چیکن کوردن بلو یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار است که با پنیر و مرغ تهیه میشود. این غذا به خاطر طعمی دلپذیر و روش تهیه آسانش محبوبیت زیادی دارد. در این مقاله، قصد داریم شما را با طرز تهیه چیکن کوردن بلو آشنا کنیم.
- زمان آمادهسازی: ۱۵ دقیقه
- زمان پخت: ۲۰ دقیقه
مواد لازم:
- ۲ عدد سینه مرغ بدون استخوان
- نمک
- فلفل سیاه
- ۵۰ گرم ژامبون
- ۱۰۰ گرم پنیر موزارلا
- آرد سفید
- پودر سوخاری
- ۱ عدد تخم مرغ
- روغن سرخ کردنی
طرز تهیه:
- سینه مرغ را با استفاده از یک چاقوی تیز، از عرض برش دهید ولی توجه داشته باشید که دو نیم نشود؛ تا یک ورقه نازک از مرغ به دست بیاید.
- روی دو طرف مرغ، نمک و فلفل سیاه بپاشید.
- روی سطح آن یک لایه ژامبون و سپس یک مشت پر پنیر موزارلا بریزید.
- مرغ را رول کنید.
- در کاسه های جداگانه، آرد، تخم مرغ هم زده و پودر سوخاری بریزید. روغن را درون قابلمه متوسط روی حرارت متوسط داغ کنید.
- رول مرغ را ابتدا درون آرد سفید، سپس تخم مرغ و در آخر در پودر سوخاری بغلتانید. در آخر آنها را درون روغن داغ سرخ کنید تا مغز پخت شده و سطحشان طلایی شود.
- چیکن کوردن بلو را روی دستمال حولهای بگذارید تا روغن اضافه آنها گرفته شود.
با رعایت این نکات، میتوانید چیکن کوردن بلو بسیار خوشمزه و دلچسبی تهیه کنید. نوش جان!
ارسال دیدگاه