کیک شکلاتی با کرِم بادام زمینی

یکشنبه 7 آذر 1400 آشپزی

 این کیک با ترکیب کرِم بادام زمینی یک دسر فوق العاده است که پیشنهاد میکنم حتما امتحان کنید.

مواد لازم کیک:

 

  • آرد: 200 گرم
  • بادام زمینی (پودر شده): 40 گرم
  • پودر کاکائو: 2 ق س
  • شیر: یک سوم پیمانه
  • شکر: 200 گرم
  • تخم مرغ: 4 عدد
  • وانیل: یک هشتم ق چ
  • روغن مایع: یک دوم پیمانه
  • بیکینگ پودر: 2 ق چ

مواد لازم کرم:

 

  • کره بادام زمینی: 3 ق س
  • کره نرم: 2 ق س
  • پودر قند: 3 ق س
  • خامه صبحانه: 1 ق س
  • بادام زمینی: تعدادی جهت تزیین
کیک شکلاتی با کرم بادام زمینی

کیک

طرز تهیه کیک :

تخم مرغ و شکر را با همزن برقی خوب بزنید تا خوب پف کرده و کرمی شود، حین کار وانیل را نیز اضافه کنید روغن مایع را اضافه کرده و یک دقیقه دیگر بزنید. پودر کاکائو، بیکینگ پودر و آرد را مخلوط کرده، به همراه شیر به تناوب به مواد اضافه کنید. برای افزودن آرد حتما از الک استفاده کنید، در آخر پودر بادام زمینی را اضافه کرده و با لیسک مخلوط کنید قالب مورد نظر که بهتر است میان تهی باشد را انتخاب کرده و با سپری روغن، خوب چرب کنید.

موارد را در قالب ریخته و در فر از پیش گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 45 دقیقه بپزید. سپس از فر خارج کرده 10 دقیقه در قالب خنک کنید و بعد روی توری فلزی برگردانید و کنار بگذارید تا خوب خنک شود. در آخر با کرم آماده شده و بادام زمینی تزیین کنید.

علت گود شدن وسط کیک

طرز تهیه کرم:

برای تهیه کرم، کره نرم و پودر قند را با همزن خوب بزنید. خامه صبحانه را اضافه کرده و یک دور بزنید. در آخر کره بادام زمینی را اضافه کرده و کمی بزنید تا با همه مواد مخلوط شده و یکدست شود. کرم آماده را نیم ساعت در یخچال بگذارید تا کمی سفت شده تا به راحتی بتوانید روی کیک ماسوره بزنید.

 

دسر پان اسپانیایی

دسر پان اسپانیایی

خوراک گوشت و کدو

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا