ابزار یراق بهروز، ارائه کننده جدیدترین انواع دستگاه جوش

دوشنبه 15 بهمن 1403 بازار
3

خرید ابزارآلات صنعتی و ساختمانی همیشه چالش برانگیز بوده و هست. جوشکاری یک فرآیند است و این فرآیند، برای ایجاد یک اتصال دائم انجام می شود. اتصالی دائم و محکم که بین دو قطعه صورت میگیرد. جوشکاری در صنعت بسیار مورد استقبال قرار گرفته است. دستگاه جوش سبب ایجاد جریان های الکتریکی می شود که جریان و منبع ولتاژ آن تعریف شده است. اغلب ما می دانیم که این دستگاه وسیله ای است که جهت به کار افتادن جریان برق مورد نیازجوشکاران قرار گرفته است و از کارایی بالایی در نزد آن ها برخوردار می باشد. از موتور جوش برای اتصال مواد مختلفی که اغلب فلزات هستند؛ استفاده می شود. البته لازم به ذکر است که در برخی موارد، جنس مواد اتصال یافته تغییر کرده و غیر فلزی می شود. این اتصالات می توانند به شکل الکتریکی، شیمیایی و حتی لیزری باشند. به طور کلی دستگاه جوش، ابزار کار جوشکاران می باشد که بایستی در خرید آن دقت کرد.

1

جوشکاری با بهترین دستگاه جوش

معرفی مهمترین انواع دستگاه جوش

باید این نکته را دانست که جوشکاری بدون استفاده از یک دستگاه جوش خوب و مناسب، امکان پذیر نیست. هر چقدر در انتخاب این دستگاه، دقت نظر شود؛ می توان شاهد کیفیت و کارایی بیشتر جوشکاران شد. جدا از تولید دستگاه های جوش در برندها و نام های مختلف، این دستگاه خود دارای انواع مختلفی است که نوع و کاربرد هر یک از آن ها هم با همدیگر متفاوت است. در زیر به معرفی مهمترین انواع دستگاه جوش می پردازیم که عبارتند از:

1: دستگاه ترانسفورماتوری یا MMA

یکی از انواع شایع دستگاه های جوش، دستگاه جوش ترانسفورماتوری است. جوشکاران با استفاده از الکترودهای پوشش دار از این دستگاه برای مصارف خانگی و صنعتی استفاده می کنند. دستگاه ترانسفورماتوری، بیشتر مناسب جوشکاری فلزات سنگین و البته ضخیمی است که بیشتر برای جوشکاری خانگی یا کارگاه های کوچک مورد استفاده قرار می گیرد. قیمت این دستگاه بسیار مقرون به صرفه است و از ساختار ساده ای هم برخوردار می باشد. در واقع ساده ترین دستگاهی است که در این راستا مورد استفاده قرار می گیرد. البته با توجه به سنگین بودن دستگاه و مصرف بالای برق، دیگر چندان کاربردی ندارد.

2: دستگاه مولد یا دینام جوشکاری

این دستگاه اتصال فلزات نام دیگری تحت عنوان دستگاه جوش دیزلی دارد. این ژنراتوردر پروژه هایی استفاده می شود که سطح جوشکاری آن ها بسیار وسیع و گسترده است. در واقع از این دستگاه جوش در موارد صنعتی استفاده می شود. این مدل از دستگاه به دو دسته ثابت و قابل حمل تقسیم می شود. تولید برق در این دستگاه به صورت سه فاز و تک فاز است. سوخت دستگاه  مولد یا دینام جوشکاری، بنزین و گازوئیل است.

3: دستگاه جوش اینورتر

جدیدترین نسل ترانس جوشکاری، دستگاه جوش اینورتر است. این دستگاه به طرز قابل توجهی سبک است و مصرف برق کمتری نسبت به سایر انواع دستگاه جوش دارد. نحوه تبدیل جریان متناوب وارد شده به جریانDC خروجی در این دستگاه مدرن نسبت به دستگاه های جوش قدیمی متفاوت است. برای خرید این دستگاه مدرنیته، می توانید خرید خود را در سایت ابزار یراق بهروز نهایی کنید.

2

دستگاه جوش اینورتر

4: دستگاه جوش رکتیفایر:

دستگاه جوش رکتیفایر، در واقع نوعی ترانسفورماتور است. تفاوت بارز این دستگاه  با نوع ترانسفورماتور این است که جهت دهی جریان برق به آن افزوده شده است. این دستگاه جوش توان دارد انواع مختلف الکترودهای جوشکاری را ذوب کند. علاوه بر تمام این موارد بالا ، کیفیت بالای جوش این دستگاه بزرگترین مزیت آن به حساب می آید. رکتیفایر به دو دسته نیم موج و موج کامل تقسیم می شود.

5: دستگاه جوش فورجینگ:

به منظور جوش دادن سر به سر میلگرد از دستگاه جوش فورجینگ بهره گرفته می شود. در این دستگاه یک پمپ هیدرولیک تعبیه شده است که با ایجاد فشار بین ۲ میلگرد کار می کند. البته این عمل به همین سادگی رخ نمی دهد و نیاز به یک جک هیدرولیک نیز دارد. در پروژه های بزرگ نظیر سد سازی کاربرد فراوان دارد.

6: دستگاه جوش stud welder

نام دیگر دستگاه  جوش stud welder، گل میخ زن عرشه فولادی است. همان گونه که از نام آن بر می آید؛ این دستگاه به منظور اتصال عرشه فولادی و گل میخ مورد بهره قرار می گیرد. این ‌دستگاه جوش قادر است ۱۲ گل میخ را فقط در مدت زمان ۱۲ دقیقه به عرشه فولادی متصل کند. از مزایای قابل توجهی که این دستگاه دارد این است که قادر است جوشکاری های مربوط به دو فلز استیل و آلومینیوم را نیز ثمر بخشد. برای محافظت از این جوش از یک سیستم تحت عنوان سیستم گاز محافظ استفاده می شود. این مجموعه محافظ در استاد ولدینگ مورد استفاده قرار می گیرد.

7: دستگاه جوش مگ یا میگ

دستگاه جوش مگ یا میگ، تحت حفاظت گازهای خنثی نظیر: کربن دی اکسید، جوش را به سرانجام می رساند. از این دستگاه، برای جوشکاری های ذوبی استفاده می شود. از این روش جوشکاری در صنایع دریایی، تولید و تعمیرات هواپیما و نیز صنعت الکترونیک و برق استفاده می کنند. بسیاری از فلزات را می توان به این روش جوش داد. فلزاتی نظیر: سرب و قلع با نقطه ذوب کم در برابر جوشکاری به این روش مقاوم هستند.

بنابراین به هنگام خرید دستگاه جوش، می توانید با توجه به نوع نیاز و بودجه خویش، اقدام به خرید هر یک از این دستگاه های جوش کنید. برای استعلام هزینه های هر یک از این دستگاه های جوش و خرید می توانید وارد سایت ابزار یراق بهروز شوید.

الکترود  خوراک لازم برای جوشکاری

کسانی که با انواع مختلف دستگاه جوش سر و کار دارند؛ حتما باید الکترود را هم بشناسند. الکتر‌ود، قطعه ای است که جنس فلز دارد که به کمک آن عمل جوش امکان پذیر است. پوشش این فلز میله مانند از فلاکس است که برق را از خود عبور می دهد. الکترودها به چند روش تقسیم بندی می شوند. برای مثال: یک نوع تقسیم بندی بدین شرح است که الکترود مصرف شدنی است یا مصرف نشدنی؟ نوع دیگر تقسیم داشتن روکش یا عدم روکش است. نوع دیگر تقسیم بندی، از نظر جنس مفتولی است که در الکترود به کار گرفته شده است.

3

ابزار یراق بهروز

راه های ارتباطی خرید انواع دستگاه جوش باکیفیت

برای خرید سایر ابزارآلات صنعتی و ساختمانی پرفروش ما، از جمله دریل bs10b باس کافیست تنها به وب سایت اینترنتی ابزار یراق بهروز مراجعه کنید. بازرگانی بهروز با بیش از 34 سال تجربه و فعالیت در این زمینه، بهترین و باکیفیت ترین ابزارها را در اختیار شما قرار می دهند. شما می توانید به تهران، بزرگراه قاسم سلیمانی، خیابان بنی هاشم شمالی، خیابان رسول رحیمی، پلاک 13 فروشگاه ابزار یراق بهروز مراجعه حضوری داشته باشید. همان طور که می توانید با شماره تماس: 02191095668 یا 0212533942 تماس تلفنی داشته باشید.

 

 

 

1 1

4 راهکار معجزه‌آسا برای درمان خشکی مو

1 2

متخصص قلب در منزل

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا