سالاد شانتیا

پنج‌شنبه 11 آذر 1400 آشپزی
دستور تهیه سالاد شانتیا، پیش غذایی خوشمزه

 

مواد اولیه لازم برای تهیه سالاد شانتیا

به منظور تهیه این سالاد برای دو الی سه نفر،  به ۱۵ الی ۲۰ دقیقه زمان و مواد اولیه‌ای زیر احتیاج دارید.
مواد لازم
کاهو پیچنصف
ژامبون100 گرم
خیارشور100 گرم
ذرت100 گرم
شوید خرد شده2 قاشق غذاخوری
سس مایونزیک الی یک و نیم قاشق غذاخوری
نمک و فلفلبه میزان لازم
گوجه گیلاسی و زیتون بدون هستهبرای تزیین

 

چند نکته:

  • بسته به سلیقه خودتان می‌توانید از ژامبون گوشت یا مرغ استفاده کنید.
  • گوجه گیلاسی و زیتون بدون هسته برای تزیین روی سالاد قرار داده می‌شود، بنابراین در صورت تمایل می‌توانید آن‌ها را حذف کنید، اما وجود آن‌ها ظاهر بهتری را به سالاد می‌دهد.

سالاد شانتیا

 

طرز تهیه سالاد

  1. کاهو را خوب بشویید و پس از آنکه خشک شد، ریز خرد کنید.
  2. کالباس را نگینی خرد کنید. توجه داشته باشید که نباید خیلی ریز شود.
  3. خیارشور را نیز به صورت نگینی خرد کنید.
  4. اگر از کنسرو ذرت استفاده نمی‌کنید، باید ابتدا ذرت را بپزید. برای این منظور ذرت را در یک قابلمه قرار دهید و مقداری آب به آن اضافه کنید تا سطح ذرت‌ها پوشانده شود، سپس آن را روی حرارت ملایم شعله اجاق گاز قرار دهید و صبر نمایید تا ذرت کاملا پخته شود. اکنون ذرت را در آبکش بریزید تا آب اضافه آن گرفته شود و سپس به سالاد اضافه کنید.
  5. نمک و فلفل را به سس مایونز اضافه کنید و بهم بزنید.
  6. تمام مواد را با یکدیگر مخلوط کنید و در انتها سس مایونز را نیز به آن اضافه نمایید. میزان سس مایونز تا حد زیادی بسته به سلیقه خودتان دارد، از اینرو می‌توانید مقدار ذکر شده را کاهش یا افزایش دهید.
زیتون‌های بدون هسته را به صورت حلقه‌ای خرد کنید. سالاد را در ظرف مناسب سرو کشیده و آن را با گوجه‌های گیلاسی و حلقه‌های زیتون تزیین کنید. سالاد شانتیا آماده است و می‌توانید آن را سرو کنید.
چند نکته:
  • اگر به سالم بودن غذا اهمیت می‌دهید، می‌توانید از کالباس مرغ خانگی برای تهیه این سالاد استفاده کنید. کالباس‌هایی که در منزل تهیه می‌شود تا ۸۰ درصد طعمی مشابه با نمونه‌هایی که در بازار توزیع می‌شوند را دارند، اما با تهیه آنها، به سالم‌تر بودن غذا کمک خواهید کرد.
  • در صورت تمایل می‌توانید مقداری از سس مایونز را با ماست چکیده جایگزین کنید.
  • توجه داشته باشید که با توجه به ذائقه خود می‌توانید مقدار مواد اولیه را افزایش یا کاهش دهید.

 

پخت کیوسکی مرغ

کیوسکی مرغ

ته چین گوشت

ته چین گوشت

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا