طرز تهیه کیک گردویی با خامه خوشمزه و ساده

شنبه 24 خرداد 1404 آشپزی
تهیه کیک گردویی 740x414 1

کیک گردویی با خامه یکی از کیک‌های محبوب و خوشمزه است که می‌توان با مواد ساده و در زمانی کوتاه آن را تهیه کرد. این کیک علاوه بر گردو، می‌تواند با دارچین و پودر قهوه نیز طعمی منحصر به فرد پیدا کند.

مواد لازم کیک گردویی با خامه:

  • 1 پیمانه آرد
  • 1 پیمانه پودر گردو
  • 1 پیمانه شکر
  • 6 عدد تخم‌مرغ
  • 150 گرم کره
  • 2 ق چ بیکینگ‌پودر
  • وانیل به مقدار لازم
  • 450 گرم خامه فرم‌گرفته
کیک گردویی با خامه

طرز تهیه کیک گردویی با خامه: ابتدا زرده و سفیده تخم‌مرغ‌ها را از هم جدا کنید. سفیده را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد. سپس زرده‌ها را با وانیل، شکر، بیکینگ‌پودر و کره مخلوط کنید. سفیده‌ها را به آرامی به مخلوط زرده اضافه کنید و سپس آرد و گردوی پودر شده را نیز به آن اضافه کنید. مخلوط آماده شده را در قالب بریزید و در فر با دمای 180 درجه سانتی‌گراد به مدت 40 تا 60 دقیقه بپزید. پس از پخت، کیک را خارج کرده و اجازه دهید سرد شود. برای تهیه خامه، آن را در دمای محیط قرار دهید و به مدت 7 تا 10 دقیقه با همزن بزنید تا فرم بگیرد. بعد از سرد شدن، کیک را برش زده و با خامه فرم‌گرفته تزئین کنید.

کیک گردویی با خامه
Capture 8

روش تهیه پیاز داغ چیپسی خوشمزه و ترد

همبرگر خوشمزه در خانه

طرز تهیه همبرگر خوشمزه در خانه برای یک وعده لذیذ

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا