طرز تهیه خورش شوید آلو با مرغابی – یک غذای خوشمزه شمالی

دوشنبه 8 اردیبهشت 1404 آشپزی
Capture 19

امروز با غذایی کاملا شمالی با ما همراه باشید. خورش شوید آلو با مرغابی، یکی از غذاهای معروف شمالی هاست که طرز تهیه خورش شوید آلو را به شما آموزش می دهیم.

مواد لازم :

  • مرغابی (كوچك) 1 عدد
  • آلوچه (خشك و ترش) 300 گرم
  • شوید (خشك) 2 تا 3 قاشق غذاخوری
  • آلو (خورشتی) 250 گرم
  • آبغوره 1 پیمانه
  • تخم مرغ 2 تا 3 عدد
  • نمك به میزان لازم
  • فلفل به میزان لازم
  • روغن به میزان لازم

طرز تهیه:

ابتدا مرغابی را پاك كرده و به قطعات مناسب تقسیم كنید و آن را شسته نمك زده و كنار می‌گذارید. سپس آلوچه خشك و آلو خورشتی را جداگانه یك ساعت قبل با آب سرد میشویید. مرغابی را در قابلمه قرار داده و با روغن آن را سرخ می‌كنید. سپس آلوچه خشك را در آن ریخته كمی تفت می‌دهید و 2 تا 3 لیوان آب و آبغوره به آن اضافه می‌كنید و روی حرارت ملایم می‌گذارید تا مرغابی پخته و نیم پز شود. آن گاه آلوی خورشتی را در آن می‌ریزید وقتی آلو نیم پز شد شوید خشك را به آن اضافه می كنید.

ترشی و نمك آن را می چشید، اگر كم ترشی بود مقداری آبغوره و نمك به آن اضافه كنید و با حرارت ملایم آن را می‌پزید.

تخم‌مرغ ها را در ظرفی می‌شكنید با چنگال هم می‌زنید و درون خورش می‌ریزید وقتی تخم‌مرغ ها پخت و خورش به روغن افتاد آماده است.

نكات:

اصولاً این خورش از خورش‌های ترش است البته می‌توانید 1 تا 2 قاشق شكر هم به آن اضافه كنید تا خورش طعم مَلَس داشته باشد.این خورش محلی و مخصوص غرب گیلان است.در صورت تمایل به جای مرغابی از مرغ هم میتوانید استفاده كنید.

Capture 148

غذاهای سنتی در روز کریسمس در کشورهای مختلف

Capture 128

طرز تهیه انار پلو خوشمزه و متفاوت

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا