دستور پخت جوجه کباب رستورانی

جمعه 25 خرداد 1397 آشپزی
جوجه کباب یونانی

مواد لازم برای تهیه جوجه کباب رستورانی

مواد لازم
جوجه1 عدد با وزن 750 گرم تا یک کیلو
ماست 2 قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده1 قاشق غذاخوری
پیاز بزرگ1 عدد
آب لیموترش2 قاشق غذاخوری
فلفلبه میزان لازم
نمکبه میزان لازم
کرهبه میزان لازم
گوجه فرنگیبه تعداد دلخواه

طرز تهیه جوجه کباب رستورانی

  1. ابتدا باید پوست مرغ را جدا نمایید و گوشت مرغ را به تیکه‌های کوچک تقسیم کنید. برای این منظور ابتدا بال‌ها را جدا کنید، به طوری‌که یک مقدار از گوشت سینه مرغ نیز همراه آن باشد. سپس از قسمت جناق، مرغ را به دو نیم تقسیم می‌کنیم و ران‌ها را نیز برش می‌زنید. در ادامه تکه‌های مرغ را به قطعات کوچکتر تقسیم نمایید.
  2. اکنون تکه‌های مرغ را بشورید.
  3. پیاز را به صورت خلالی خرد کنید.
  4. پیاز را به مرغ اضافه نمایید و کمی مخلوط کنید تا پیازها کاملا لابلای تکه‌های گوشت مرغ پخش شود.
  5. اکنون ماست و لیموترش را اضافه کنید و چنگ بزنید تا کاملا مرغ‌ها به مواد مرینیت آغشته شوند.
  6. زعفران دم کرده را نیز اضافه نمایید. سعی کنید زعفران را کم کم به مواد اضافه کنید تا جایی که رنگ آن به نظر شما مناسب شود، زیرا میزان زعفران تا حدی بستگی به نظر خودتان دارد. مقداری که در این مطلب ذکر شده است، میزان استاندارد بوده و شما اجباری برای رعایت آن ندارید.
  7. اکنون نوبت به اضافه کردن نمک و فلفل می‌رسد.
  8. در این مرحله بعد از آنکه کل مواد را چنگ زدید و کاملا بایکدیگر مخلوط شدند، درب ظرف را بگذارید و به مدت ۶ الی ۸ ساعت آن را در یخچال قرار دهید.
  9. پس از آن مرغ‌ها را به سیخ بزنید. سعی کنید تکه‌های مرغ روی سیخ با یکدیگر کمی فاصله داشته باشند تا کاملا مغز پخت شوند.جوجه کباب رستورانی
  10. کره را آب کنید.
  11. هنگامی که کباب‌ها روی منقل کمی پخته شد، با قلمو مقدار اندکی از کره آب شده را روی آن‌ها بزنید.
  12. گوجه‌ها را از وسط به دو نیم تقسیم کنید و به سیخ بزنید. در انتها آن‌ها را نیز کباب کنید. اگر در ابتدای کار گوجه‌ها را روی منقل قرار دهید با توجه به کوتاه بودن مدت طبخ آنها، تا مابقی کباب‌ها آماده شوند، گوجه‌ها سرد خواهند شد.
  13. در صورت تمایل می‌توانید مابین گوجه‌ها، فلفل نیز بگذارید.

    چند نکته:
  • ماست در بافت گوشت نفوذ می‌کند و باعث ترد شدن آن می‌شود. به این ترتیب کباب آماده شده علاوه بر مغز پخت بودن، خشک نیست، بنابراین حتما آن را به مواد اضافه نمایید.
  • اگرچه مقدار زعفران بسته به سلیقه خودتان می‌تواند متفاوت باشد، اما در استفاده از آن زیاده روی نکنید، چون نتیجه عکس می‌دهد.
  • طرز تهیه جوجه کباب رستورانی بدون استخوان، مشابه روش یاد شده، است؛ با این تفاوت که هنگام تکه کردن مرغ باید استخوان را از گوشت جدا کنید.
  • در صورتی که بعد از مرینیت کردن مرغ، زمان کافی به مواد ندهید که جذب گوشت شوند، کباب هیچ مزه‌ای نخواهد داشت.
دستور پخت کتلت میگو سوخاری و کتلت میگو با سیب زمینی

دستور پخت کتلت میگو سوخاری و کتلت میگو با سیب زمینی

دستور پخت خاگینه گردوبرای افطار ماه رمضان

دستور پخت خاگینه گردوبرای افطار ماه رمضان

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا