خورش سیر قلیه گیلکی با مرغ یک غذای محلی و خوشمزه از خطه گیلان است که با طعم منحصر به فرد خود میتواند هر میهمانی را تحت تاثیر قرار دهد. این خورش با استفاده از برگ سیر تازه و مرغ تهیه میشود و طعمی بینظیر دارد.
در زیر به مواد لازم و طرز تهیه این خورش خوشمزه میپردازیم:
مواد لازم خورش سیر قلیه گیلکی با مرغ (۶ نفر)
- لپه: ۱ و ½ پیمانه
- برگ سیر: ۶ پیمانه
- پیاز: ۲ عدد
- تخممرغ: ۵ عدد
- مرغ: ۶۰۰ گرم سینه یا ران
- نمک، فلفل و زردچوبه: به مقدار دلخواه
طرز تهیه خورش سیر قلیه گیلکی با مرغ
برای تهیه خورش سیر قلیه گیلکی با مرغ، ابتدا لپهها را از شب قبل بخیسانید و آب آنها را چند بار عوض کنید. سپس لپهها را جداگانه بپزید و مراقب باشید که له نشوند. برگهای سیر را خرد کنید و پیازها را خلالی بزنید و کمی تفت دهید.
سپس برگ سیرها را به پیازها اضافه کنید و سرخ کنید تا سبک و طلایی شوند. تخممرغها را به مخلوط اضافه نمایید و اجازه دهید کمی سرخ شوند. مرغ را جداگانه با ادویهها بپزید و سپس سرخ کرده و به مخلوط اضافه کنید. در انتها، آب مرغ را به ترکیب اضافه کنید و اجازه دهید خورش جا بیفتد.
برای سرو، این خورش سیر قلیه گیلکی با مرغ را با برنج و ترشیهای مختلف سرو کنید تا طعم لذیذ آن به بهترین شکل حس شود.
ارسال دیدگاه