کفیر مصرف کردن چه فوایدی دارد؟
در اینجا نظریه برخی از کارشناسان باتجربه تغذیه را برای شما جمع آوری کرده ایم و فواید کفیر را مورد بررسی قرار داده ایم. این مطلب از سایت ام سی ان (MSN) برای شما عزیزان ترجمه شده است.
نظر متخصص از کارولین لوئیزا سی. کاسترو
کارشناسی ارشد علوم تغذیه · ۱۶ سال سابقه · برزیل
کفیر منبع طبیعی پروبیوتیک است. اصلیترین فایده مصرف کفیر به عنوان بخشی از روزمره، بهبود سلامت روده ماست، با تغییر رودهمان به یکی بهتر. بر اساس برخی از مطالعات، کفیر همچنین در کاهش شرایط التهابی و بهبود پاسخهای ایمنی مفید است.
نظر متخصص از ماریانا برکیچ
لیسانس تغذیه · ۱۰ سال سابقه · آرژانتین
کفیر شیری فواید متنوعی در زمینه سلامتی دارد. مصرف روزانه کفیر با بهبود هضم و تحمل لاکتوز مرتبط شده است. با این حال، فواید آن به نوع شیر و ترکیب میکروبیولوژیکی دانههای استفاده شده وابسته است.
نظر متخصص از ایانولوا اوئتونجی
کارشناسی ارشد علوم پزشکی، تخصص در تغذیه انسانی · ۲ سال سابقه · آفریقای جنوبی
کفیر یک نوع نوشیدنی شیری فرمنته است. فرآیند فرمانتاسیون کفیر، میزان لاکتوز آن را کاهش داده و میتواند برای افراد حساس به لاکتوز سودمند باشد. کفیر، به عنوان منبعی از پروبیوتیک، میتواند به حفظ سلامت روده و درمان تعادلات گوارشی کمک کند. همچنین، کفیر میتواند جایگزین بهتری برای شیر کرم کامل باشد، زیرا کلسترول و شکر آن کاهش یافتهاند و مناسبتر برای مدیریت دیابت و کنترل وزن است.
نظر متخصص از ویتنی هیلز
لیسانس علوم کاربردی – تغذیه انسانی · ۱۷ سال سابقه · کانادا
کفیر یک ماده غذایی بسیار مغذی است و میتوان آن را از شیر، آب یا شیرهای گیاهی تهیه کرد. در فرآیند فرمانتاسیون، دانههای غلات به مایع اضافه میشوند. کفیر شیری حاوی ویتامینها و مواد معدنی از جمله ویتامین ب، فسفر، کلسیم و ویتامین د است.
کفیر، پروبیوتیکی است که شامل حدود ۶۰ رقم پروبیوتیک است و میتواند در هضم، سلامت روده و ایمنی کمک کند. همچنین، کفیر در پیشگیری از اوستئوپروز (کاهش کثافت استخوان) و بهبود سلامت استخوان مفید است. کفیر دارای میزان کم لاکتوز است و افراد حساس به لاکتوز میتوانند بهتر آن را مصرف کنند. یکی از روشهای مورد علاقه من برای مصرف کفیر، مخلوط کردن آن با میوههای منجمد برای تهیه یک پایه سالم یخخوری یا اسموتی بول است.
نظر متخصص از هارلی ال دُر
لیسانس تغذیه · ۳ سال سابقه · کانادا
کفیر منبع خوبی از پروتئین و مواد مغذی مختلف از جمله کلسیم، فسفر، ویتامین ب۲ و ب۱۲ است. به دلیل فرمانته بودن، کفیر منبع خوبی از پروبیوتیکها نیز است که باکتریهای مفیدی هستند که به سلامت روده کمک میکنند. این مورد ممکن است برای افراد با مشکلات گوارشی مفید باشد. همچنین، برای افرادی که دیابت را کنترل میکنند، کفیر انتخاب سالمی است، زیرا پروتئین آن فرآیند هضم را کندتر میکند و در نتیجه افزایش سطح گلوکز خون را کندتر میکند.
ارسال دیدگاه