سرخ کردن گوشت به روش کُره‌ای

سه‌شنبه 4 آبان 1400 آشپزی
خوراک گوشت کره ای
خوراک گوشت کره ای  که طعم  متفاوت و لذیذ دارد را در این مقاله آموزش می دهیم . میتوانید این گوشت را با چلو یا سبزیجات پخته یا تفت داده، مثل گل کلم و بروکلی و کلم بروکسل، هویج و کلم پیچ و کدو سبز و یا نخود سبز و لوبیا سبز و فلفل دلمه ای سرو کنید.

خوراک گوشت کره ای

مواد لازم:

  • پیاز چه (خرد شده(برای روی خوراک)) 1 دسته
  • شکر قهو ه ای (یا شیره خرما یا انگور (با توجه به ذائقه تون)) 1/4 فنجان
  • روغن (کنجد) 1 ق غ
  • سس سویا 1/4 فنجان
  • گوشت (چرخ کرده و کم چربی) 500 گرم
  • سیر (له شده)  3 حبه
  • فلفل قرمز (پرک (باتوجه به ذائقه)) 1 تا 1/2 ق چ
  • زنجبیل (تازه ، رنده شده) 1/2 ق چ
  • نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه:

1-گوشت را در روغن کنجد سرخ می کنیم.

2-سیر را در دقیقه آخر اضافه می کنیم و تفت میدیم.

3-روغن گوشت رو جدا می کنیم و بقیه مواد رو به گوشت اضافه می کنیم.

4-کمی می پزیم و با برنج یا سبزیجات سرو می کنیم. پیازچه خوردشده رو موقع سرو روی گوشت میریزیم.

پنه پاستا

طرز تهیه بروشتا و پنه با سس گوجه فرنگی و خامه

غذاهای ایرانی

بهترین غذاهای ایرانی از نگاه سرآشپز آمریکایی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا