طرز تهیه پاناکوتای لیمویی از مجموعه دستورغذایی های آنا اولسون است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. زیبایی این دستور به سادگی آن است و این که نیازی به استفاده از فر ندارد.
مواد لازم :
- خامه ۲ پیمانه
- شیر ۱ پیمانه
- شکر ۱/۳ پیمانه
- رنده پوست لیمو ۲ قاشق چای خوری
- وانیل ۱/۳ قاشق چای خوری
- پودر ژلاتین ۲ قاشق چای خوری
- میوه یک و نیم پیمانه
طرز تهیه:
خامه را به همراه شیر، شکر، رنده پوست لیمو و وانیل در قابلمه ای ریخته و روی حرارت متوسط بگذارید. مواد را برای حدود ۳ دقیقه تا زمانی که شکر کاملا حل شود هم بزنید.
در این میان پودر ژلاتین را در ۲ قاشق غذاخوری آب سرد حل کنید.
ژلاتین حل شده را به ترکیب خامه اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا ژلاتین در آن حل شود.
مواد را از روی حرارت برداشته و در ۶ قالب و یا ظرف که کمی چرب شده، بریزید و حداقل برای ۴ ساعت در یخچال بگذارید.
با چاقو دور پاناکوتاها را از قالب ها جدا کرده و در ظرف مورد نظر برگردانید. پاناکوتا را به همراه میوه های تازه سرو کنید.
نکاتی در رابطه با تهیه ی پاناکوتای لیمویی:
به جای شیر می توانید از آبدوغ استفاده کنید، آن را در بعد از این که مواد را از روی حرارت برداشتید، اضافه کنید.
پوست لیمو را با رنده ی ریز، رنده کنید.
اگر دسترسی دارید به جای وانیل از یک و یک چهارم قاشق چای خوری عصاره وانیل استفاده کنید.
میزان دقیق پودر ژلاتین دو و یک چهارم قاشق چای خوری است. به جای این میزان می توانید از ۴ ورق ژلاتین هم استفاده کنید.
از میوه هایی مانند توت فرنگی، بلوبری، تمشک و هلو استفاده کنید. میوه ها را خرد کنید.
ارسال دیدگاه