سالسای خیار از ماست و خیار یک چاشنی عالی و مقوی است. این سالسا به خوبی با انواع غذاهای ایرانی و خوراکهای مختلف متناسب است. در نوع مکزیکی آن، ترکیب خیار و آووکادو عطر و طعمی بسیار دلچسب ایجاد میکند.
مواد لازم سالسای خیار:
- خیار متوسط: ۳ عدد نگینی
- فلفل سبز تند: ۲ عدد
- لیمو ترش: ۲ عدد
- گشنیز: ۳ قاشق غذاخوری، ساطوری
- سیر: یک حبه رنده شده
- پیاز: کوچک یک عدد، رنده شده
- ماست خامهای: ۴-۵ قاشق غذاخوری
- نمک: به میزان لازم
طرز تهیه: همه مواد را با هم مخلوط کرده و نمک آن را اندازه کنید.
نکات:
- خیار رنده شده را جایگزین خیار نگینی کنید.
- در صورت تمایل و برای رنگ بیشتر خیار را با پوست خرد کنید.
- اگر اهل غذای تند نیستید، از فلفل دلمهای به جای فلفل تند استفاده کنید.
- یک قاشق چایخوری ادویه مکزیکی یا ترکیب یک اندازه از پودر فلفل قرمز، زیره سبز، پاپریکا، پودر سیر و نمک، سالسا را معطرتر میکند.
ارسال دیدگاه