ترشی انبه سبز با روغن زیتون و هویج
ترشی انبه سبز یکی از خوشمزه ترین ترش ها است که مخصوص جنوب کشور است و به روشهای مختلف تهیه می شود .
انبه کال ترش مزه است و با نمک و فلفل خورده می شود و برای تهیه ترشی و لواشک انبه و سس انبه و چیپس انبه از انبه کال استفاده می کنند.
ترشی انبه سبز با روغن زیتون و هویج، یک ترشی خوشمزه و دلچسب است که می تواند به عنوان یک چاشنی عالی در کنار غذاهای مختلف سرو شود.
این ترشی به دلیل طعم ترش و شیرین و همچنین بافت ترد خود، بسیار مورد علاقه است.اردیبهشت و خرداد فصل انبه کال است تا فرست هست انبه سبز را تهیه کنید و این ترشی خوشمزه را تهیه کنید.
با طرز تهیه ترشی انبه سبز با روغن زیتون و هویج با ما همراه باشید و در بخش آشپزی مجله دایان طرز تهیه ترشی لیته انبه خوشمزه به دو روش و ترش انبه با رب گوجه فرنگی و ادویه مخصوص و ترشی کلم برگ شکم پر با طعم بینظیر را مشاهده کنید .
مواد لازم ترشی انبه سبز با روغن زیتون و هویج
انبه سبز:5 کیلوگرم
پودر گلرنگ یا زرد چوبه : به میزان لازم
هویج: 1 کیلوگرم
سیر :500 گرم
لیمو ترش:250 گرم
فلفل سبز تند :250 گرم
روغن زیتون: نیم لیتر
سرکه :1 تا 2 پیمانه
نمک :به مقدار لازم
پودر زیره سبز: 2 قاشق غذاخوری
سیاهدانه :2 قاشق غذاخوری
پودر تخم گشنیز: 2 قاشق غذاخوری
پودر دانه خردل: 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه ترشی انبه سبز با روغن زیتون و هویج
ترشی انبه سبز را تند و تیز و شور تهیه می کنند و در تهیه آن از سرکه کمی استفاده می کنند و این ترشی غلیظ است
و در سرکه غوطه ور نیست زمانی که ترشی را در ظرف می ریزند کمی با قاشق فشرده می کنند تا از سرکه کمتری استفاده کنند .
اگر خواستید انبه کال بخرید سعی کنید انبه های ریزتر را بخرید که هسته آنها سفت نشده است .
برای تهیه ترش انبه ابتدا انبهها و هویج و سیر و فلفل سبز را خوب شسته و در آبکش بریزید تا آب اضافی آنها برود و کاملا خشک شوند.
سپس انبه ها را با پوست خلالی خرد کرده و هستههای آن را جدا کنیدو دور بریزید هسته انبه تلخ است .
سپس به انبهها نمک و پودر گلرنگ یا زرد چوبه بزنید و درآبکش ریخته و زیر آن ظرفی قرار دهید و به مدت 24 تا 48 ساعت داخل یخچال قرار دهید .
بعد از گذشت 24 ساعت انبهها نرم شده و آب میندازه. دقت کنید که باید آب انبهها رو جدا کنید و دور بریزید.
در این مرحله هویج رو پوست گرفته و خلالی خرد کنید.
سیر رو هم پوست بگیریدو له کنید یا رنده کنید.
لیموترشها رو هم از وسط نصف کنید و هستهها رو جدا کنید و آب لیموترشها رابگیرید و پوست لیموها را دوباره به دو قسمت تقسیم کنید.
داخل تابهای بزرگ یا قابلمه روغن زیتون رو بریزید و ادویهها را اضافه کنید کمی با روغن زیتون تفت دهید . سپس انبه خرد شده هویج، لیمو، فلفل ( خرد شده یا کامل ) و سیر و را اضافه کنید و مواد را 10 دقیقه تفت دهید.
در آخر کار سرکه را هم اضافه کنیدو شعله را خاموش کنید . ترش را در ظرف شیشه ای تمیز و استریل شده ریخته و درب آن را محکم ببندید تا هوا وارد آن نشود .
اگه خواستید که ترشی انبه زود آماده مصرف شود ، سرکه را به همراه نمک داخل یک قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید
وقتی که سرکه به جوش آمد ، انبه خرد شده را اضافه کنید و کمی بعد هویج را اضاف کنیدو حدود 15 دقیقه بعد وقتی که انبه و هویج نرم شد، از روی حرارت بردارید و مخلوط روغن زیتون و ادویهها و باقی مواد رو اضافه کنید و اجازه دهید تا مواد ترشی به طورکامل خنک بشه.
وقتی که مواد خنک شدن، مواد رو داخل ظرفهای شیشه ای در دار تمیز و خشک بریزید.
اگر انبه رو با سرکه پخته باشید، ترشی انبه سبز حدود 7 روز بعد آماده مصرف میشه.
اگر انبه رو با سرکه نپخته باشید و به صورت خام اضافه کرده باشید حدود 30 تا 45 روز طول میکشه تا ترشی انبه کال جا بیفته و آماده مصرف شود .
نوش جان
ارسال دیدگاه