طرز تهیه کوفته بادمجان خوشمزه و ساده

شنبه 6 اردیبهشت 1404 آشپزی
Capture 80

کوفته بادمجان یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب است که با طعم ویژه و بافتی نرم تهیه می‌شود. این غذا می‌تواند به عنوان یک پیش‌غذا یا وعده اصلی سرو شود. در این مطلب، طرز تهیه کوفته بادمجان را آموزش می‌دهیم.

مواد مورد نیاز:

  • سینه مرغ (چرخ شده): 300 گرم
  • بادمجان قلمی: 6 عدد
  • پنیر موتزارلا (رنده شده): 1 پیمانه
  • تخم مرغ: 3 عدد
  • نمک: یک هشتم ق چ
  • پودر سیر: یک دوم ق چ
  • پودر خردل: یک دوم ق چ
  • زردچوبه: 1 ق چ
  • پودر فلفل سفید و قرمز: به میزان لازم
  • پودر سوخاری رنگی (درشت): به میزان لازم
  • روغن مایع: به میزان لازم
کوفته بادمجان

روش پخت:

سینه مرغ، پنیر موتزارلا، نمک، زردچوبه، پودر فلفل سفید و قرمز، پودر سیر، پودر خردل و 1 عدد تخم مرغ را درون کاسه‌ای ریخته و با هم مخلوط کرده و با دست ورز دهید تا منسجم شود. بادمجان را شسته و از قسمت انتهایی به اندازه گلابی جدا کرده و سپس آن را در روغن سرخ کنید تا سرد شود.

از مخلوط مرغ مقداری برداشته و دور تا دور بادمجان را بپوشانید، سپس در تخم‌مرغ و پودر سوخاری غلطانده و در روغن داغ سرخ کنید. این غذا با تزیینات مختلفی سرو می‌شود و می‌توان آن را با سس دلخواه همراه کرد.

Capture 82

طرز تهیه کرم بروله و بیسکوئیت کرم دار شکلاتی خوشمزه

کوفته مرغ

طرز تهیه کوفته مرغ سوئدی؛ دلیلی برای خوشمزه‌خوری!

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا