
آیا جایگزینی برای گردو وجود دارد؟
در اینجا نظریه برخی از کارشناسان باتجربه تغذیه را برای شما جمع آوری کرده ایم و بررسی کرده ایم ایا جایگزینی مناسب برای گردو وجود دارد یا خیر. این مطلب از سایت ام سی ان (MSN) برای شما عزیزان ترجمه شده است.
نظر متخصص از مارسلی اف. چاگاس
لیسانس تغذیه · ۱ سال سابقه · برزیل
جایگزینهای دیگر شامل فندق و بادام زمینی هستند، اگرچه کمتر خوشمزه از گردو هستند. گردو یک جایگزین خوب برای پکان با طعمی ملایم و شیرینتر از گردوها است.
نظر متخصص از جنیفر کاتز
لیسانس تغذیه و خدمات تغذیه بالینی · ۳۱ سال سابقه · ایالات متحده آمریکا
میتوان از سایر مغزها به عنوان جایگزین برای پکان استفاده کرد. گردو یک گزینه خوب است و میتوان در همان میزان در یک دستور غذایی استفاده کرد. البته طعم گردو قویتر از پکان است. مغزهای دیگری که میتوانید امتحان کنید شامل کاج، پسته و بادام زمینی هستند.
نظر متخصص از کارل بندر
کارشناسی ارشد علوم تغذیه بیوشیمیایی و مولکولی · ۶ سال سابقه · ایالات متحده آمریکا
این بستگی به دلیل جایگزینی پکان است. اگر برای جایگزینی پکان در نظر دارید به دلیل حساسیت، بهتر است به هیچ نوع مغزی از درختان نپردازید، چون به همین دلیل ممکن است نتوانید جایگزین مناسبی پیدا کنید. اگر این برای ترجیحات شخصی شماست و نه به دلیل حساسیت، گردو، فندق، ماکادامیا، کاج و پسته همگی جایگزین خوبی برای پکان هستند. گردو جایگزین معروف و بهتری برای پکان است.
نظر متخصص از درو هملر
لیسانس تغذیه · ۸ سال سابقه · کانادا
به دلیل طعم منحصر به فرد و حساسیتی که دارند، جایگزین دقیقی برای پکان وجود ندارد. پکان بیشتر با گردو جایگزین میشوند. پسته، کاج و ماکادامیا نیز با توجه به پروفایل طعم مورد نظر، ممکن است جایگزین مناسبی باشند. با توجه به ویژگیهای مغذی، فندق، بادام زمینی بدون نمک و گردو در پروفایل مغذی پکان شبیه هستند. با این حال، گردو نسبت به پکان و جایگزینهای معمول آن دارای مقدار بالایی از اسیدهای چرب اُمگا ۳ است.
نظر متخصص از هانا پورتل
لیسانس تغذیه و رژیمهای غذایی · ۱ سال سابقه · استرالیا
همه انواع مغزها منابع عالی پروتئین و چربیهای ناشی از چربی ناسالم به نام چربیهای امگا ۳ سالم هستند. پکان میتواند به همراه هر نوع مغزی از جمله گردو، بادام، کاج، ماکادامیا و حتی دانههایی مانند دانه کدو جایگزین شود.
ارسال دیدگاه