بیوگرافی پدرام شریفی و همسرش

شنبه 24 اردیبهشت 1401 بیوگرافی

بیوگرافی پدرام شریفی

چکیده بیوگرافی پدرام شریفی

نام: پدرام

نام خانوادگی: شریفی

تولد: 11 مرداد سال 1366

زاده: تهران، ایران

ملیت: ایرانی

پیشه: بازیگر

سال‌های فعالیت: 1388–تاکنون

همسر:  مجرد است

مدرک تحصیلی: تئاتر

 

پدرام شریفی کیست ؟

شریفی بازیگر جوان کشورمان است او دارای مدرک تئاتر می باشد و از تئاتر وارد سینما شده است گفتنی است سه سال قبل در گفتگویی پدرام شریفی عنوان کرده بود که بازیگری شغل من است به ازدواج فکر نمی کنم چون کار دارم!

پدرام شریفی متولد چه سالی است ؟

او 11 مرداد سال 1366 می باشد.

پدرام شریفی اصالتا اهل کجاست ؟

او متولد تهران است.

کارنامه هنری پدرام شریفی

پدارم شریفی با سه فیلم «سیانور» به کارگردانی بهروز شعیبی، «بادیگارد» به کارگردانی ابراهیم حاتمی‌ کیا و «متولد ۶۵» ساخته مجید توکلی در سی‌ و چهارمین جشنواره فیلم فجر حضور داشت و در هر کدام از این فیلم‌ ها نقش‌ های متفاتی را ایفا کرده است.

 

سریال گشت ویژه نیز که هفته نیروی انتظامی که به خاطر هفته نیروی انتظامی بوده اولین سریال تلویزیونی وی می باشد که در آن در نقش یه مامور پلیس به ایفای نقش پرداخته است و در کناز بازیگرانی چون حمید گودرزی , شاهد احمدلو , محمود پاک نیت و .. بازی نموده است که این سریال و فیلم های سینمایی وی موجب شهرت وی گردیده است.

سریال گشت ویژه

سریال گشت ویژه

شریفی درباره اینکه سینما برایش جدی‌ تر است یا تئاتر گفته است که ماجرای سینما خیلی جدی‌تر از مدیوم‌ های دیگر است ولی در تئاتر هم با دوستان در ارتباطم و چنانچه پیشنهاد خوبی باشد به‌ شرط آن‌ که فرصت داشته باشم می‌ پذیرم.

«هم‌گناه» اولین تجربه کارگردانی مصطفی کیایی در شبکه نمایش خانگی است که از روزهای ابتدایی اسفند و در بیست‌وچهار قسمت هر دوشنبه منتشر خواهد شد. تماشای آنلاین آن نیز به صورت هم زمان از طریق سرویس وی‌اودی فیلیمو امکان پذیر خواهد بود. «هم‌ گناه» که تاکنون پرویز پرستویی، هدیه تهرانی، محسن کیایی، حبیب رضایی، رویا تیموریان، مسعود رایگان، هنگامه قاضیانی و مهدی پاکدل را از گروه بازیگرانش معرفی کرده است.

 

سریال هم گناه

سریال هم گناه

پدرام شریفی که با سه فیلم در سی و چهارمین جشنواره فیلم فجر حضور داشته است، تنها با یک اثر در سی و پنجمین جشنواره فیلم فجر حضور داشته است. فیلم «هجوم» به کارگردانی شهرام مکری فیلم وی در این جشنواره بوده است. و لازم به ذکر است که این بازیگر جوان در سی و هشتمین دوره جشنواره فیلم فجر با بی‌ صدا حلزون فیلمی به کارگردانی بهرنگ دزفولی‌ زاده، نویسندگی محمدرضا رهگذر و تهیه‌ کنندگی مرتضی شایسته حضور یافته بود.

 

مصاحبه ای کوتاه با پدرام شریفی :

کمی راع به فیلم کوتاه موج کوتاه برایمان توضیح دهید ، خیلی متفاوت بازی کردید.

بله. خیلی. من خیلی دوستش دارم. خیلی کاراکتر پرچالشی برای من بود. خیلی خیلی سخت بود و اصلا شرایط کارمان هم خیلی سخت بود و این خیلی باحال بود. اساسا روحیه من بیشتر این طرفی است. یعنی دوست دارم که در موقعیتی قرار بگیرم که از تمام توانایی‌ ام بتوانم استفاده کنم، راحت باشم و حرف طرفم را بفهمم. کار با آقای اسماعیلی همه اینها را برای من داشت.

حالا واقعا آهن را جوییدید ؟ ( با خنده )

نه، خدا را شکر.

 

یعنی سخت تر از سکانسی که عبدالمالک ریگی در فیلم «شبی که ماه کامل شد» می‌خواهد سرتان را ببرد؟

آن سکانس هم سختی‌ های خودش را داشت.فیلم واقعی سر بریدن شهاب را صبح روز فیلمبرداری همان سکانس دیدم. آن صحنه‌ ها تاثیر غیرقابل وصفی روی من گذاشت. حتی می‎ توانم بگویم که یک مقداری کار را برای من سخت ‎تر کرد. به هر حال سکانس ترسناکی بود که بازی کردم البته چون فیلم کوتاه است نمی‌ شود زیاد درباره‌ اش حرف زد و اسپویل می‌ شود. فقط همین قدر بگویم که خیلی سکانس سختی بود.

پدرام شریفی در شبی که ماه کامل شد

پدرام شریفی در شبی که ماه کامل شد

راجع به آن سکانس هم می‌ توانید برای‌ مان بگویید. جایی خواندم که گفته بودید صحنه واقعی شهاب را قبل از اجرای همان سکانس دیدید.

در پیش‌ تولید همه اینها بود و برای تحقیق کردن هم خود خانم آبیار این موارد را می‌ دیدند و آدم‌ های دیگر برای این‌که به کاراکترشان نزدیک‌ تر شوند خیلی موارد و تصاویر وجود داشت که ببینند.ولی از شهاب خیلی چیزی نبود و فقط همین فیلم از او وجود داشت که طبعا چیزی هم به من برای اینکه بتوانم آن نقش را بازی کنم، نمی‌ داد. من استنادم به فیلمنامه بود و حرف‌ های خود خانم آبیار. تعمدا آن فیلم را هم ندیدم و تصمیم گرفتم وقتی آن فیلم را ببینم که قرار است سکانسش را بگیریم.فیلم را واقعا صبح روز فیلمبرداری دیدم و خیلی برایم عجیب و غریب بود. آن صحنه‌ ها تاثیر غیرقابل وصفی روی من گذاشت. حتی می ‎توانم بگویم که یک مقداری کار را برای من سخت‎تر کرد. به هر حال سکانس ترسناکی بود.

در قصه شهاب چه چیزی برای شما جذاب بود ؟

من فیلمنامه خانم آبیار را دوست داشتم و کار خودشان را هم به عنوان کسی که کارهای قبلیش را دیده بودم، دوست داشتم. به نظر من شهاب خیلی نقش سختی است و جزو سخت‌ ترین کاراکترهای آن فیلم است. به دلیل اینکه مثلا وقتی شما قرار است نقش عبدالمالک را بازی کنید، اساسا همه می‌ آیند که عبدالمالک را ببینند؛ کاراکتری که روی کاغذ خیلی جذاب است.البته این کار هم سخت است که بتوانید خوب بازی کنید و یا نقش‌های دیگر. ولی شهاب نقشی بود که قرار بود که یک سرنوشت تراژیک داشته باشد و ما را خیلی متاثر کند.

برای من چالشش این بود که من باید یک کاراکتر را از هیچی می‌ ساختم که تماشاگر دوستش داشته باشد و آن را بپذیرد، باورش داشته باشد و به آن بخندد ولی نه آنقدر هم بخندد که وقتی سرش را می‌ برند بگوید حالا این دیوانه مرد. البته همه اینها در یک زمان کم، حدودا ۷ یا ۸ سکانس باید اتفاق می ‎افتاد و این برای من خیلی جذاب بود.

تصویری از فیلم شبی که ماه کامل شد

تصویری از فیلم شبی که ماه کامل شد

 

کمی از پذیرفتن ایفای نقش در فیلم کار کثیف برایمان بگویید.

برای اینکه بتوانم در این پروژه حضور داشته باشم پیشنهادهای دیگر خود را در حوزه سینما قبول نکردم. در این میان تعدادی از کارگردانان خوب سینمای ایران به من پیشنهاد بازی در فیلم خود را دادند که با توجه به اینکه نقش های پیشنهاد شده در فضای نقش های قبلی من بود، آن را نپذیرفتم تا در سینما نقش هایی که بازی می کنم، تبدیل به تکرار نشود.

 

 پدرام شریفی راجع به ژانر های مختلف گفت : فکر می کنم می توان در شروع کار کمی بی پرواتر عمل کرد و بازی در ژانرهای مختلف را تجربه کرد. البته در این میان با یک کارگردان که او را دوست دارید، جهان آن را می‌شناسید و به آن اعتماد دارید، می توانید به راحتی تجربه خوبی را پشت سر بگذارید.

آینده بازیگری خود را چگونه می بینید ؟

نمی دانم ولی دوست دارم که کارهای خوب انجام دهم و در فیلم های خوبی باشم، چون اساسا از فیلم های خوب است که آدم یاد می گیرد و در فیلم های بد باید از خودت خرج کنی و چیزی به تو اضافه نمی شود. من از یکی از کار هایی که بازی کردم راضی نبودم، البته الان هم سرم پیش خود پایین نیست، اما دوست داشتم که آن کار در شرایط دیگری به من پیشنهاد می شد و برای مثال اگر الان به من می گفتند آن فیلم را بازی نمی کردم.

 

لازم به ذکر است که پدرام شریفی در فیلم بی صدا حلزون که در بخش نگاه نو سی و هشتمین دوره جشنواره فیلم فجر حضور داشته است. بی صدا حلزون داستان زنی است که بین احساس و منطقش در حال تصمیم‌ گیری است.

آثار هنری پدرام شریفی

کار سینمایی

● بی‌ همه چیز – 1399

● شیرجه بزرگ – 1398

● بی ‌صدا حلزون – 1398

● شبی که ماه کامل شد – 1397

● سال دوم دانشکده من – 1397

● کار کثیف – 1396

● شاید عشق نبود – 1396

● هجوم – 1395

● سایه – 1394

● سیانور – 1394

● متولد 65 – 1394

● بادیگارد – 1394

● ماهی و گربه – 1392

 

کار تلویزیونی

● سرباز – 1399

● گشت ویژه – 1395

سکانسی از سریال می خواهم زنده بمانم

سکانسی از سریال می خواهم زنده بمانم

شبکه خانگی

● می ‌خواهم زنده بمانم – 1399

هم ‌گناه – 1398

 

بیوگرافی مهدی کوشکی

بیوگرافی مهدی کوشکی نمایشنامه‌نویس،کارگردان، بازیگر

زندگینامه مهدی کرم پور

زندگینامه مهدی کرم پور کارگردان و فیلمنامه نویس سینما

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا