براونی کدو حلوایی
مواد لازم براونی کدو حلوایی
آرد
| 3/4 پیمانه
|
بیکینگ پودر
| 1/2 قاشق چایخوری
|
نمک
| 1/8 قاشق چایخوری
|
کره ذوب شده
| 3/4 پیمانه
|
شکر
| 1 و 1/2 پیمانه
|
تخم مرغ
| 3 عدد
|
وانیل
| 1/8 قاشق چایخوری
|
پودر کاکائو
| 1/4 پیمانه
|
چیپس شکلات
| 1/2 پیمانه
|
پوره کدو حلوایی
| 1/2 پیمانه
|
گردو خرد شده
| 1/2 پیمانه
|
دارچین
| 1 قاشق چایخوری
|
میخک
| 1/8 قاشق چایخوری
|
جوز هندی
| 1/8 قاشق چایخوری
|
طرز تهیه براونی کدو حلوایی
- فر را روی درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد
تنظیم کنید. - در ظرف نسبتا گودی کره ذوب شده، شکر و
وانیل را با یکدیگر مخلوط کرده و به کمک همزن برقی بزنید. - تخم مرغها را با فاصله یک دقیقه به
مخلوط اضافه کنید و مرتب هم بزنید. - آرد و بیکینگ پودر الک شده را به آرامی
به مخلوط اضافه کنید و با لیسک به خوبی ترکیب کنید تا مایه صاف و یکدستی حاصل شود. - در این مرحله مایه بروانی را به دو قسمت
تقسیم کنید. - به یک قسمت پودر کاکائو الک شده، نمک و
چیپس شکلات را اضافه کنید. - به قسمت دیگر پوره کدو حلوایی، دارچین،
جوز هندی، میخک و گردو خرد شده را اضافه کنید. جهت آشنایی با طرز تهیه پوره کدو
حلوایی به بخش مرباها در آشپزی ستاره مراجعه فرمایید. - کف قالب مربعی خود را با کاغذ روغنی
بپوشانید و به کمک اسپری روغن جداکننده و یا قلممو آغشته به روغن، کف قالب را چرب
کنید. - مقدار 1/2 پیمانه از مایه کدو حلوایی را
کف قالب پخش کنید. سپس 1/2 پیمانه از مایه شکلاتی و به همین منوال تا انتها ادامه
دهید. لایه آخر را از مایه حاوی کدو حلوایی ریخته و در نهایت به کمک یک چاقو و یا
سیخ کباب حسینی مواد را به صورت ابر و بادی ترکیب کنید. - قالب را به مدت 40 تا 45 دقیقه در فر از
قبل گرم شده با درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد قرار دهید. - اجازه دهید بروانی کدو حلوایی در قالب
خود خنک شود و در نهایت به صورت مربعی برش بزنید.
منبع : سایت ستاره
ارسال دیدگاه