ترشی کلم قرمز یکی از محبوب ترین و خوش رنگ ترین ترشی های ایرانی است. تهیه این ترشی بسیار آسان است و میتوانید آن را در کنار غذاهای خود سرو کنید. در این مقاله طرز تهیه ترشی کلم قرمز را به شما آموزش میدهیم.
مواد لازم:
- کلم قرمز به میزان لازم
- سرکه به میزان لازم
طرز تهیه:
شیشه را از کلم خرد شده پر کنید. بعد ظرف را کاملا با سرکه پر کنید و درب آن را محکم ببندید. ترشی را در محلی خنک (ترجیحا در یخچال) قرار دهید. تقریبا حدود ۳ روز زمان میبرد تا ترشی آماده شود. بعد از استفاده آن را در یخچال نگه دارید.
نکات:
برگهای کلم را از هم جدا کرده و تمیز بشویید. آنها را کنار بگذارید تا کاملا خشک شوند و بعد خرد کنید. میزانهای این دستور بستگی به ظرفی که برای تهیه ترشی استفاده میکنید دارند. ترجیحا از ظروف شیشهای که در آنها به خوبی بسته میشود و هوا نمیکشند، استفاده کنید. آنها را تمیز بشویید، کنار بگذارید تا کاملا خنک شوند.
ارسال دیدگاه