ترشی انبه سبز یکی از محبوبترین ترشیها در جنوب کشور است که با طعمی ترش و شیرین و بافت ترد، به عنوان یک چاشنی عالی در کنار غذاها میدرخشد. فصل مناسب برای تهیه این ترشی اردیبهشت و خرداد است که انبههای کال به وفور یافت میشوند. در اینجا طرز تهیه ترشی انبه سبز با روغن زیتون و هویج را به شما آموزش میدهیم.
مواد لازم ترشی انبه سبز با روغن زیتون و هویج
- انبه سبز: 5 کیلوگرم
- پودر گلرنگ یا زرد چوبه: به میزان لازم
- هویج: 1 کیلوگرم
- سیر: 500 گرم
- لیمو ترش: 250 گرم
- فلفل سبز تند: 250 گرم
- روغن زیتون: نیم لیتر
- سرکه: 1 تا 2 پیمانه
- نمک: به مقدار لازم
- پودر زیره سبز: 2 قاشق غذاخوری
- سیاهدانه: 2 قاشق غذاخوری
- پودر تخم گشنیز: 2 قاشق غذاخوری
- پودر دانه خردل: 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه ترشی انبه سبز با روغن زیتون و هویج
برای تهیه این ترشی انبه سبز ابتدا انبهها و هویج و سیر و فلفل را خوب بشویید و در آبکش بریزید. سپس انبهها را با پوست خلالی خرد کرده و هستههای تلخ آن را جدا کنید. بعد از آن به انبهها نمک و پودر گلرنگ یا زردچوبه بزنید و به مدت 24 تا 48 ساعت در یخچال قرار دهید تا نرم شوند.
بعد از نرم شدن، هویج را خلالی خرد کنید و سیر را هم له کنید. لیمو ترشها را نصف کرده و آب آنها را بگیرید. در یک تابه بزرگ روغن زیتون را گرم کرده و ادویهها را به آن اضافه کنید. سپس انبه، هویج، لیمو و فلفل را به آن اضافه و 10 دقیقه تفت دهید. در نهایت سرکه را هم اضافه کنید و بگذارید خنک شود تا در ظرف شیشهای تمیز و استریل شده بریزید.
اگر بخواهید ترشی زودتر آماده شود، میتوانید انبه را با سرکه بجوشانید و پس از نرم شدن، مخلوط روغن و ادویهها را اضافه کنید. در نهایت، این ترشی دلپذیر را در ظرفهای شیشهای تمیز بریزید و بگذارید به مدت 7 تا 45 روز جا بیفتد.
ارسال دیدگاه