طرز تهیه ترشی کلم قرمز

سه‌شنبه 29 تیر 1400 آشپزی

ترشی کلم قرمز از مجموعه دستورغذایی های ایرانی است . این ترشی خوشمزه، ترد و خوش رنگ یکی از ساده ترین ترشی هاست. آن را تهیه کنید و از خوردن آن در کنار غذاهای خود لذت ببرید.در این مقاله طرز تهیه ترشی کلم قرمز را به شما اموزش میدهیم.

 مواد لازم:

  •    کلم قرمز به میزان لازم
  •    سرکه به میزان لازم

طرز تهیه:

شیشه را از کلم خرد شده پر کنید.بعد ظرف را کاملا با سرکه پر کنید و درب آن را محکم ببندید.ترشی را در محلی خنک (ترجیحا در یخچال) قرار دهید. تقریبا حدود ۳ روز زمان می برد تا ترشی آماده شود.بعد از استفاده آن را در یخچال نگه دارید.

نکات:

برگ های کلم را از هم جدا کرده و تمیز بشویید. آن ها را کنار بگذارید تا کاملا خشک شوند و بعد خرد کنید.میزان های این دستور بستگی به ظرفی که برای تهیه ترشی استفاده می کنید دارند.ترجیحااز ظروف شیشه ای که در آن ها به خوبی بسته می شود و هوا نمی کشند، استفاده کنید. آن ها را تمیز بشویید، کنار بگذارید تا کاملا خنک شوند.

کوفته مرغ

کوفته مرغ / طرز تهیه کوفته مرغ خوشمزه و لذیذ با 2 روش ساده

طرز تهیه2 نوع کروستینی، یا تُست کوچک ایتالیایی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا