طرز تهیه سالسای خیار خوشمزه و سالم

جمعه 26 اردیبهشت 1404 آشپزی
Capture 34

سالسای خیار از ماست و خیار یک چاشنی عالی و مقوی است. این سالسا به خوبی با انواع غذاهای ایرانی و خوراک‌های مختلف متناسب است. در نوع مکزیکی آن، ترکیب خیار و آووکادو عطر و طعمی بسیار دلچسب ایجاد می‌کند.

مواد لازم سالسای خیار:

  • خیار متوسط: ۳ عدد نگینی
  • فلفل سبز تند: ۲ عدد
  • لیمو ترش: ۲ عدد
  • گشنیز: ۳ قاشق غذاخوری، ساطوری
  • سیر: یک حبه رنده شده
  • پیاز: کوچک یک عدد، رنده شده
  • ماست خامه‌ای: ۴-۵ قاشق غذاخوری
  • نمک: به میزان لازم
سالسای خیار

طرز تهیه: همه مواد را با هم مخلوط کرده و نمک آن را اندازه کنید.

سالسای خیار

نکات:

  1. خیار رنده شده را جایگزین خیار نگینی کنید.
  2. در صورت تمایل و برای رنگ بیشتر خیار را با پوست خرد کنید.
  3. اگر اهل غذای تند نیستید، از فلفل دلمه‌ای به جای فلفل تند استفاده کنید.
  4. یک قاشق چای‌خوری ادویه مکزیکی یا ترکیب یک اندازه از پودر فلفل قرمز، زیره سبز، پاپریکا، پودر سیر و نمک، سالسا را معطرتر می‌کند.
Capture 37

کیک کاستارد لیمویی خوشمزه و نرم

Capture 70

طرز تهیه خورش اسفناج و ماش؛ غذایی خوشمزه و مقوی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا