نان پوآچای ژامبون و پنیر
یک نان خوشمزه مناسب صبحانه که گاهی بصورت داغ سرو میشود و جای پیش غذا را میگیرد! این غذا از ترکیه و بلغارستان است !
مواد لازم خمیر نان پوآچای ژامبون و پنیر :
- آرد: ۲ پیمانه
- خمیر مایه: ۱۰ گرم
- شکر: ۱ قاشق چای خوری
- تخم مرغ: ۱ عدد
- ماست: ۱۰۰ گرم
- کره (ذوب شده): ۱۲۵ گرم
- روغن: ۳ قاشق سوپ خوری
- نمک: ۱ قاشق چای خوری
- شیر: ۱ پیمانه
مواد لازم میانی نان پوآچای :
- ژامبون (برشته شده): ۱۰۰ گرم
- پنیر چدار (رنده شده): ۱ پیمانه
مواد لازم رویه:
- عسل: ۱ قاشق سوپ خوری
- آب: ۴ قاشق سوپ خوری
- دانه کنجد: ۲ پیمانه
ارسال دیدگاه