چه غذاهای با قارچ بپزیم ؟ طرز تهیه غذاهای مختلف با قارچ

پنج‌شنبه 6 خرداد 1400 آشپزی
garche

انواع غذای خوشمزه با قارچ

قارچ جزئ سبزیجات خوشمزه و پر طرفدار است و طعم بسیار خوبی را به غذاها می دهد با طرز تهیه انواع غذا با قارچ با ما همراه باشید . در بخش آشپزی دایان طرز تهیه انواع دلمه فلفل  و تهیه انواع خمیر ترش در منزل و  انواع کوکو با حبوبات و سبزیجات را مشاهده کنید 

کاسرول قارچ و اسفناج

کاسرول سبزیجات و قارچ و پنیر

کاسرول سبزیجات با اسفناج و قارچ و پنیر

 

مواد مورد نیاز

  1.  روغن زیتون: 4 قاشق غذاخوری
  2.  نان ایتالیایی : 8 فنجان
  3. نمک و فلفل سیاه : به میزان لازم
  4. قارچ، خرد شده : 280 گرم
  5.  سیرله شده : 2 حبه
  6.  اسفناج خرد شده: 140 گرم  (حدود ۵ فنجان
  7. پنیر گرویر، رنده شده : 110 گرم  (حدود یک و نیم فنجان)
  8.  پارمسان رنده شده: 1/3 فنجان
  9.  تخم مرغ بزرگ: 8 عدد
  10. ترکیب شیر و خامه: 2 و 1/2 فنجان
  11. برگ آویشن خرد شده : 1 قاشق چای خوری

طرز تهیه  

  •  برای شروع کار ابتدا  ظرف مخصوص کاسرول را با روغن چرب کنید.
  • نان‌ایتالیایی را مکعبی خرده کرده، را در  کاسه ای ریخته  ۲ غذا خوری روغن ریتون ، یک‌چهارم قاشق چای خوری نمک، و مقداری فلفل سیاه را به نان ها اضافه کنید و خوب ترکیب کرده و در یک ماهی تابه بزرگ ریخته و روی شعله قرار دهید و هم بزنید تا نان ها قهوه ای شود. سپس به درون کاسه برگردانید تا خنک شود.
  • درون ماهی تابه ۲ قاشق غذاخوری روغن  زیتون ریخته و روی شعله قرار دهید تا  روغن داغ شود. قارچ خرد شده را به ماهی تابه اضاف کرده و 3 دقیقه سرخ کنید تا قهوه ای رنگ شود .   سپس، سیر له شده ، آویشن،   نمک و مقداری فلفل را به قارچ اضافه کنید و به مدت 2 دقیقه دیگر مواد را تفت دهید.  اسفناج خرد شده  وکمی  نمک  اضافه کنید. اجازه دهید مواد بپزند و بعد از  ۲ دقیقه. شعله را خاموش کنید.
  • نیمی از نان‌های مکعبی  سرخ شده را داخل ظرف کاسرول بریزید، و روی نان ها میزان  مساوی پنیر گرویر و پارمسان بریزید. ترکیب قارچ و اسفناج  پخته شده را  به صورت یک لایه‌ی صاف روی نان ها پخش کنید و مابقی نان‌های مکعبی را نیز به همراه پنیر گرویر و پارمسان روی مواد بریزید.
  •  در ایم مرحله کاسه بزرگی را برداشته و تخم مرغ‌ها، ترکیب خامه و شیر، نمک، و مقدار مناسبی فلفل را هم  با یکدیگر ترکیب کنیدو  ترکیب را  به مواد داخل ظرف کاسرول اضافه کنید. در  ظرف کاسرول را با سلفون بپوشانید  و  به مدت ۶ ساعت،  داخل یخچال قرار دهید. نیم ساعت قبل از  پختن کاسرول ، ظرف را از یخچال خارج کنید.
  • فر را با  ۱۷۵ درجه‌ی سانتی‌گراد روشن کنید.  ظرف کاسرول را داخل فر بگذارید  حدود ۵۰  دقیقه تا روی کاسرول به رنگ قهوه‌ای طلایی در آید. ظرف را از فر خارج کنید و ۱۵ دقیقه  اجازه دهید  تا کمی خنک شود؛ سپس سرو کنید

کباب قارچ

کباب قارچ

 کباب قارچ

قارچ صدفی یا دکمه ای را در کره یا روغن بغلتانید.سپس به ان نمک و فلفل سیاه زده به مدت  30 دقیقه صبر کنید  تا  قارچ ها کاملا مزه بگیرد .بعد به سیخ  نازک کشیده بر روی ذغال کباب کنید. دقت کنید هنگام شستن قارچ آن را در آب غوطه ور نکنید و تک تک در دست بشویید چرا که قارچ آب  زیادی به خود جذب می کند.

نوعی دیگر کباب  قارچ در فر :

  1. تخم مرغ : 1 عدد
  2. آرد سوخاری : 1 قاشق غذاخوری
  3. روغن یا کره : به مقدار کافی
  4. نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه :
ابتدا تخم مرغ را در ظرف مناسب شکسته با چنگال خوب هم بزنید  کم کم  آرد سوخاری را به تخم مرغ زده شده اضافه کرده و مدام هم بزنید نمک و فلفل زده  .قارچهارا در این مایع غلتانده ودر  سینی فر  چرب شده  بچینید.اگر مایل بودید مقداری سبزی خشک روی آن بپاشید  . سینی را در فر  با دمای 180  درجه قرار دهید به مدت ده دقیقه  قارچ ها را کباب کنید .

سس قارچ :

  •  این سس خوشمزه کاربرد زیادی دارد و با انواع ساندویچ   و غذاهای گوشتی سرو می شود.
  • برای تهیه این سس مقداری قارچ رابا چند دانه پیاز خرد شده  سرخ کنید سپس آب گوشت به آن  اضافه کرده و اجازه دهید بپزید و سپس با گوشت کوب له کنید، سپس دو زرده تخم مرغ را به چنگال خوب هم بزنید و به قارچ له شده اضافه کنید و مدام هم بزنید  10 دقیقه روی شعله قراردهید تا بجوشد  بعد آن را صاف کنید و استفاده کنید.
پای قارچ

پای قارچ

طرز تهیه پای قارچ :

مواد لازم:

  1. قارچ خرد شده  : 250 گرم
  2. برنج پخته شده  : 2 پیمانه
  3. پیاز : 1 عدد
  4. تخم مرغ آب پز : 3 عدد
  5. خمیر نان : 120 گرم
  6. تخم مرغ  : 1 عدد
  7. نمک و فلفل و ادویه : به مقدار لازم

طرز تهیه :

  • برنج را  با کمی نمک پخته و آبکش کنید و کنار بگذارید .
  • در یک ماهی تابه مقداری روغن ریخته و روی شعله قرار دهید تا داغ شود سپس پیاز را سرخ کنید و بعد قارچ را اضافه کرده با حرارت بالا قارچ را سرخ کنید تا آب نیندازد و نمک و ادویه و فلفل را اضافه کنید .
  • ظرف مناسب فر را برداشته و یک لایه برنج پخته شده و یک لایه از مواد قارچ و یک لایه تخم مرغ پخته شده و خرد شده  ریخته لایه ها را ادامه دهید  سپس روی ظرف رابا خمیر نان بپوشانده و روی خمیر را با تخم مرغ زده شده رومال کنید .
  • ظرف را در فر 180 درجه  به مدت 15 دقیقه  قرار دهید تا طلائی شود
سوفله قارچ

سوفله قارچ

سوفله قارچ

مواد لازم :

  1. کره : 60 گرم
  2. آرد : 40 گرم
  3. شیر : 1 پیمانه
  4. تخم مرغ متوسط: 4 عدد
  5. پنیر پیتزا  : 125 گرم
  6. قارچ  : 250 گرم
  7. کره  : 30 گرم
  8. نمک و فلفل به میزان لازم .

طرز تهیه :

  •  برای تهیه سوفله ابتدا   ظرف سوفله را چرب کنید و کنار بگذارید.
  •  سپس در ظرف مناسبی کره و شیر و آرد و نمک و فلفل رابا هم خوب  مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید تا غلیظ شود شعله را خاموش کنید.
  •  زرده و سفیده تخم مرغ ها را جدا کرده و زرده هاي‌ تخم مرغ را یکی یکی به مواد  اضافه کنید و مدام هم بزنید  سپس پنیر پیتزا ی رنده شده را افزوده و بعد سفیده هاي‌ تخم مرغها رابه خوبی با همزن برقی  هم زده تا پف کند و به مواد قبلی  اضافه کنید .
  • قارچ  را در تابه ای با حرارت بالا سرخ کنید و کنار بگذارید.
  • حال داخل ظرف سوفله چرب شده  و یک لایه از مواد که آماده کردیم را بریزید و سپس یک لایه از قارچ  سرخ شده و باز یک لایه از مخلوط و یک لایه از قارچ تا ظرف پر شود .بقیه پنیر ها را روی آن بپاشید.
  • ظرف هارا به مدت 30 دقیقه در فر با حرارت متوسط قرار دهید تا بپزد .
کتلت قارچ

کتلت قارچ

طرز تهیه کتلت قارچ

مواد لازم:

قارچ : 500 گرم
تخم مرغ : 4 عدد
آرد  : مقداری
نمک و فلفل و روغن : به مقدار کافی

طرز تهیه :

  •  قارچها را شسته و خشک کنید و برای تهیه کتلت قارچ ; قارچها را چرخ کنید و یا رنده کنید .
  • سپس تخم مرغها رادر ظرفی شکسته و خوب هم زده سپس به قارچ رنده شده اضافه کنید و  مقداری آرد الک شده روی  ان ریخته  و نمک و فلفل زده و   هم بزنید تا مواد یک دست شود  .
  •  تابه تفلون را روی شعله فرار دهید و روغن  درون آن ریخته و اجازه دهید روغن داغ شود سپس  با قاشق از مواد برداشته و به صورت گرد در روغن بریزید . درب ظرف را گذاشته تا سرخ شود سپس  برگردانید تا سمت دیگر سرخ شود.

نوش جان

Zard alo

زردآلو / طرز تهیه نکتار و کمپوت زرد آلو خوش طعم و خوش رنگ

kyke baglava

کیک باقلوا/ طرز تهیه کیک باقلوا بسیار خوشمزه و خوش عطر

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا