آشپزی با عدس: لذیذترین دستورهای غذایی

دوشنبه 12 خرداد 1404 آشپزی
پخت چند غذای خوشمزه با عدس آشپزی

عدس ها بر اساس بزرگی و کوچکی آنها تقسیم بندی می‌شوند. بیشتر انواع عدس، سبز یا قهوه‌ای هستند، اما عدس‌ها به رنگ‌های نارنجی، قرمز، زرد و سیاه نیز وجود دارند. عدس در مقایسه با دیگر حبوبات خشک، سریع‌تر و راحت‌تر پخته می‌شود و طعم‌های عالی را به خود جذب می‌کند.

یکصد گرم عدس حاوی 17.86 گرم پروتئین، 6.59 میلی گرم آهن و 15.64 گرم فیبر است. با مصرف عدس، می‌توانید به تقویت سلامتی خود کمک کنید. خصوصاً برای افرادی که در معرض کمبود آهن هستند، مصرف عدس بسیار مفید است.

فواید عدس

عدس منبع خوبی از فیبرهای کاهش دهنده کلسترول است و به تنظیم قند خون کمک می‌کند. همچنین، با مصرف 12 گرم فیبر در روز، خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی کاهش می‌یابد.

شما می‌توانید با عدس انواع پلو یا خوراک تهیه کنید. در ادامه، چند دستور غذایی خوشمزه با عدس ارائه می‌شود.

خوراک عدس

مواد لازم

  • 3 عدد بادنجان
  • 2 عدد پیاز
  • 3 پیمانه عدس پخته
  • 1 پیمانه ماست پرچرب یا خامه‌ای
  • نمک و فلفل سیاه
  • 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • 1 قاشق غذاخوری تخم گشنیز
  • 1 قاشق غذاخوری نعناع خشک
  • ریحان بنفش خشک

طرز تهیه

  1. پیازها را خرد کنید و در تابه با روغن زیتون تفت دهید.
  2. بادنجان‌ها را کبابی کنید و سپس پوست بگیرید و بکوبید.
  3. پس از کوبیدن، آنها را به پیاز داغ اضافه کنید و تفت دهید.
  4. عدس پخته را اضافه کنید و نمک و فلفل را بیفزایید.
  5. از روی حرارت بردارید و بعد از 15 دقیقه ماست را اضافه کنید.

کوکوی عدس

مواد لازم

  • 400 گرم عدس پخته شده
  • 6 عدد تخم مرغ
  • دو قاشق سوپ‌خوری آرد گندم
  • 150 گرم سبزی معطر خرد شده
  • نمک و ادویه
  • 100 گرم روغن مایع

طرز تهیه

  1. عدس را بشویید و بپزید و سپس با سبزی خرد شده، تخم‌مرغ و ادویه‌ها مخلوط کنید.
  2. مواد را در تابه سرخ کنید تا طلایی شود.

با ما همراه باشید تا دستورهای بیشتری از عدس ارائه دهیم!

salad makarony

طرز تهیه سالاد ماکارونی خوشمزه و مقوی

سالاد برنج

طرز تهیه سالاد برنج یونانی خوشمزه و مقوی

×

ارسال دیدگاه

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا