بیوگرافی ویلیام جرالد گلدینگ

پنج‌شنبه 18 اسفند 1401 بیوگرافی

چکیده ای از بیوگرافی ویلیام جرالد گلدینگ

نام اصلی : سر ویلیام جرالد گلدینگ

تولد : ۱۹ سپتامبر ۱۹۱۱

زادگاه : نیوکی، کورن‌وال، انگلستان

درگذشت : ۱۹ ژوئن ۱۹۹۳ (۸۱ سال)

پیشه : معلم مدرسه، رمان‌نویس، نمایشنامه نویس، شاعر

ملیت : بریتانیا بریتانیایی

سبک نوشتاری : جستار، داستان تاریخی

ویلیام گلدینگ کیست ؟

ویلیام گلدینگ ، نویسنده ، شاعر ، نمایشنامه نویس و منتقد ادبی بریتانیایی ، در سال ۱۹۸۳ در بریتانیا متولد شد . وی یکی از بزرگترین ادیبان جهان بود و توانست با نوشتن رمان هایی که عامه پسند هم نبود ، جایگاه بسیار عطیمی در ادبیات جهان بوجود آورد .

ویلیام گلدینگ اهل کجا است ؟

ویلیام در نیوکی، کورن‌وال، انگلستان متولد شد.

ویلیام گلدینگ متولد چه سالی است ؟

او متولد ۱۹ سپتامبر ۱۹۱۱ است.

بیوگرافی ویلیام گلدینگ

سر ویلیام جرالد گُلدینگ زاده نوزدهمین روز سپتامبر ۱۹۱۱ در سنت کالامب مینور در بریتانیا. گلدینگ از جمله نویسندگان انگلیسی است که تقریباً اکثر جوایز مهم ادبی را از آن خود کرده است که در میان آن‌ها، جایزه نوبل ادبی در سال ۱۹۸۳ و جایزه من‌بوکر می‌درخشد. او وقتی فقط ۱۲ سال داشت، نوشتن را به‌طور جدی آغاز کرد و از همان زمان، ادبیات برایش امری حیاتی بود و این برای او که بعدها یکی از نویسندگان پرطرفدار انگلیسی شد، شروعی طوفانی بود.

بیوگرافی ویلیام گلدینگ

بیوگرافی ویلیام گلدینگ

آغاز فعالیت ویلیام گلدینگ

در اواخر دوره ی دبستان بود که شروع به نوشتن کرد. سعی کرد که ذره ذره نوشته هایش را به بهترین شکل ممکن به سرانجام برساند و خودش را در زمینه ی نویسندگی با رشد بیشتر مواجه کند.او در دوره ی دبیرستان شروع به نوشتن اولین رمان خود کرد. این ماجرا به آن زمانی برمی گردد که وی برای یک تعطیلات تابستانی همراه با خانواده اش به یکی از سواحل اقیانوس آرام رفته بودند و در آنجا وی با تماشای تصاویری از آنچه که در دریا می بیند ، جرقه ی نوشتن نخستین بند های کتاب رمانش را به ذهن می آورد و دست به قلم می شود .

معرفی آثار معروف ویلیام گلدینگ

سالار مگس‌ها
در کتاب سالار مگس‌ها که در سال ۱۹۵۴ منتشر شد، گلدینگ برداشت متفاوت خود از ذات انسان را با سال‌ها تجربه از ارتباط با بچه‌های مدرسه ترکیب کرد. ارباب مگس‌ها اگرچه اولین رمانی نبود که نوشت، اما اولین رمانی بود که توسط ۲۱ ناشر مختلف رد شد. گلدینگ با بررسی پارادوکس وحشی‌گری و تمدن در بشریت، از یک جزیرهٔ گرم‌سیری دور افتاده استفاده می‌کند که در آن گروهی از بچه‌های مدرسهٔ بریتانیایی مارون، رها می‌شوند و به خاطر عدم وجود قانون و تمدن، دست به کارهای خطرناکی می‌زنند. حتی پسرانی که به تمدن و عقل‌گرایی وفادار هستند، با آزار و اذیت پسرهای یاغی، دست به اقدامات شرورانه‌ای می‌زنند تا از خود دفاع کنند. بدین ترتیب، رمان شکست عقل گرایی مورد حمایت پدرش است را به تصویر می‌کشد.

سالار مگس‌ها

سالار مگس‌ها

پینچر مارتین
پینچر مارتین در سال ۱۹۵۶ منتشر شد. این رمان نیز درست مثل ارباب مگس‌ها، راجع به بازمانده‌ای از یک کشتی غرق شده صحبت می‌کند. ستوان نیروی دریایی، کریستوفر مارتین هنگام جنگ جهانی دوم از کشتی خود به بیرون پرتاب می‌شود. او صخره‌ای پیدا می‌کند که به آن بچسبد و بقیهٔ داستان در همین اوضاع روایت می‌شود و جزئیات مبارزهٔ او برای بقا را شرح می‌دهد. راوی در همین حین جزئیات زندگی خود را نیز بازگو می‌کند.

سقوط آزاد
گلدینگ در رمان بعدی خود، سقوط آزاد (۱۹۵۹) از روش فلاش بک و مرور خاطرات پینچر مارتین به طور گسترده‌تری بهره می‌برد. برخلاف سه رمان اول او، سقوط آزاد با یک راوی اول شخص، هنرمندی به نام ساموئل مونتجوی روایت می‌شود. گلدینگ در این رمان، از شخصیت مونتجوی برای اظهارنظر در مورد تعارض بین خردگرایی و ایمان استفاده می‌کند.

منار مخروطی
مسائل ایمان در رمان منار مخروطی (۱۹۶۴) نیز مطرح شده است. در این رمان، رئیس کلیسای جامع بارچستر می‌گوید که خدا می‌خواهد یک گلدسته با ارتفاع ۴۰۰ فوت به بالای کلیسای جامع اضافه کند. اگرچه پایه و اساس کلیسای جامع برای نگه داشتن وزن گلدسته کافی نیست، ولی این خواست خدا است. این رمان داستان هزینه‌های انسانی در ساخت منار مخروطی را به تصویر می‌کشد.

آثار ویلیام گلدینگ

آثار ویلیام گلدینگ

هرم
هرم که در سال ۱۹۶۷ منتشر شد، اختلاف طبقات اجتماعی انگلیسی را در چارچوب شهری به نام استیلبورن ارائه می‌دهد. مسئله اصلی در این داستان موسیقی است و رمان از همان ساختار موسیقی سوناتا استفاده می‌کند. این داستان توسط شخصی به نام «الیور» روایت می‌شود که دوران بچگی خود را به سه شکل مختلف تعریف می‌کند. در انتهای هر سه داستان، الیور شخصیت اصلی دیگر را می‌بیند و داستان همانجا به پایان می‌رسد.

دیگر آثار ویلیام گلدینگ

  • سالار مگس‌ها
  • وارثان
  • پینچر مارتین
  • پروانه برنجی
  • سقوط آزاد
  • هرم
  • خدای عقرب
  • تاریکی مشهود
  • پرواز نوش
  • منار مخروطی
  • برج
برام استوکر

بیوگرافی برام استوکر

فیلیپ کیندرد دیک

فیلیپ کیندرد دیک کیست؟

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا