طرز تهیه کرم بروله و بیسکوئیت کرم دار شکلاتی خوشمزه

شنبه 6 اردیبهشت 1404 آشپزی
Capture 82

در این مقاله به شما طرز تهیه کرم بروله و بیسکوئیت کرم دار شکلاتی را آموزش می‌دهیم. این دسر خوشمزه، ترکیبی از طعم خامه‌ای و بیسکوئیت‌های شکلاتی است که هر کسی را مجذوب خود می‌کند. برای تهیه این دسر لذیذ، با ما همراه باشید.

مواد لازم:

  • ۴ پیمانه خامه پرچرب
  • ۱۶ عدد بیسکوئیت کرم دار شکلاتی
  • ۲ قاشق چایخوری وانیل
  • ۶ عدد زرده تخم مرغ
  • ۱ پیمانه شکر
طرز تهیه:

فر را با دمای ۱۵۰ درجه سانتی گراد روشن کنید. بیسکوئیت‌های کرم دار را باز کرده و لایه میانی آنها را درون کاسه‌ای جداگانه بریزید. خود بیسکوئیت‌ها را هم در کاسه‌ای دیگر قرار دهید. درون یک قابلمه متوسط، روی حرارت ملایم خامه پرچرب و مواد میانی بیسکوئیت‌ها را هم بزنید تا کاملا ذوب شوند. وانیل را به آن اضافه کرده و از روی حرارت بردارید. در یک کاسه، زرده تخم مرغ و نصف پیمانه شکر را با یکدیگر مخلوط کنید. مخلوط خامه را به آن بیفزایید و هم بزنید. مخلوط به دست آمده را درون کاسه‌های سفالی که از قبل درون سینی فر چیده‌اید، بریزید.

یک قاشق غذاخوری از پودر بیسکوئیت‌ها روی آنها بپاشید. سینی فر را پر از آب کرده و سپس درون فر قرار دهید تا کرم بروله به مدت ۴۵ دقیقه بپزد. سپس روی آنها را پوشانده و به مدت دو ساعت در یخچال قرار دهید.

پس از سفت شدن کرم بروله، ۲ قاشق چایخوری شکر روی آنها بپاشید و حرارت دهید تا شکر کاراملی و قهوه‌ای رنگ شود.

Capture 83

طرز تهیهسوپ مرغ و لوبیا خوشمزه و مغذی

Capture 80

طرز تهیه کوفته بادمجان خوشمزه و ساده

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا