کیک گردویی با خامه یکی از کیکهای محبوب و خوشمزه است که میتوان با مواد ساده و در زمانی کوتاه آن را تهیه کرد. این کیک علاوه بر گردو، میتواند با دارچین و پودر قهوه نیز طعمی منحصر به فرد پیدا کند.
مواد لازم کیک گردویی با خامه:
- 1 پیمانه آرد
- 1 پیمانه پودر گردو
- 1 پیمانه شکر
- 6 عدد تخممرغ
- 150 گرم کره
- 2 ق چ بیکینگپودر
- وانیل به مقدار لازم
- 450 گرم خامه فرمگرفته
طرز تهیه کیک گردویی با خامه: ابتدا زرده و سفیده تخممرغها را از هم جدا کنید. سفیده را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد. سپس زردهها را با وانیل، شکر، بیکینگپودر و کره مخلوط کنید. سفیدهها را به آرامی به مخلوط زرده اضافه کنید و سپس آرد و گردوی پودر شده را نیز به آن اضافه کنید. مخلوط آماده شده را در قالب بریزید و در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 40 تا 60 دقیقه بپزید. پس از پخت، کیک را خارج کرده و اجازه دهید سرد شود. برای تهیه خامه، آن را در دمای محیط قرار دهید و به مدت 7 تا 10 دقیقه با همزن بزنید تا فرم بگیرد. بعد از سرد شدن، کیک را برش زده و با خامه فرمگرفته تزئین کنید.
ارسال دیدگاه