طرز تهیه ترشی کلم قرمز خوشمزه و ساده

شنبه 6 اردیبهشت 1404 آشپزی
Capture 79

ترشی کلم قرمز یکی از محبوب ترین و خوش رنگ ترین ترشی های ایرانی است. تهیه این ترشی بسیار آسان است و می‌توانید آن را در کنار غذاهای خود سرو کنید. در این مقاله طرز تهیه ترشی کلم قرمز را به شما آموزش می‌دهیم.

مواد لازم:

  • کلم قرمز به میزان لازم
  • سرکه به میزان لازم

طرز تهیه:

شیشه را از کلم خرد شده پر کنید. بعد ظرف را کاملا با سرکه پر کنید و درب آن را محکم ببندید. ترشی را در محلی خنک (ترجیحا در یخچال) قرار دهید. تقریبا حدود ۳ روز زمان می‌برد تا ترشی آماده شود. بعد از استفاده آن را در یخچال نگه دارید.

نکات:

برگ‌های کلم را از هم جدا کرده و تمیز بشویید. آن‌ها را کنار بگذارید تا کاملا خشک شوند و بعد خرد کنید. میزان‌های این دستور بستگی به ظرفی که برای تهیه ترشی استفاده می‌کنید دارند. ترجیحا از ظروف شیشه‌ای که در آن‌ها به خوبی بسته می‌شود و هوا نمی‌کشند، استفاده کنید. آن‌ها را تمیز بشویید، کنار بگذارید تا کاملا خنک شوند.

کوفته مرغ

طرز تهیه کوفته مرغ سوئدی؛ دلیلی برای خوشمزه‌خوری!

Capture 9

طرز تهیه خورش سویا و کلم بروکلی خوشمزه و سالم

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا