پای شپرد؛ سالم، مقوی و کامل – آشپزی

یکشنبه 26 دی 1395 آشپزی

پای شپرد؛ سالم، مقوی و کامل

روش پخت:

روغن را در یک ماهی تابه نچسب روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و اجازه دهید 6 تا 7 دقیقه یا تا زمانی که قهوه ای رنگ شود بپزد، خوب بهم بزنیدش تا از هم باز شود. پیاز، شلغم، هویج، رزماری و سیر را به ماهی تابه اضافه کنید به مدت 6 دقیقه یا تا زمانی که سبزیجات نرم شوند به پختن ادامه دهید، محتویات را مرتب به هم بزنید. آب گوشت و آرد را با یکدیگر ترکیب کنید. ترکیب آب گوشت و آرد را به ماهی تابه اضافه کنید و آن را به جوش بیاورد. حرارت را تا مقدار متوسط کاهش دهید و اجازه دهید 4 دقیقه بجوشد تا غلیظ شود. نخود فرنگی، نمک و فلفل را نیز اضافه کنید.

پوره سیب زمینی را در یک ظرف مخصوص مایکروفر قرار دهید، روی آن سلفون بکشید و 6 دقیقه با آخرین درجه آن را حرارت دهید. به سیب زمینی ها شیر اضافه کنید و خوب آن را به هم بزنید. پوره سیب زمینی را بین 4 کاسه تقسیم کنید و روی هر کدام به اندازه مساوی، میکس گوشتی که در ماهی تابه درست کردید را اضافه کنید.

اطلاعات تغذیه ای:

مواد گفته شده در این دستور پخت برای 4 وعده می باشد هر وعده از این غذا معادل است با یک دوم فنجان سیب زمینی و حدود یک فنجان میکس گوشت چرخ کرده.

اطلاعاتی که در ادامه می آید مربوط به یک وعده از این غذا می باشد.

  • کالری: 325
  • چربی در یک وعده: 11.2 گرم
  • چربی اشباع در یک وعده: 3.6 گرم
  • چربی غیر شاباع در یک وعده: 5.6 گرم
  • چربی دارای حلقه های غیر اشباع در یک وعده: 0.7 گرم
  • پروتئین در یک وعده: 21 گرم
  • کربوهیدرات در یک وعده: 34 گرم
  • فیبر در یک وعده: 5 گرم
  • کلسترول در یک وعده: 48 میلی گرم
  • آهن در یک وعده: 3 میلی گرم
  • سدیم در یک وعده: 632 میلی گرم
  • کلسیم در یک وعده: 108 میلی گرم
  • قند در یک وعده: 6 گرم

منبع : برترینها

بازدیدکنندگان : ۱۰ نفر

طرز تهیه ترشی پیاز و هویج، برای کنار غذا - آشپزی

محبوب ترین شکلات های جهان - آشپزی

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا
logo-samandehi