نکات مهم در پخت نان خامه ای /11 نکته مهم در پخت نان خامه ای

شنبه 4 بهمن 1399 آشپزی
nan khamey

   نکات مهم در پخت نان خامه‌ای

در پخت نان خامه ای و اکثر شیرینجات نکاتی وجود دارد که اگر رعایت نکنید نان خامه ای شما خراب می شود و پف لازم را نمی کند . البته بجز این نکات تجربه هم حرف اول را می زند حتی برای پختن یک تخم مرغ نیمرو هم احتیاج به تجربه هست .پس اگر شیرینی شما دفعه اول خراب شد ناراحت نشوید .با تکرار و تمرین شما نان خامه ای های خوشمزه ای خواهید پخت .در بخش آشپزی دایان  طرز تهیه نان خامه ای  و  شیرینی کشمشی  و    شیرینی دانمارکی  و   شیرینی اتریش را مشاهده کنید.

 

نان خامه ای

نان خامه ای

نکات مهم در پخت نان خامه ای

  1. در تهیه نان خامه ای وقتی خمیر را آماده می کنید و یکباره آرد را به آب و کره اضافه می کنید و خمیر جمع می شود برای چند ذفیقه خمیر را روی شعله ملایم نگه دارید و به اصطلاخ خمیر را داغ بزنید ولی رنگ خمیر عوض نشود و خمیر به روغن نیفتد .
  2. قبل از پخت هر شیرینی یا نان مواد اولیه را یک ساعت قبل بیرون از یخچال قرار دهیدو آرد را 2 تا 3 بار الک کنید .
  3. وقتی خمیر ولرم هست تخم مرغ‌ها  هم زده را  کم کم اضافه کنید. یعنی وقتی به خمیر دست می‌زنید حرارت را احساس کنید.
  4. برای اضافه کردن تخم مرع بهتراست با دست مخلوط کنید. بهتره از همزن استفاده نکنید. اگر هم با همزن مخلوط می‌کنید از سری خمیر زن استفاده کنیدو تخم مرغ را کم کم اضافه کنید
  5. درجه حرارت و نوع فر برای پخت تمام شیرینیها بسیار مهم است و فر را از قبل روشن کنید. خمیر باید در فر داغ قرار بگیرد تا به خوبی پف کند.
  6. اگر خمیرتان به خوبی هم زده نشده باشد ممکن است نون‌ها ترک بخورند. خمیر قبل از ریختن در قیف باید براق و چسبنده باشد.
  7. تخم مرغ ها باید تازه باشند و به دمای محیط رسیده باشند. زمانی که تخم مرغ‌ها را اضافه می کنید می‌توانید کمی وانیل یا کمی رنده پوست لیمو ترش اضافه کنید.
  8. برای تهیه نان خامه ای از خامه فرم گرفته  استفاده کنید یا از قنادی تهیه کنید یا خامه شیرین را با همزن بزنید تا فرم بگیرد . اگر خامه صبحانه استفاده می‌کنید، کمی پودر خامه یا ژلاتین بزنید.
  9. اگر نان خامه ای شما پف نکرد و خمیری شد به خاطر این است که حین داغ زدن، کل آب موجود بخار نشده و در واقع خمیر شُل بوده. برای تِست کردن قاشق باید توی خمیر داغ زده بایستد و نیفتد.
  10. اگر ترک‌های روی نون خامه ای خیلی زیاد است،به علت این است که  آرد توی خمیر یک دست بخش نشده  .
  11. اگر خمیر را در قیف ریختید و خمیر از ماسوره رد نمی‌شود و فرم نمی‌گیرد. علت، نحوه‌ی اضافه کردنه تخم مرغ است. تخم مرغ باید کم کم اضافه شود و به خورد خمیر داد و دوباره تخم مرغ اضافه کرد .بعد از اضافه کردن تخم مرغ ، اول خمیر به شکل تیکه‌ای درمی آید که کاملا طبیعی هست، ولی باید تا زمانی که خمیر یکدست و نرم شود به هم زدن ادامه بدهید .در صورتی که مواد را درست مخلوط کنید خمیر غلظت مناسب برای فرم دهی خواهد داشت.
نوشیدنی فوق العاده مغذی برای تقویت مغزتان

7 نوشیدنی فوق العاده مغذی برای تقویت مغزتان

mahi shekam por

ماهی شکم پر چنوبی/ طرز تهیه ماهی شکم پر با فر و بدون فر

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا
logo-samandehi