پیروک البالو یک شیرینی خوشمزه و دلپذیر است که خمیر آن شباهت زیادی به خمیر پای دارد. این شیرینی خوشمزه با استفاده از انواع مارمالاد پر میشود و میتوان با توجه به سلیقه، مارمالادهای مختلفی را انتخاب کرد.
به عنوان یک دسر عالی، پیروک البالو میتواند گزینهای مناسب برای مهمانیها و دورهمیها باشد. در ادامه، مواد لازم و طرز تهیه این دسر محبوب را بررسی میکنیم.
- مدت زمان آماده سازی: 40 دقیقه
- مدت زمان پخت: 30 دقیقه
- میزان سرو: 6 تا 8 نفر
مواد لازم خمیر:
- کره: 150 گرم
- پودر شکر: 80 گرم
- تخم مرغ: 2 عدد
- وانیل: یک چهارم قاشق چای خوری
- آرد: 310 گرم
- بیکینگ پودر: 1 قاشق چای خوری
- تخم مرغ اضافه: 1 عدد جهت رومال
مواد لازم میانی:
- آلبالو (هسته گرفته): 400 گرم
- شکر: 80 گرم
- نشاسته ذرت: 2 قاشق سوپ خوری
طرز تهیه پیروک البالو:
1. کره نرم و پودر شکر را با دور متوسط همزن برقی بزنید تا کرمی و سبک شود. سپس تخم مرغ ها و وانیل را افزوده و مجددا با دور متوسط مخلوط کنید.
2. در آخر آرد و بیکینگ پودر را کم کم به مخلوط اضافه کنید تا مواد خمیر شود. (اگر خمیر خیلی چسبناک بود کمی آرد بپاشید تا چسبندگی آن از بین برود.) خمیر را داخل نایلون قرار داده و به مدت 2 ساعت در یخچال استراحت دهید.
3. پس از استراحت چسبندگی خمیر کامل از بین رفته و به راحتی روی سطح آرد پاشی شده با وردنه میتوانید باز کنید. یک سوم از خمیر را کنار گذاشته و بقیه را باز کرده و داخل قالب مورد نظر انداخته و اضافههای خمیر را از لبه قالب بگیرید.
4. سپس مواد میانی آماده را داخل خمیر ریخته و بقیه خمیر را با وردنه باز کرده و به شکل نواری بریده و روی قالب قرار دهید و تخم مرغ را با چنگال زده تا از لختی در آید. سپس روی پیروک را رومال کرده و در فر از پیش گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت حدود 30 دقیقه قرار دهید تا روی آن طلایی شود. پس از پخت و خنک شدن برش زده و سرو نمایید.
طرز تهیه مواد میانی:
آلبالوی هسته گرفته، شکر و نشاسته ذرت را مخلوط کرده و روی شعله ملایم قرار دهید تا شکر ذوب شده و مواد به جوش آمده و شروع به غلیظ شدن نماید. سپس شعله را خاموش کرده و کنار بگذارید تا کاملا خنک شود. مواد پس از پخت و خنک شدن آب دار نیست و کاملا غلیظ میباشد.
ارسال دیدگاه