رب پلوی شیرازی ساده و خوشمزه +طرز تهیه

دوشنبه، ۶ مرداد ۱۳۹۹ آشپزی

رب پلوی شیرازی 

این غذای ساده شیرازی هم خیلی خوشمزه است و هم سریع آماده می‌شود. بر خلاف تصورتان رب گوجه فرنگی هم ندارد. برای تهیه رب پلو از رب انار خوشمزه و طبیعی استفاده می‌کتند.  رب پلو  با اینکه نوع گیاهی‌اش خیلی رایج است اما گاهی وقت‌ها شیرازی‌ها آن را با ماهیچه یا مرغ هم سرو می‌کنند.رب پلوی شیرازی با برنج، کشمش و گردو، رب انار یا گوجه و شکر درست می شود. این غذا را با ماهیچه یا مرغ سرو می کنند.

مواد لازم رب پلو شیرازی :

برنج: چهار پیمانه

رب انار :۱/۲ پیمانه

گردو نگینی خرد شده : نصف پیمانه

پیاز داغ : چهار قاشق سوپخوری

روغن، نمک و فلفل : به میزان لازم

کشمش پلویی : نصف پیمانه

مرغ پخته و سرخ شده: سه قطعه

شکر  ۲ قاشق سوپ خوری

رب پلوی شیرازی

طرز تهیه رب پلو شیرازی :

برنج را شسته، با نمک دو تا سه ساعت خیس می‌کنیم.آب را جوش آورده و برنج را در آب جوش ریخته تا کمی نرم شود، سپس در آبکش می‌ریزیم.درزمانی  که برنج در حال جوشیدن می‌‌باشددر ظرفی جدا گانه  روغن ریخته کشمش‌و سپس با رب انار، گردو و پیاز داغ در روغن تفت می‌دهیم. شکر، نمک و فلفل را افزوده و حرارت را خاموش می‌کنیم.در قابلمه که می خواهیم برنج دم کنیم روغن ریخته و ته دیک مورد نظر را انداخته سپس  مواد را لابه‌لای برنج قرار داده و برنج را دم می‌کنیم، پس از آن در ظرف سرو کشیده و روی آن را با برنج زعفرانی و مرغ تزیین می‌نماییم.

نکته:

اگر از رب انار شیرین استفاده می‌کنید، می‌توانید شکر را حذف نمایید.
این برنج را می‌توانید با گوشت قلقلی سرخ شده و ماهیچه نیز سرو کنید.

بیشتر بخوانید :طرز تهیه شیرازی پلو 

انواع خمیر ترش و روش درست کردن آن در منزل

انواع خمیر ترش و روش درست کردن آن در منزل

کیک گوشت خوشمزه و مقوی +طرز تهیه

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا