پای سیب زمینی/ طرز تهیه پای سیب زمینی خوشمزه با مرغ و قارچ

دوشنبه 4 اسفند 1399 آشپزی
pay sib zammini

فهرست مطالب

1-مواد لازم برای تهیه پای سیب زمینی

2-طرز تهیه پای سیب زمینی

پای سیب زمینی

پای سیب زمینی غذای کامل و مقوی است که بدون نان سرو می شود و برای کودکات غذای بسیار مناسبی است و مواد میانی آن را سلیقه ای می توان از سویا یا  مرغ یا گوشت استفاده کرد. با آموزش پخت این پیش غذای خوشمزه با ما همراه باشید در بخش آشپزی دایان طرز تهیه میتلف گوشت وکیک گوشت و کباب ترکی را مشاهده کنید

پای سیب زمینی

پای سیب زمینی

مواد لازم برای تهیه پای سیب زمینی

  1. سیب زمینی :۴ عدد
  2. قارچ: 3 عدد
  3.  سیر: 1 حبه
  4. سینه مرغ :۱ عدد
  5. کنسرو نخود فرنگی: ۱ پیمانه
  6. فلفل دلمه ای قرمز :۱ عدد
  7. پیاز: ۱ عدد
  8. روغن: به میزان لازم
  9. شیرک ۱/۲ پیمانه
  10. خامه :۱ قاشق غذا خوری
  11. جعفری ساطوری شده: ۳ قاشق غذا خوری
  12. نمک، فلفل، آویشن، زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه پای سیب زمینی

  •  این پای سیب زمینی بدون فر تهیه می شود .
  • برای تهیه پای سیب زمینی  ابتدا سیب زمینی ها را شسته و آبپز می کنیم.
  • سیب زمینی های پخته شده را تا گرم هستند می کوبیم تا کاملا له شود سپس شیر و خامه را به آن اضافه کرده و با قاشق مخلوط می کنیم تا پوره ای نرم بدست بیاید. وقتی پوره کمی خنک شده جعفری خرد شده را به همراه نمک، فلفل اضافه کرده و کاملا مخلوط می کنیم در  ظرف سربسته ریخته کنار می گذاریم
  •  حال مواد میانی پای سیب زمینی را تهیه می کنیم .پیاز و فلفل دلمه ای را نگینی ریز کرده و سیر را له می کنیم. سینه مرغ را به شکل نگینی ریز خرد می کنیم.
  •  پیاز را داخل تابه مناسبی در مقداری روغن سرخ می کنیم تا طلایی شود سپس به آن سیر له شده و ادویه را اضافه کرده  و کمی تفت می دهیم و سپس مرغ را اضافه کرده و خوب تفت می دهیم  و تا جایی که رنگ مرغ عوض شود .
  • سپس فلفل دلمه ای و قارچ خرد شده را به مرغ اضافه کرده  و درب تابه را می گذاریم تا مرغ کاملا مغز پخت شود و در نهایت نخود فرنگی را افزوده و از روی  حرارت برمیداریم.
  • اکر قالب تارت میان تهی دارید قالب را از پوره پر کرده . فشار دهید و درون ظرف سرو برگردانده و  وسط آن را از مواد میانی پر کنید و اگر قالب نداشتید  بشقابی را داخل یک ظرف گرد ساده برگردانید و روی آن را سلفون پهن کنید. حالا از پوره آماده شده داخل ظرف ریخته و کاملا فشرده کنید تا شکل ظرف را بگیرد.
  • ظرف سرو را روی پوره گذاشته و برگردانید حالا بشقاب و سلفون را از روی پوره برداشته از مایه گوشتی داخل فرورفتگی که توسط بشقاب ایجاد شده بریزید

نوش جان

فلفل پلو با مرغ

فلفل پلو / طرز تهیه فلفل پلو خوش عطر با فیله مرغ

torshi espanyai

ترشی اسپانیایی/ طرز تهیه ترشی اسپانیایی خوشمزه

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا