کیک گردویی با خامه
این کیک جز کیک هایی است که دستورالعمل آسانی دارد ، به جز گردو میشود به آن دارچین و پودر قهوه نیز آن اضافه کرد.
مواد لازم کیک گردویی با خامه:
- 1 پیمانه آرد
- 1 پیمانه پودر گردو
- 1 پیمانه شکر
- 6 عدد تخممرغ
- 150 گرم کره
- 2 ق چ بیکینگپودر
- وانیل به مقدار لازم
- 450 گرم خامه فرمگرفته
طرز تهیه کیک گردویی با خامه : زرده و سفیده تخممرغها را از هم جدا کنید و سفیده را در ظرفی جداگانه با همزن برقی بزنید تا حالت برفی پیدا کند. طوریکه وقتی ظرف را برمیگردانید نریزد. زرده تخممرغ را هم با وانیل، شکر، بیکینگپودر و کره مخلوط کنید.سفیدهها را کمکم به مخلوط زرده و کره اضافه کنید و آرام مخلوط کنید. سپس آرد و گردوی پودر شده را قاشق قاشق اضافه کرده و خیلی آرام و در یک جهت مخلوط کنید.
مخلوط آماده شده را در قالب یا قالبهایی که چرب کردهاید بریزید و درون فر که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کردهاید، به مدت 40 تا 60 دقیقه قرار دهید تا کیک بپزد. سپس از فر خارج کنید و کنار بگذارید تا سرد شود.در 30 دقیقه اول پخت کیک در فر را باز نکنید چون پف کیک می خوابد. برای مطمئن شدن از پخت کامل کیک خلال چوبی را درون کیک فروکنید و بیرون بکشید، اگر تمیز بود کیک شما کاملا پخته است. خامه فرم گرفته را در دمای محیط قرار داده و کمی بعد از خارج شدن از حالت انجماد، آن را به مدت 7 تا 10 دقیقه با همزن میزنیم تا خامه فرمدهی شود.
کیک را به تعداد لایههای دلخواه برش داده و بعد از سرد شدن بین لایهها و روی کیک را با خامه فرم گرفته بپوشانید.
ارسال دیدگاه