۱. طرز پخت مرغ قلقلی
مرغ قلقلی با سس به عنوان یک میان وعده عالی و یک خوراک لقمهای سرو میشود. همچنین به صورت سرد و برای پیک نیک نیز غذایی مناسبی است. زمان آماده سازی مواد اولیه برای این غذا ۱۰ دقیقه و زمان پخت آن ۲۰ دقیقه است.
مواد لازم | |
سینه مرغ بدون پوست | 2 عدد |
پیاز ریز خرد شده | 2 عدد |
ساقه کرفس ریز خرد شده | 1/2 ساقه |
سیر له شده | 1 حبه |
سویا سس | 2 قاشق غذاخوری |
تخم مرغ | 1 عدد |
کنجد | 1 قاشق چایخوری |
پیازچه | 100 گرم |
دستور تهیه:
- مرغ را به تکههای ۲ سانتیمتری خرد کنید. روغن را داخل تابه حرارت داده و سپس مرغ را به مدت ۳-۲ دقیقه در آن بر روی حرارت بالا سرخ کنید تا طلایی شود.
- آن را با قاشق سوراخ دار از تابه خارج کرده و کنار بگذارید.
- پیاز، کرفس و سیر را به تابه اضافه کرده و به مدت ۲-۱ دقیقه سرخ کنید تا نرم و طلایی شوند.
- مرغ، پیاز، کرفس و سیر را داخل غذاساز ریخته و ریز خرد کنید. یک قاشق غذاخوری سویا سس رقیق و تخم مرغ به آن اضافه کنید و به مقدار کافی نمک و فلفل بزنید.
- مخلوط فوق را به شکل گلولههای یک اندازه گرد کنید. روغن باقیمانده را داخل تابه حرارت داده و مرغهای قلقلی را به تعداد کم داخل روغن به مدت ۵-۴ دقیقه تفت دهید تا طلایی شوند.
- پیازچهها را پاک کرده و به قطعات ۵ سانتیمتری برش بزنید، سپس ۲-۱ دقیقه تفت دهید تا نرم شوند.
- مرغهای قلقلی را در ظرف سرو بکشید و پیازچه تفت داده شده را کنار آن بگذارید.
- سویا سس و کنجد را مخلوط کرده، در جاسسی بریزید و کنار غذا قرار دهید.
۲. طرز پخت پاته مرغ
پاته مرغ یک نوع غذای سریع با مرغ است که تلفیقی از مرغ، ژامبون و سبزیجات بوده و به راحتی در منزل تهیه میشود. زمان آماده سازی مواد اولیه برای تهیه این غذا ۱۰ دقیقه و زمان پخت آن ۳۰ دقیقه است.
مواد لازم | |
گوشت مرغ پخته بدون پوست و استخوان | 225 گرم |
ژامبون | 100 گرم |
جعفری تازه | 100 گرم |
پوست لیمو ترش رنده شده | 1 قاشق چایخوری |
آب لیمو | 2 قاشق غذاخوری |
سیر | 1 حبه |
پنیر کم چرب | 125 گرم |
دستور تهیه:
- مرغ و ژامبون را خرد کرده و داخل غذاساز بریزید.
- جعفری، آب، پوست لیمو و سیر را به مخلوط مرغ و ژامبون افزوده و خوب خرد کنید تا کاملا ریز شوند.
- مخلوط را داخل کاسه ریخته و پنیر کم چرب را به آن اضافه کنید. نمک و فلفل را بسته به ذائقه خود میزان کنید، درب ظرف را بسته و نیم ساعت در یخچال بگذارید تا خنک شود.
- پاته مرغ را در ظرف سرو بکشید و روی آن را با پوست لیمو تزیین کنید.
۳. غذای سریع با مرغ و انبه
مرغ و انبه تفت داده دارای ترکیب رنگهای متنوع و طعمهای فراوانیست. زمان آماده سازی مواد اولیه برای تهیه این غذا ۱۵ دقیقه و زمان پخت آن ۱۲ دقیقه است.
مواد لازم | |
ران مرغ بدون پوست و استخوان | 6 عدد |
زنجبیل تازه ی رنده شده | 2 قاشق چایخوری |
سیر له شده | 1 حبه |
فلفل قرمز چیلی | 1 عدد |
فلفل دلمه ای قرمز | 1 عدد |
پیازچه | 4 عدد |
غلاف خوراکی نخود فرنگی | 200 گرم |
بلال ریز مینیاتوری | 100 گرم |
انبه | 1 عدد |
سویا سس | 1 قاشق غذاخوری |
روغن کنجد | 1 قاشق چایخوری |
دستور تهیه:
- مرغ را به رشتههای باریک و بلند خرد کرده و داخل کاسهای قرار دهید. زنجبیل، سیر و چیلی را با هم مخلوط کرده، سپس با رشتههای مرغ ترکیب کنید و خوب هم بزنید تا به هم آغشته شوند.
- فلفل دلمهای را به شکل مورب و باریک برش بزنید. پیازچه را نیز پاک کرده و اریب برش بزنید. بلال و غلاف خوراکی خوراکی نخود فرنگی را نیز از وسط به شکل مورب برش بزنید. انبه را پوست کنده، هسته آن را جدا کنید و گوشت میوه آن را به صورت خلالهای باریک برش بزنید.
- روغن را داخل تابه روی حرارت زیاد گرم کنید. مرغ را به آن اضافه کرده و به مدت ۵-۴ دقیقه تفت دهید تا به رنگ طلایی درآید. فلفل دلمهای را اضافه کرده و روی حرارت متوسط به مدت ۵-۴ دقیقه تفت دهید تا نرم شود.
- پیازچه، غلاف خوراکی نخود فرنگی و بلال را اضافه کرده و چند دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهید.
- سویا سس و روغن کنجد را در یک کاسه جداگانه با هم مخلوط کرده و به همراه باقیمانده مواد به تابه اضافه کنید. انبه را افزوده و به مدت ۱ دقیقه به آرامی هم بزنید تا گرم شود.
- نمک و فلفل غذا را اندازه کرده و بلافاصله سرو کنید.
منبع:ستاره
ارسال دیدگاه