طرز تهیه پاناکوتای لیمویی

شنبه 24 مهر 1400 آشپزی

طرز تهیه پاناکوتای لیمویی از مجموعه دستورغذایی های آنا اولسون است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. زیبایی این دستور به سادگی آن است و این که نیازی به استفاده از فر ندارد.

 مواد لازم :

  •     خامه  ۲ پیمانه
  •     شیر  ۱ پیمانه
  •     شکر  ۱/۳ پیمانه
  •     رنده پوست لیمو  ۲ قاشق چای خوری
  •     وانیل  ۱/۳ قاشق چای خوری
  •     پودر ژلاتین  ۲ قاشق چای خوری
  •    میوه یک و نیم پیمانه

طرز تهیه:

خامه را به همراه شیر، شکر، رنده پوست لیمو و وانیل در قابلمه ای ریخته و روی حرارت متوسط بگذارید. مواد را برای حدود ۳ دقیقه تا زمانی که شکر کاملا حل شود هم بزنید.

در این میان پودر ژلاتین را در ۲ قاشق غذاخوری آب سرد حل کنید.

ژلاتین حل شده را به ترکیب خامه اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا ژلاتین در آن حل شود.

مواد را از روی حرارت برداشته و در ۶ قالب و یا ظرف که کمی چرب شده، بریزید و حداقل برای ۴ ساعت در یخچال بگذارید.

با چاقو دور پاناکوتاها را از قالب ها جدا کرده و در ظرف مورد نظر برگردانید. پاناکوتا را به همراه میوه های تازه سرو کنید.

نکاتی در رابطه با تهیه ی پاناکوتای لیمویی:

به جای شیر می توانید از آبدوغ استفاده کنید، آن را در بعد از این که مواد را از روی حرارت برداشتید، اضافه کنید.

پوست لیمو را با رنده ی ریز، رنده کنید.

اگر دسترسی دارید به جای وانیل از یک و یک چهارم قاشق چای خوری عصاره وانیل استفاده کنید.

میزان دقیق پودر ژلاتین دو و یک چهارم قاشق چای خوری است. به جای این میزان می توانید از ۴ ورق ژلاتین هم استفاده کنید.

از میوه هایی مانند توت فرنگی، بلوبری، تمشک و هلو استفاده کنید. میوه ها را خرد کنید.

دسر باید حداقل برای ۴ ساعت در یخچال قرار گرفته، تا آماده شود.

طرز تهیه یک نان خوشمزه با شیره انگور

طرز تهیه انواع پیتزا با خمیر سیب زمینی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا