طرز تهیه خورش سیر قلیه گیلکی با مرغ خوشمزه و ساده

یکشنبه 17 فروردین 1404 آشپزی
دستور پخت خورش سیر قلیه گیلکی با مرغ و برگ سیر تازه

خورش سیر قلیه گیلکی با مرغ یک غذای محلی و خوشمزه از خطه گیلان است که با طعم منحصر به فرد خود می‌تواند هر میهمانی را تحت تاثیر قرار دهد. این خورش با استفاده از برگ سیر تازه و مرغ تهیه می‌شود و طعمی بی‌نظیر دارد.

در زیر به مواد لازم و طرز تهیه این خورش خوشمزه می‌پردازیم:

مواد لازم خورش سیر قلیه گیلکی با مرغ (۶ نفر)

  • لپه: ۱ و ½ پیمانه
  • برگ سیر: ۶ پیمانه
  • پیاز: ۲ عدد
  • تخم‌مرغ: ۵ عدد
  • مرغ: ۶۰۰ گرم سینه یا ران
  • نمک، فلفل و زردچوبه: به مقدار دلخواه

طرز تهیه خورش سیر قلیه گیلکی با مرغ

برای تهیه خورش سیر قلیه گیلکی با مرغ، ابتدا لپه‌ها را از شب قبل بخیسانید و آب آن‌ها را چند بار عوض کنید. سپس لپه‌ها را جداگانه بپزید و مراقب باشید که له نشوند. برگ‌های سیر را خرد کنید و پیازها را خلالی بزنید و کمی تفت دهید.

سپس برگ سیرها را به پیازها اضافه کنید و سرخ کنید تا سبک و طلایی شوند. تخم‌مرغ‌ها را به مخلوط اضافه نمایید و اجازه دهید کمی سرخ شوند. مرغ را جداگانه با ادویه‌ها بپزید و سپس سرخ کرده و به مخلوط اضافه کنید. در انتها، آب مرغ را به ترکیب اضافه کنید و اجازه دهید خورش جا بیفتد.

برای سرو، این خورش سیر قلیه گیلکی با مرغ را با برنج و ترشی‌های مختلف سرو کنید تا طعم لذیذ آن به بهترین شکل حس شود.

دستور تهیه میگوی کاجون تند و خوشمزه

طرز تهیه میگوی کاجون تند و پنیری خوشمزه و آسان

دستور پخت ۳ روش خوراک بامیه

طرز تهیه خوراک بامیه: ۳ روش خوشمزه برای درست کردن

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا