نحوه پخت غذای سریع با مرغ به ۳ روش

شنبه 17 آذر 1397 آشپزی
دستور پخت غذای سریع با مرغ به ۳ روش


۱. طرز پخت مرغ قلقلی

غذای سریع با مرغ
مرغ قلقلی با سس به عنوان یک میان وعده عالی و یک خوراک لقمه‌ای سرو می‌شود. همچنین به صورت سرد و برای پیک نیک نیز غذایی مناسبی است. زمان آماده سازی مواد اولیه برای این غذا ۱۰ دقیقه و زمان پخت آن ۲۰ دقیقه است.
مواد لازم
سینه مرغ بدون پوست2 عدد
پیاز ریز خرد شده2 عدد
ساقه کرفس ریز خرد شده1/2 ساقه
سیر له شده1 حبه
سویا سس2 قاشق غذاخوری
تخم مرغ1 عدد
کنجد1 قاشق چایخوری
پیازچه100 گرم


دستور تهیه:

  • مرغ را به تکه‌های ۲ سانتی‌متری خرد کنید. روغن را داخل تابه حرارت داده و سپس مرغ را به مدت ۳-۲ دقیقه در آن بر روی حرارت بالا سرخ کنید تا طلایی شود.
  • آن را با قاشق سوراخ دار از تابه خارج کرده و کنار بگذارید.
  • پیاز، کرفس و سیر را به تابه اضافه کرده و به مدت ۲-۱ دقیقه سرخ کنید تا نرم و طلایی شوند.
  • مرغ، پیاز، کرفس و سیر را داخل غذاساز ریخته و ریز خرد کنید. یک قاشق غذاخوری سویا سس رقیق و تخم مرغ به آن اضافه کنید و به مقدار کافی نمک و فلفل بزنید.
  • مخلوط فوق را به شکل گلوله‌های یک اندازه گرد کنید. روغن باقیمانده را داخل تابه حرارت داده و مرغ‌های قلقلی را به تعداد کم داخل روغن به مدت ۵-۴ دقیقه تفت دهید تا طلایی شوند.
  • پیازچه‌ها را پاک کرده و به قطعات ۵ سانتی‌متری برش بزنید، سپس ۲-۱ دقیقه تفت دهید تا نرم شوند.
  • مرغ‌های قلقلی را در ظرف سرو بکشید و پیازچه تفت داده شده را کنار آن بگذارید.
  • سویا سس و کنجد را مخلوط کرده، در جاسسی بریزید و کنار غذا قرار دهید.


۲. طرز پخت پاته مرغ

غذای سریع با مرغ
پاته مرغ یک نوع غذای سریع با مرغ است که تلفیقی از مرغ، ژامبون و سبزیجات بوده و به راحتی در منزل تهیه می‌شود. زمان آماده سازی مواد اولیه برای تهیه این غذا ۱۰ دقیقه و زمان پخت آن ۳۰ دقیقه است.
مواد لازم
گوشت مرغ پخته بدون پوست و استخوان225 گرم
ژامبون100 گرم
جعفری تازه100 گرم
پوست لیمو ترش رنده شده1 قاشق چایخوری
آب لیمو2 قاشق غذاخوری
سیر1 حبه
پنیر کم چرب125 گرم


دستور تهیه:

  • مرغ و ژامبون را خرد کرده و داخل غذاساز بریزید.
  • جعفری، آب، پوست لیمو و سیر را به مخلوط مرغ و ژامبون افزوده و خوب خرد کنید تا کاملا ریز شوند.
  • مخلوط را داخل کاسه ریخته و پنیر کم چرب را به آن اضافه کنید. نمک و فلفل را بسته به ذائقه خود میزان کنید، درب ظرف را بسته و نیم ساعت در یخچال بگذارید تا خنک شود.
  • پاته مرغ را در ظرف سرو بکشید و روی آن را با پوست لیمو تزیین کنید.


۳. غذای سریع با مرغ و انبه

غذای سریع با مرغ
مرغ و انبه تفت داده دارای ترکیب رنگ‌های متنوع و طعم‌های فراوانیست. زمان آماده سازی مواد اولیه برای تهیه این غذا ۱۵ دقیقه و زمان پخت آن ۱۲ دقیقه است.
مواد لازم
ران مرغ بدون پوست و استخوان6 عدد
زنجبیل تازه ی رنده شده2 قاشق چایخوری
سیر له شده1 حبه
فلفل قرمز چیلی1 عدد
فلفل دلمه ای قرمز1 عدد
پیازچه4 عدد
غلاف خوراکی نخود فرنگی200 گرم
بلال ریز مینیاتوری100 گرم
انبه1 عدد
سویا سس1 قاشق غذاخوری
روغن کنجد1 قاشق چایخوری

دستور تهیه:
  • مرغ را به رشته‌های باریک و بلند خرد کرده و داخل کاسه‌ای قرار دهید. زنجبیل، سیر و چیلی را با هم مخلوط کرده، سپس با رشته‌های مرغ ترکیب کنید و خوب هم بزنید تا به هم آغشته شوند.
  • فلفل دلمه‌ای را به شکل مورب و باریک برش بزنید. پیازچه را نیز پاک کرده و اریب برش بزنید. بلال و غلاف خوراکی خوراکی نخود فرنگی را نیز از وسط به شکل مورب برش بزنید. انبه را پوست کنده، هسته آن را جدا کنید و گوشت میوه آن را به صورت خلال‌های باریک برش بزنید.
  • روغن را داخل تابه روی حرارت زیاد گرم کنید. مرغ را به آن اضافه کرده و به مدت ۵-۴ دقیقه تفت دهید تا به رنگ طلایی درآید. فلفل دلمه‌ای را اضافه کرده و روی حرارت متوسط به مدت ۵-۴ دقیقه تفت دهید تا نرم شود.
  • پیازچه، غلاف خوراکی نخود فرنگی و بلال را اضافه کرده و چند دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهید.
  • سویا سس و روغن کنجد را در یک کاسه جداگانه با هم مخلوط کرده و به همراه باقیمانده مواد به تابه اضافه کنید. انبه را افزوده و به مدت ۱ دقیقه به آرامی هم بزنید تا گرم شود.
  • نمک و فلفل غذا را اندازه کرده و بلافاصله سرو کنید.

منبع:ستاره

دستور پخت زرشک پلو، غذایی مجلسی 

دستور پخت زرشک پلو، غذایی مجلسی 

دستور پخت میگو پلو با شوید

دستور پخت میگو پلو با شوید

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا