ترشی انبه سبز با روغن زیتون و هویج

شنبه 22 اردیبهشت 1403 آشپزی
ترشی انبه سبز

ترشی انبه سبز با روغن زیتون و هویج

ترشی انبه سبز یکی از خوشمزه ترین ترش ها است  که مخصوص جنوب کشور است و به روشهای مختلف  تهیه می شود .

انبه کال ترش مزه است و با نمک و فلفل خورده می شود و برای تهیه ترشی و لواشک انبه و سس انبه و چیپس انبه  از انبه کال استفاده می کنند.

ترشی انبه سبز با روغن زیتون و هویج، یک ترشی خوشمزه و دلچسب است که می تواند به عنوان یک چاشنی عالی در کنار غذاهای مختلف سرو شود.

این ترشی به دلیل طعم ترش و شیرین و همچنین بافت ترد خود، بسیار مورد علاقه است.اردیبهشت و خرداد  فصل انبه کال است تا فرست هست انبه سبز را تهیه کنید و این ترشی خوشمزه را تهیه کنید.

با طرز تهیه ترشی انبه سبز با روغن زیتون و هویج با ما همراه باشید و در بخش آشپزی  مجله دایان طرز  تهیه ترشی لیته انبه  خوشمزه به دو روش و ترش انبه با رب گوجه فرنگی و ادویه مخصوص  و ترشی کلم برگ شکم پر با طعم  بینظیر را مشاهده کنید .

ترشی انبه سبز

ترشی انبه سبز

مواد لازم ترشی انبه سبز با روغن زیتون و هویج

انبه سبز:5 کیلوگرم

پودر گلرنگ یا زرد چوبه : به میزان لازم

هویج: 1 کیلوگرم

سیر :500 گرم

لیمو ترش:250 گرم

فلفل سبز  تند :250 گرم

روغن زیتون: نیم لیتر

سرکه :1 تا 2 پیمانه

نمک :به مقدار لازم

پودر زیره سبز: 2 قاشق غذاخوری

سیاهدانه :2 قاشق غذاخوری

پودر تخم گشنیز: 2 قاشق غذاخوری

پودر دانه خردل: 2 قاشق غذاخوری

ترشی انبه با روغن زیتون و هویج

ترشی انبه با روغن زیتون و هویج

 

طرز تهیه ترشی انبه سبز با روغن زیتون و هویج

ترشی انبه سبز  را تند و تیز و شور تهیه می کنند و در تهیه آن از سرکه کمی استفاده می کنند و این ترشی غلیظ است

و در سرکه غوطه ور نیست زمانی که ترشی را در ظرف می ریزند کمی با قاشق فشرده می کنند تا از سرکه کمتری استفاده کنند .
اگر خواستید انبه کال بخرید سعی کنید انبه های ریزتر را بخرید که هسته آنها سفت نشده است .

برای تهیه ترش انبه ابتدا  انبه‌ها و هویج و سیر و فلفل سبز را خوب  شسته و در آبکش بریزید تا آب اضافی آنها برود و کاملا خشک شوند.
سپس انبه ها را  با پوست  خلالی خرد کرده و هسته‌های آن را جدا کنیدو دور بریزید هسته انبه تلخ است .

سپس به انبه‌ها نمک و پودر گلرنگ یا زرد چوبه بزنید و درآبکش  ریخته و زیر آن ظرفی  قرار دهید و به مدت 24 تا 48 ساعت داخل یخچال  قرار دهید .

بعد از گذشت 24 ساعت انبه‌ها نرم شده و آب میندازه. دقت کنید که باید آب انبه‌ها رو جدا کنید و دور بریزید.

در این مرحله هویج رو پوست گرفته و   خلالی خرد کنید.

سیر رو هم پوست بگیریدو له کنید یا رنده کنید.

لیموترش‌ها رو هم از وسط نصف کنید و هسته‌ها رو جدا کنید و آب لیموترش‌ها رابگیرید و پوست  لیموها را دوباره به دو قسمت تقسیم کنید.

داخل تابه‌ای بزرگ یا قابلمه روغن زیتون رو بریزید و ادویه‌ها را اضافه کنید کمی با روغن زیتون تفت دهید . سپس انبه خرد شده  هویج، لیمو، فلفل ( خرد شده یا کامل ) و سیر و را  اضافه کنید و مواد را  10 دقیقه تفت دهید.

در آخر  کار سرکه را هم اضافه کنیدو شعله را خاموش کنید . ترش را در ظرف شیشه ای تمیز و استریل شده  ریخته و درب آن را محکم ببندید تا هوا وارد آن نشود .

اگه خواستید که ترشی انبه زود آماده مصرف شود ، سرکه را به همراه نمک داخل یک قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید

وقتی که سرکه به جوش آمد ، انبه خرد شده را اضافه کنید و کمی بعد هویج را اضاف کنیدو  حدود 15  دقیقه بعد وقتی که انبه و هویج نرم شد، از روی حرارت بردارید و مخلوط روغن زیتون و ادویه‌ها و باقی مواد رو اضافه کنید و  اجازه دهید تا مواد ترشی  به طورکامل خنک بشه.

وقتی که مواد خنک شدن، مواد رو داخل ظرف‌های  شیشه ای در دار تمیز و خشک بریزید.

اگر انبه رو با سرکه پخته باشید، ترشی انبه سبز حدود 7 روز بعد آماده مصرف میشه.

اگر انبه رو با سرکه نپخته باشید و به صورت خام اضافه کرده باشید حدود 30 تا 45 روز طول می‌کشه تا ترشی انبه کال جا بیفته و آماده مصرف شود .

 

 

نوش جان

 

torshy cepetsan

طرز تهیه ترشی سه پستان (پهیل) خوشمزه بندری

تزیین ژله تولد با ایده های جدید و زیبا

تزیین ژله تولد با ایده های جدید و زیبا

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا