دستور تهیه باقلا قاتق رشتی شمالی

دوشنبه 16 مهر 1397 آشپزی
دستور تهیه باقلا قاتق رشتی شمالی برای 4 نفر + عکس

 

 

باقلا قاتق نوعی خورشت بسیار خوشمزه و محلی ایران است که گیلان و کلا شمال ایران را با این غذا می شناسند این خورش معمولا با برنجی که بصورت کته تهیه شده خورده می شود

 

حتما این غذای خوشمزه را امتحان کنید

 

مواد لازم برای 4 نفر

 

● لوبیا کشاورزی (پاچ باقلا) : 1 کیلو

● سیر : 2 بوته

● شوید خشک 4 قاشق غذاخوری

● تخم مرغ : 2 عدد

● آب : 2 لیوان

● روغن و ادویه : به مقدار لازم

طرز تهیه :

 

1- اول سیر رو پوست کنده و رنده میکنیم و با کمی روغن، نمک و زردچوبه تفتش میدیم

 

2- در ادامه لوبیا کشاورزی رو که پاک و به اصطلاح دو پوسته کردیم به سیر اضافه میکنیم و کمی تفت میدیم

 

3- بعد از چند دقیقه شوید خشک رو اضافه میکنیم و یکی دو دقیقه اجازه میدیم تفت بخورننذ

 

4- بسته به ذائقه خودتون و اینکه دوست دارید در نهایت خورشتون سبز تر یا زرد تر باشد، می توانید شوید و زرد چوبه رو به مصاف هم بفرستید

 

5- خب حالا نوبت آب هست که باید اضافه کنید و کمی فلفل بزنید

 

6- درِ ظرف رو کمی کج کنید تا کم کم بپزه و جا بیفتد، این مرحله حدودا نیم ساعت تا چهل دقیقه زمان بر خواهد بود

 

7- در انتها تخم مرغ ها رو به صورت هم زده و یا درسته به غذا اضافه می کنید و تا بستن تخم مرغ ها حتما یک ترشی خوشمزه رو تو ظرف آماده کنید تا با خونواده نوش جان کنید

 

8- سعی کنید این غذای اصیل رو با کته میل کنید که خالی از لطف نیست

 

نکته برای سیر باقلا قاتق

 

دوستانی که تو مناطق خشک هستند، برای پیشگیری از عواقب سیر خوردن، بهتره ابتدا سیر رو با نصف استکان آب بپزند و اجازه بدن آبش تبخیر شود و بعد سرخش کنند

منبع:فوتکده

طرز پخت کتلت عدس

میان وعده‌هایی مخصوص مدرسه بچه‌ها

طرز تهیه خمیر پیراشکی مرغ

دستور پخت پیراشکی مرغ

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا