طرز تهیه براونی کدو حلوایی

سه‌شنبه 16 آبان 1396 آشپزی
براونی کدو حلوایی

 

براونی کدو حلوایی

 

مواد لازم براونی کدو حلوایی

 

آرد

 

 

3/4 پیمانه

 

 

بیکینگ پودر

 

 

1/2 قاشق چایخوری

 

 

نمک

 

 

1/8 قاشق چایخوری

 

 

کره ذوب شده

 

 

3/4 پیمانه

 

 

شکر

 

 

1 و 1/2 پیمانه

 

 

تخم مرغ

 

 

3 عدد

 

 

وانیل

 

 

1/8 قاشق چایخوری

 

 

پودر کاکائو

 

 

1/4 پیمانه

 

 

چیپس شکلات

 

 

1/2 پیمانه

 

 

پوره کدو حلوایی

 

 

1/2 پیمانه

 

 

گردو خرد شده

 

 

1/2 پیمانه

 

 

دارچین

 

 

1 قاشق چایخوری

 

 

میخک

 

 

1/8 قاشق چایخوری

 

 

جوز هندی

 

 

1/8 قاشق چایخوری

 

طرز تهیه براونی کدو حلوایی

  1. فر را روی درجه حرارت 180 درجه سانتی‌گراد
    تنظیم کنید.
  2. در ظرف نسبتا گودی کره ذوب شده، شکر و
    وانیل را با یکدیگر مخلوط کرده و به کمک همزن برقی بزنید.
  3. تخم مرغ‌ها را با فاصله یک دقیقه به
    مخلوط اضافه کنید و مرتب هم بزنید.
  4. آرد و بیکینگ پودر الک شده را به آرامی
    به مخلوط اضافه کنید و با لیسک به خوبی ترکیب کنید تا مایه صاف و یکدستی حاصل شود.
  5. در این مرحله مایه بروانی را به دو قسمت
    تقسیم کنید.
  6. به یک قسمت پودر کاکائو الک شده، نمک و
    چیپس شکلات را اضافه کنید.
  7. به قسمت دیگر پوره کدو حلوایی، دارچین،
    جوز هندی، میخک و گردو خرد شده را اضافه کنید. جهت آشنایی با طرز تهیه پوره کدو
    حلوایی به بخش مرباها در آشپزی ستاره مراجعه فرمایید.
  8. کف قالب مربعی خود را با کاغذ روغنی
    بپوشانید و به کمک اسپری روغن جداکننده و یا قلم‌مو آغشته به روغن، کف قالب را چرب
    کنید.
  9. مقدار 1/2 پیمانه از مایه کدو حلوایی را
    کف قالب پخش کنید. سپس 1/2 پیمانه از مایه شکلاتی و به همین منوال تا انتها ادامه
    دهید. لایه آخر را از مایه حاوی کدو حلوایی ریخته و در نهایت به کمک یک چاقو و یا
    سیخ کباب حسینی مواد را به صورت ابر و بادی ترکیب کنید.
  10. قالب را به مدت 40 تا 45 دقیقه در فر از
    قبل گرم شده با درجه حرارت 180 درجه سانتی‌گراد قرار دهید.
  11. اجازه دهید بروانی کدو حلوایی در قالب
    خود خنک شود و در نهایت به صورت مربعی برش بزنید.

 

منبع : سایت ستاره

بهترین قسمت گوشت گوسفندی برای خورشت

بهترین قسمت گوشت گوسفندی برای خورشت

با اسموتی، شکم آب کنید

طرز تهیه اسموتی موز و جو

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا