طرز تهیه ترشی انبه سبز خوشمزه با روغن زیتون و هویج

پنج‌شنبه 19 تیر 1404 آشپزی
ترشی انبه سبز

ترشی انبه سبز یکی از محبوب‌ترین ترشی‌ها در جنوب کشور است که با طعمی ترش و شیرین و بافت ترد، به عنوان یک چاشنی عالی در کنار غذاها می‌درخشد. فصل مناسب برای تهیه این ترشی اردیبهشت و خرداد است که انبه‌های کال به وفور یافت می‌شوند. در اینجا طرز تهیه ترشی انبه سبز با روغن زیتون و هویج را به شما آموزش می‌دهیم.

مواد لازم ترشی انبه سبز با روغن زیتون و هویج

  • انبه سبز: 5 کیلوگرم
  • پودر گلرنگ یا زرد چوبه: به میزان لازم
  • هویج: 1 کیلوگرم
  • سیر: 500 گرم
  • لیمو ترش: 250 گرم
  • فلفل سبز تند: 250 گرم
  • روغن زیتون: نیم لیتر
  • سرکه: 1 تا 2 پیمانه
  • نمک: به مقدار لازم
  • پودر زیره سبز: 2 قاشق غذاخوری
  • سیاهدانه: 2 قاشق غذاخوری
  • پودر تخم گشنیز: 2 قاشق غذاخوری
  • پودر دانه خردل: 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه ترشی انبه سبز با روغن زیتون و هویج

برای تهیه این ترشی انبه سبز ابتدا انبه‌ها و هویج و سیر و فلفل را خوب بشویید و در آبکش بریزید. سپس انبه‌ها را با پوست خلالی خرد کرده و هسته‌های تلخ آن را جدا کنید. بعد از آن به انبه‌ها نمک و پودر گلرنگ یا زردچوبه بزنید و به مدت 24 تا 48 ساعت در یخچال قرار دهید تا نرم شوند.

بعد از نرم شدن، هویج را خلالی خرد کنید و سیر را هم له کنید. لیمو ترش‌ها را نصف کرده و آب آنها را بگیرید. در یک تابه بزرگ روغن زیتون را گرم کرده و ادویه‌ها را به آن اضافه کنید. سپس انبه، هویج، لیمو و فلفل را به آن اضافه و 10 دقیقه تفت دهید. در نهایت سرکه را هم اضافه کنید و بگذارید خنک شود تا در ظرف شیشه‌ای تمیز و استریل شده بریزید.

اگر بخواهید ترشی زودتر آماده شود، می‌توانید انبه را با سرکه بجوشانید و پس از نرم شدن، مخلوط روغن و ادویه‌ها را اضافه کنید. در نهایت، این ترشی دلپذیر را در ظرف‌های شیشه‌ای تمیز بریزید و بگذارید به مدت 7 تا 45 روز جا بیفتد.

torshy cepetsan

طرز تهیه ترشی سه پیستون خوشمزه و پر خاصیت

تزیین ژله تولد با ایده های جدید و زیبا

ایده های زیبا برای تزیین ژله تولد شما

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا