طرز تهیه برنج با چغندر خوشمزه و ساده

چهارشنبه 24 اردیبهشت 1404 آشپزی
خوراک چینی

در اینجا طرز تهیه یک نوع غذا را به نام برنج با چغندر آموزش می‌دهیم. این غذا نه تنها خوشمزه است بلکه به سادگی آماده می‌شود و می‌توانید از طعم آن لذت ببرید.

مواد لازم برای تهیه برنج با چغندر:

  • روغن زیتون (فوق بکر) 2 قاشق سوپخوری
  • قارچ (پاک کرده و حلقه شده) 300 گرم
  • نمک به مقدار لازم
  • سیر (ریز شده) 3 حبه
  • چغندر برگی (فقط برگ، شسته و خرد شده) 1 دسته
  • برنج سفید (پخته شده) 1 فنجان خشک
  • شاخه نخود (بسته به میزان علاقه) نصف تا 1 فنجان
  • تخم مرغ  4 عدد بزرگ
  • سس سریراچا (اختیاری) به مقدار لازم
برنج و چغندر

طرز تهیه برنج با چغندر:

  1. روغن زیتون را در یک تابه ی نچسب 25 سانتی متری روی شعله ی متوسط داغ کنید. وقتی داغ شد قارچ خرد شده را اضافه کنید و نمک بزنید. 10 دقیقه گاهی هم بزنید و تفت دهید تا قارچ‌ها نرم و قهوه‌ای شوند. قارچ‌ها را از داخل تابه در یک کاسه بریزید.
  2. تابه را مجدداً روی شعله قرار دهید و سیر را اضافه کنید. 1 دقیقه تفت دهید تا نرم و معطر شود. چغندر فرنگی را به تابه اضافه کنید. با استفاده از انبر آن را بچرخانید تا با سیر مخلوط شود. بگذارید 5 دقیقه بپزد و گاهی هم بزنید تا پلاسیده شود. چغندر برگی را به قارچ‌ها اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند.
  3. برنج را به اندازه ی مساوی بین چهار کاسه تقسیم کنید. روی هر کاسه 1/4 مخلوط قارچ و چغندر فرنگی را به همراه شاخه نخودها بریزید و کنار بگذارید.
  4. یک تابه ی نچسب کوچک را روی شعله ی متوسط داغ کنید. تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی بشکنید و داخل تابه بریزید و بپزید. یکبار برگردانید تا تخم‌مرغ کلاً سفت شود اما زرده هنوز شل باشد. زمان پخت هر تخم‌مرغ 4 دقیقه است. روی هر کدام از کاسه‌های برنج یک تخم‌مرغ پخته قرار دهید. نمک زیاد بپاشید و در صورت تمایل با سس سریراچا سرو کنید.
  5. قبل از میل کردن مخلوط کنید. نوش جان!
Capture 25

طرز تهیه اونیون باجی خوشمزه و ترد

خورش بامیه

طرز تهیه خورش بامیه خوشمزه و ساده

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا