درست کردن مافین ماکارونی پنیری، به دلیل زیباییاش، حس خوشایندی فراهم میآورد. این مافین ها را درست کنید و از خوردن آنها لذت ببرید.
میزان سرو: 12 عدد
مواد لازم مافین های ماکارونی:
- اسپاگتی (پخته): 4 پیمانه
- کره (ذوب شده): یک سوم پیمانه
- تخم مرغ (درشت): 2 عدد
- پنیر پارمزان: یک دوم پیمانه
- پنیر کاتیج: سه چهارم پیمانه
- پنیر پارمزان: یک چهارم پیمانه
- پنیر ماتزرلا (رنده شده): یک پیمانه
مواد لازم مایه ماکارونی:
- روغن زیتون: 2 قاشق سوپ خوری
- سوسیس یا گوشت (چرخ کرده): 450 گرم
- ریحان خشک (پودر شده): یک دوم قاشق چای خوری
- پیاز (خرد شده): یک عدد
- پودر سیر: یک دوم قاشق چای خوری
- فلفل قرمز (پودر شده): یک دوم قاشق چای خوری
- پاپریکا: به مقدار لازم
- نمک: یک دوم قاشق چای خوری
- فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
- سس گوجه فرنگی: 420 گرم
طرز تهیه:
- ابتدا دمای فر را روی 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید. اسپاگتی را مطابق دستورالعمل روی بسته آن بپزید و آبکش کنید و با کره ذوب شده مخلوط کنید.
- تخم مرغ ها را در ظرفی جداگانه هم بزنید. پنیر پارمزان را اضافه و مخلوط کنید.
- مخلوط تخم مرغ را به مخلوط اسپاگتی اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید.
- این مخلوط را در 12 حفره مافین بریزید و آنها را شبیه به لانه شکل دهید.
- پنیر کاتیج و پنیر پارمزان را با هم مخلوط کنید. این مخلوط را در لانه ماکارونی پخش کنید.
- مایه ماکارونی را با قاشق در لانه های ماکارونی بریزید.
- روی آنها پنیر ماتزرلا قرار دهید.
- قالب را حدود 30 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا پنیر کمی طلایی و برشته شود. سپس سرو کنید.
طرز تهیه مایه ماکارونی:
روغن زیتون را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید. پیاز و گوشت چرخ کرده یا سوسیس را در آن تفت دهید. چاشنی ها را اضافه و مخلوط کنید. در آخر سس گوجه فرنگی را اضافه و مخلوط کنید.
ارسال دیدگاه