
بهترین غذاهای پاریس
رمانتیک ترین شهر دنیا، پاریس، مرکز جهانی هنر، مد، غذا و فرهنگ است. پاریس در پاییز به آرامش باز می گردد و زمانی که زمستان و تعطیلات فرا می رسد، خیابان های پاریس نورانی می شوند و جادوی شهر را آشکار می کنند. در یک روز زیبا، قدم زدن در کنارههای رود سن یک منظره دیدنی است: ساختمانهای تاریخی باشکوهی که در آبهای آن منعکس شدهاند، سقفهای کلاسیک پاریسی، و پلهای رود سن، که هرکدام سبک خاص خود را دارند. هرم Pei احاطه شده توسط حیاط کلاسیک لوور یا Musée du Quai Branly در پای برج ایفل تنها چند نمونه از تضادهای معماری است که فقط به شکوه شهر می افزاید.

1. ماکارون
ماکارون که در اصل Gerbet یا Paris Macaron نامیده می شود، به طور سنتی با دو ویفر دیسکی شکل ساخته شده از مرنگ بادام ساخته می شود که با پر کردن کره، گاناش یا مربا به یکدیگر متصل می شوند. ماکارون مدرن فرانسوی به لطف افزایش محبوبیت جهانی اخیر در انواع بی پایان طعم ها و مواد پر می شود.

2. کروسانت
کروسان یک کلاسیک فرانسوی، به طور گسترده در نانواییها و کافههای پاریس در دسترس است. به طور سنتی بخشی از یک صبحانه فرانسوی، این شیرینی پوستهدار و کرهای از لایههای خمیر مایهای که با کره تا میشود درست میشود و تا زمانی که بیرون ترد شود، پخته میشود. لایههای زیاد به این هلالی شکل، بافت داخلی پف کرده و مطبوع میدهد.

3. پاهای قورباغه
یک غذای محبوب فرانسوی، پاهای قورباغه نیز یکی از اصلی ترین غذاهای چینی است و در سایر نقاط اندونزی، اروپا و جنوب ایالات متحده مصرف می شود. در فرانسه، پاها را قبل از پختن پوست می کنند و تمیز می کنند. گوشت پای قورباغه شبیه ماهی یا مرغ سفید است و به طرق مختلف تهیه و عرضه می شود.
4. استیک و فریت
فریت به معنای «سیب زمینی سرخ شده» است و «استیک فریت» یک استیک پخته شده با سس کره است که به طور سنتی با سیب زمینی سرخ شده سرخ شده سرو می شود. از لحاظ تاریخی برای این غذا از استیک گوشت خوار استفاده میشده است، اما امروزه بیشتر رایج است. این سس به ندرت در تابه سرخ شده در سس کاهش می یابد و گاهی اوقات با سس هلندیز یا سس برنز سرو می شود.

5. اکلر
اکلر یک غذای فرانسوی است که با خمیر چوکس پر شده با خامه و روی آن مایه شکلاتی درست می شود. خمیر به شکل مستطیل لوله شده و پخته می شود. خامه را که می تواند کاستارد، خامه فرم گرفته یا خامه ای (که با مرنگ روشن می شود) باشد، وقتی خمیر خنک شد لوله می شود. آیسینگ معمولا فوندانت است.

6. شکلات داغ
هات چاکلت پاریسی یک نوشیدنی غنی و فاسد است که با شکلات تلخ تلخ و شیرین ریز خرد شده و شیر کامل تهیه می شود. به طور سنتی در فنجان اسپرسو سرو می شود. ممکن است کمی شکر قهوه ای اضافه شود. با وجود تصورات غلط، خامه اضافه نمی شود. استفاده از شکلات با کیفیت بالا به نوشیدنی طعم غنی می دهد.

7. سوپ پیاز فرانسوی
سوپ پیاز می تواند محبوبیت خود را به دوران رومیان ردیابی کند. این سوپ اغلب به عنوان یک وعده غذایی فقیر شناخته می شد زیرا پیاز ارزان و به وفور در دسترس بود. سوپ پیاز مدرن فرانسوی بسیار با آبگوشت نازک قبلی خود فاصله دارد و از آب گوشت گاو و پیاز کاراملی شده تشکیل شده است و روی آن لایه ای از کروتون پوشیده شده با یک لایه پنیر ذوب شده و گراتین شده پوشانده شده است.

8. مادلین
کیکهای اسفنجی شیرین کوچکی هستند که شکلی شبیه به پوسته دارند. آنها شکل متمایز خود را با پختن در تابه هایی که دارای فرورفتگی های صدفی هستند به دست می آورند. این کیک دارای مواد بسیار ساده ای است که شامل آرد، شکر، تخم مرغ و کره است. فشار دادن لیمو به این کیک خوشمزه جان می بخشد.
9. سالاد نیکوز (سالاد ماهی تن و سبزیجات)
سالاد نیکوز از گوجه فرنگی، تخم مرغ آب پز، زیتون نیکوز و آنچوی یا ماهی تن و با روغن زیتون تهیه می شود. مواد را می توان به صورت تزئینی مرتب کرد و به عنوان سالاد ترکیبی ارائه کرد یا می توان آنها را پرتاب کرد. همچنین ممکن است شامل فلفل قرمز، قلب کنگر فرنگی، موسیر و سایر سبزیجات فصلی باشد. سبزیجات باید خام باشند. هیچ چیز در سالاد به جز تخم مرغ نباید پخته شود.

10. Créme Brûlée
این دسر که به آن خامه سوخته یا کرم ترینیتی نیز می گویند، یک پایه کاستارد غنی دارد که روی آن یک لایه شکر کاراملی زده می شود. معمولاً کمی سرد سرو می شود، پایه کاسترد معمولاً از وانیل استفاده می کند، اگرچه گاهی اوقات طعم های دیگری نیز به آن اضافه می شود. گاهی اوقات میوه ها را به عنوان چاشنی روی آن اضافه می کنند

11. پنیر
پنیر که در ترکیب گسترده ای از طعم ها و بافت های مختلف ایجاد می شود، یک محصول لبنی است که از انعقاد شیر تشکیل می شود. شیر معمولاً از گاو می آید اما می تواند از گاومیش، بز و حتی گوسفند نیز تهیه شود. فرآیند انعقاد در طول تولید زمانی اتفاق می افتد که یک آنزیم به شیر اضافه می شود

12. ماهی
یک منبع مهم از مواد مغذی و پروتئین، انواع مختلفی از ماهی ها روزانه برای رزق مصرف می شوند. انواع ماهیهایی مانند ماهی کاد، سوقماهی، کف پا، سالمون، پولاک، راهب ماهی و غیره را میتوان در رستورانهای سراسر جهان یافت. غذاهای ماهی را می توان از قبل در سس کره ترشی کرد و با بسیاری از مواد از جمله گیاهان، موسیر و حتی سس Worcestershire ترکیب کرد تا طعمی غنی به آن بدهد.
13. کوییگنامان
یک کیک معروف برتونی به نام کوین آمان که زمانی به آن «چرب ترین شیرینی در تمام اروپا» می گفتند، با تا کردن لایه های کره و شکر در خمیر شیرینی تهیه می شود و سپس پخته می شود تا کره خمیر را پف کند و در نتیجه شیرینی مطبوعی به دست می آید. جیب شیرینی شیرین نام Kouign-amann در زبان برتون به “کیک کره ای” ترجمه می شود.
14. Coq Au Vin (خروس خورش شده در شراب و سبزیجات)
این خورش کلاسیک فرانسوی ترکیبی از مرغ آب پز با شراب و سبزیجات است. مرغ معمولاً ترشی و خورش می شود و سپس اجازه می دهد تا در آب خود نرم شود و اجازه می دهد تا گوشت نرم شود و طعم بیشتری پیدا کند. سپس آن را با شراب، لاردون، قارچ و گاهی سیر پخته می کنند. شراب مورد استفاده معمولاً قرمز بورگوندی است اگرچه بستگی به منطقه ای از فرانسه دارد که در آن ظرف تهیه می شود.

15. اردک فوی گراس
Foie Gras که در غذاهای فرانسوی محبوب است، یک غذای کره ای و غنی است که از جگر چرب اردک یا غاز تهیه می شود. فوی گراس عموماً به صورت موس یا پاته تهیه می شود اما به صورت کامل نیز فروخته می شود. Foie Gras اغلب به عنوان غذای جانبی برای گوشت و سایر مواد غذایی در تعطیلات و مناسبت های خاص سرو می شود.
منبع : MSN
ارسال دیدگاه