نحوه تهیه کیک ژله بستنی

شنبه 2 شهریور 1398 دسته‌بندی نشده
طرز تهیه کیک ژله بستنی

طرز تهیه کیک ژله بستنی

مواد اولیه لازم برای تهیه کیک ژله بستنی

مواد لازم
کیکیک عدد
بستنی وانیلی750 گرم الی یک کیلوگرم
میوه6 عدد
ژلهیک بسته

 

چند نکته:

  • این دسر معمولا در تابستان تهیه می‌شود، بنابراین بسته به سلیقه خودتان هر کدام از میوه‌های این فصل را که دوست داشتید، انتخاب کنید.
  • بسته به به نوع میوه‌ای که انتخاب می‌کنید، از پودر ژله با طعم متناسب استفاده کنید.
  • برای این دسر از هر نوع کیکی می‌توانید استفاده کنید. ما پس از شرح روش تهیهکیک ژله بستنی، طرز تهیه کیک اسفنجی را نیز شرح می‌دهیم، اما شما بسته به سلیقه خودتان می‌توانید از سایر کیک‌ها نیز استفاده کنید.

طرز تهیه کیک ژله بستنی

طرز تهیه کیک ژله بستنی

  1. کیک را از ارتفاع به دو الی سه قسمت تقسیم کنید.
  2. یک قالب کمربندی را انتخاب کنید و اگر به این نوع قالب دسترسی ندارید، یک ظرف گرد را انتخاب کرده، یک کیسه فریزر را باز کنید و کف ظرف را با آن بپوشانید، به طوریکه مقداری از کیسه فریزر از لبه‌های ظرف بیرون باشد.
  3. یک لایه کیک در ظرف قرار دهید.
  4. مقداری از بستنی را با قاشق یا چنگال بزنید تا کمی نرم شود. سپس آن را روی سطح کیک به طور یکنواخت پخش کنید.
  5. مقداری از میوه‌ای که داشتید را خرد کرده و روی بستنی قرار دهید.
  6. مجددا یک لایه کیک قرار دهید و به ترتیب قبل روی آن را پر کنید.
  7. اینکار را تا جایی انجام دهید که مواد اولیه تمام شود. توجه کنید که لایه آخر باید بستنی باشد.
  8. اکنون ظرف را در فریزر قرار دهید تا بستنی مجددا سفت شود. تقریبا سه ساعت برای این منظور کافی است.
  9. یک لیوان آب جوش را به پودر ژله اضافه کنید و به روش بن ماری آن را حل کنید.
  10. نصف لیوان آب سرد به آن اضافه کنید.
  11. زمانی که ژله خنک شد، آن را روی کیک بریزید و سریع داخل فریزر قرار دهید.
زمانی که ژله کاملا سفت شد، کیک ژله بستنی شما آماده است و می‌توانید آن را سرو کنید. اگر از قالب کمربندی استفاده کرده‌اید، آن را باز کنید، در غیر اینصورت به کمک کیسه فریزر، کیک بستنی را از قالب خارج نمایید.
همچنین بخوانید:طرز پخت کیک انبه خوشمزه
طرز تهیه کیک ژله بستنی

 

دستور پخت کیک اسفنجی

 آموزش آشپزی:   برای تهیه این کیک به مواد اولیه‌ای که در جدول زیر مشاهده می‌کنید، نیاز خواهید داشت. زمان مورد نیاز برای تهیه کیک اسفنجی یک ساعت و نیم است.
مواد لازم
تخم مرغ6 عدد
آرد سفید150 گرم
شکر100 گرم
وانیلنصف قاشق چایخوری

همچنین بخوانید:نحوه تهیه ژله بستنی در جام

نکته:

  • به جای وانیل از رنده پوست پرتقال نیز می‌توانید استفاده کنید، اما توجه داشته باشید که نباید قسمت‌های سفید پوست پرتقال را رنده کنید.
  • بجای آرد سفید از پودر کیک وانیلی نیز می‌توانید استفاده کنید، در اینصورت نیازی به وانیل در مواد اولیه نیست.

 

کیک اسفنجی

طرز تهیه کیک ژله بستنی

دستور تهیه:

  1. ابتدا زرده و سفیده را از هم جدا کنید.
  2. شکر و وانیل را به زرده تخم مرغ اضافه کنید و آنقدر بهم بزنید که یک دست شود.
  3. سفیده را جداگانه بهم بزنید تا پف کند و از ظرف نریزد.
  4. سفیده را به زرده اضافه کنید و آرد را به آن اضافه کنید. زمانی که آرد را به مایه اضافه می‌کنید، نباید آن را زیاد بهم بزنید.
  5. مایه را در قالب بریزید، توجه داشته باشید که مایه تا دهانه قالب چند سانتیمتر فاصله داشته باشد. اندازه قالب را متناسب با ظرفی که قرار است کیک ژله بستنی را در آن درست کنید، انتخاب نمایید.
  6. فر را از قبل با درجه ۱۸۰ سانتیگراد گرم کنید و کیک را به مدت یک ساعت در آن قرار دهید. پس از گذشت این زمان یک چنگال در کیک فرو کنید، در صورتی که کیک به آن نچسبید، آماده است. در غیر اینصورت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه دیگر نیز کیک را در فر بگذارید.

کیک اسفنجی آماده است. کیک را از قالب خارج کنید و صبر کنید تا کاملا خنک شود و بعد آن را از ارتفاع به دو الی سه قسمت تقسیم کنید. کیک اسفنجی به سادگی تهیه می‌شود و زمانی که طعم آن با بستنی و میوه ترکیب می‌شود، مزه فوق العاده‌ای را خلق می‌کند.

همچنین بخوانید:دستور پخت کیک اسفناجی لذیذ

عکس دسر - کیک ژله بستنی
منبع:ستاره
طرز تهیه ژله با کمپوت میوه جات

۲ روش تهیه ژله با کمپوت میوه جات

گزارش روزنامه پرتغالی از طارمی تمجید نمی شود

تیم ریوآوه انتظار عملکرد خوبی از مهدی طارمی دارد

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا