طرز تهیه ترشی آلبالو ترشی خوش رنگ و خوشمزه

شنبه، ۷ تیر ۱۳۹۹ آشپزی

ترشی آلبالو از جمله ترشی های خوش رنگ و خوشمزه است که در کنار انواع غذاهای گوشتی و پلو ها طعم بی نظیری دارد.

این ترشی خوشمزه کنار اکثر غذاها طعم خوبی دارد و  آب ترشی بسیار خوشمزه است که به عنوان چاشنی سالاد استفاده میشود .روش تهیه این ترش اکثرا بدون ادویه است و فقط از نمک و شکر و سرکه سفیدو آب  استفاده می شود ولی در اینجا با این روش تهیه ترشی آلبالو آشنا شوید

مواد لازم برای تهیه ترشی آلبالو

● آلبالو =۲۰۰ گرم بدون هسته

● زرشک پلویی =۳۰ گرم

● سرکه =۳/۴ لیوان

● شکر ۴ الی ۵ قاشق غذا خوری

● تخم گیشنیز و گلپر درسته از هر کدام ۱ قاشق چای خوری

● هل سبز ۱ عدد

● برگ بو ۱عدد

● فلفل قرمز به میزان لازم

● نمک به میزان لازم

●آب ۱ لیوان

 

طرز تهیه ترشی آلبالو

۱●ابتدا هسته‌های آلبالو را گرفته آّب آن را جداکرد.و کنار بگذارید و از آب آن در ترشی استفاده نکنید . زرشک را پاک کرده، شسته و روی دستمان پارچه ای قرار دهید تاکاملا خشک شود.

۲●شکر و نصف آب را با هم مخلوط کرده و روی حرارت قرار می‌دهیم تا شکر قوام بیاید.

۳●در ظرفی جدا سرکه و نصف لیوان آب نمک را روی حرارت قرار دهید تا کاملا جوش آید.

صبر می‌کنیم تا ۲ ظرف شکر و سرکه ولرم شود.

۴●تخم گشنیز، گلپر، هل، را با هم کوبیده فلفل را هم اضافه می‌کنیم.

۵●ظرف شیشه‌ای در دار مناسبی برداشته و شیشه را با جوشاندن استریل کنید.سپس نصف شیشه را آلبالو و زرشک ریخته، برگ بو درسته بعد ادویه‌ها را افزوده، بعد مابقی آلبالو و زرشک را اضافه میکنیم تا ظرف پر شود.

۶●سپس مخلوط آب و شکر و و سرکه و نمک را روی آلبالو ها  ریخته  به مدت ۲۰ روز در یخچال قرار دهیدابعد از این مدت ترشی شما آماده است

☆نکته: میزان شکر را بسته به ذائقه تان کم یا زیاد کنید

طرز تهیه مربای زنجبیل با خواص داروی فراوان

طرز تهیه کازان کباب غذای ترکی با طعم بی نظیر

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا