خوراک برنج با چغندر برگی

پنج‌شنبه 27 آبان 1400 آشپزی
خوراک چینی

در این مطلب طرز تهیه یک نوع غذای چینی ژاپنی را به شما آموزش داده ایم.

این غذا را درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

مواد لازم برنج با چغندر:

  • روغن زیتون (فوق بکر) 2 قاشق سوپخوری
  • قارچ (پاک کرده و حلقه شده) 300 گرم
  • نمک به مقدار لازم
  • سیر (ریز شده) 3 حبه
  • چغندر برگی (فقط برگ، شسته و خرد شده) 1 دسته
  • برنج سفید (پخته شده) 1 فنجان خشک
  • شاخه نخود (بسته به میزان علاقه) نصف تا 1 فنجان
  • تخم مرغ  4 عدد بزرگ
  • سس سریراچا (اختیاری) به مقدار لازم

 

برنج و چغندر

برنج و چغندر

طرز تهیه  برنج با چغندر:

1. روغن زیتون را در یک تابه ی نچسب 25 سانتی متری روی شعله ی متوسط داغ کنید. وقتی داغ شد قارچ خرد شده را اضافه کنید و نمک بزنید. 10 دقیقه گاهی هم بزنید و تفت دهید تا قارچ ها نرم و قهوه ای شوند. قارچ ها را از داخل تابه در یک کاسه بریزید.

2. تابه را مجدداً روی شعله قرار دهید و سیر را اضافه کنید. 1 دقیقه تفت دهید تا نرم و معطر شود. چغندر فرنگی را به تابه اضافه کنید. با استفاده از انبر آن را بچرخانید تا با سیر مخلوط شود. بگذارید 5 دقیقه بپزد و گاهی هم بزنید تا پلاسیده شود. چغندر برگی را به قارچ ها اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند.

برنج با چغندر

برنج با چغندر

3. برنج را به اندازه ی مساوی بین چهار کاسه تقسیم کنید. روی هر کاسه 1/4 مخلوط قارچ و چغندر فرنگی را به همراه شاخه نخود ها بریزید و کنار بگذارید.

4. یک تابه ی نچسب کوچک را روی شعله ی متوسط داغ کنید. تخم مرغ ها را یکی یکی بشکنید و داخل تابه بریزید و بپزید. یکبار برگردانید تا تخم مرغ کلاً سفت شود اما زرده هنوز شل باشد. زمان پخت هر تخم مرغ 4 دقیقه است. روی هر کدام از کاسه های برنج یک تخم مرغ پخته قرار دهید. نمک زیاد بپاشید و در صورت تمایل با سس سریراچا سرو کنید.

5. قبل از میل کردن مخلوط کنید. نوش جان!

 

غذای تند هندی

خورش بامیه

خورش بامیه

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا