برگرهای باریک!

سه‌شنبه 2 آذر 1400 آشپزی

برگر باریک از مجموعه دستورغذایی های مارتا استوارت است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. این برگرهای خوشمزه و نازک روی نان های برشته، به خوشمزگی برگرهای رستوران ها هستند.

 مواد لازم برای برگر :

 

  •     گوشت چرخ کرده  ۵۷۰ گرم
  •     روغن  قدری
  •     نمک  به میزان لازم
  •     فلفل سیاه  به میزان لازم
  •     پنیر پیتزا ورقه ای  ۴ عدد
  •     کره  ۴ قاشق چای خوری
  •     نان همبرگر  ۴ عدد
  •     پیاز سفید  ۱/۴ پیمانه
  •     خیار شور  ۱ عدد
  •     کاهو  ۱ پیمانه
  •    سس خردل ۴ قاشق چای خوری
برگر باریک

برگر باریک

طرز تهیه برگر:

1-گوشت را به ۴ قسمت مساوی تقسیم کنید، آن ها را گرد کرده، بین ۲ کیسه ی پلاستیکی گذاشته و با وردنه به قطر ۱۴ سانتی متر و پهنای حدود ۸ میلی متر باز کنید.

2-مقداری روغن در ماهیتابه بریزید و آن را گرم کنید. به همبرگر ها از ۲ سمت کمی نمک و فلفل سیاه بزنید و آن ها را برای حدود ۳ دقیقه بپزید. حرارت را کم کنید، همبرگرها را بچرخانید، روی آن ها یک ورقه پنیر بگذارید و برای ۲ دقیقه دیگر بپزید.

3-روی قسمت برش خرده ی نان ها کمی کره بمالید و آن ها را در ماهیتابه ی گریل، برای حدود ۱ دقیقه برشته کنید.

4- همبرگرها را به همراه پیاز، خیارشور، کاهو و سس خردل بین برش های نان گذاشته و میل کنید.

نکاتی در رابطه با تهیه ی برگر باریک:

1– نان ها را از وسط نصف کنید.

2– پیاز را پوست گرفته نگینی خرد کنید.

3– خیار شور را به شکل ورقه های نازک برش دهید.

4– کاهو را خرد کنید.

کیک بادام فرانسوی

پیراشکی پیتزایی !

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا