کوکی/ طرز تهیه دو نوع کوکی خوشمزه و ساده

چهارشنبه 7 مهر 1400 آشپزی
کوکی

کوکی  شیرینی خوشمزه ای است که به سادگی تهیه می شود. کوکی  انواع مختلف دارد که در بخش آشپزی   مجله دایان با طرز تهیه کوکی نشاسته ای  و کوکی وانیلی با  ما همراه باشید .

مواد لازم برای تهیه کوکی نشاسته ای

  • کره : ۱۲۵ گرم
  • روغن مایع: ۱ استکان 
  • تخم مرغ: ۲ عدد
  • پودر قند: ۱ پیمانه
  • بکینگ پودر: ۱ قاشق چایخوری
  • وانیل: نوک قاشق چایخوری
  • نشاسته ذرت:۴۰۰ گرم
  • آرد: ۱ قاشق چایخوری
  • شکلات تخته ای: ۶۰ گرم

طرز تهیه کوکی نشاسته ای

  1.  برای تهیه هر شیرینی یا کیک باید مواد اولیه را 30 دقیقه قبل از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسد.  و فر را 15 دقیقه قبل از پخت شیرینی یا کیک روشن کنید .
  2. برای تهیه کوکی نشاسته  ابتدا یک کاسه بزرگ را برداشته و کره نرم شده  و روغن مایع ، تخم مرغ، بکنیگ پودر، وانیل و پودر قند داخل کاسه ریخته و  با همزن برقی به خوبی هم بزنید  تا مواد با هم یکدست شوند.
  3. در این مرحله نشاسته ذرت را کم کم به مواد داخل کاسه اضافه کرده و با لیسک هم بزنید تا با دیگر مواد مخلوط شود سپس، آرد را دو بار الک کنید و  کم کم اضافه کنید تا خمیری نرم و لطیف به دست آید و که به دست نجسبد. به خمیر  زیاد آرد اضافه نکنید چرا که خمیر سنگین و خشک می شود.
  4. در ادامه فر را روی  دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد قرار دهید.
  5.  داخل سینی فر  را با کاغذ روغنی بپوشانید.
  6. از خمیر به اندازه  یک گردوی بزرگ برداشته و با دست آنرا  گرد کنید ، سپس آنرا کمی فشار  دهید و در سینی فر قرار می دهیم.به همین ترتیب تمام خمیر را آماده کنید و در سینی فر بچینید.
  7. حال سینی فر را در طبقه وسط فر قرار  دهید و شیرینی ها به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزید،
  8. بعد سینی را از فر خارج کنید تا کوکی های خنک شوند.
  9.  شکلات تخته ای را  به روش بن ماری ذوب  کنید، سپس با قیف یا قاشق روی کوکی ها بریزدو با شکلات تزیین کنید. در پایان شیرینی ها را در ظرف بچینید.
کوکی

کوکی نشاسته ای

 مواد لازم برای کوکی ساده وانیلی

  • آرد مخصوص شیرینی پزی: 4 پیمانه
  • بیکینگ پودر: 1 قاشق چایخوری
  • نمک 1/2 قاشق چایخوری
  • کره 230 گرم
  • شکر 1 پیمانه
  • تخم مرغ بزرگ 1 عدد
  • شیر 1/4 پیمانه
  • وانیل 1 و 1/2 قاشق چایخوری
  • شیر کمی برای پاشیدن روی کوکی ها

کوکی ساده

کوکی وانیلی 

طرز تهیه کوکی ساده وانیلی

  1. تمام مواد اولیه را 30 دقیقه قبل بیرون از یخچال قرار دهید تا به دمای اتاق برسند.
  2. برای پخت شیرینی یا  کیک حتما فر را  از قبل رروشن کنید . برای پخت کوکی فر را روی درجه حرارت  190 درجه سانتی گراد قرار دهید.
  3. در یک کاسه بزرگ کره و شکر  بریزید و با هم زن برقی خوب هم بزنید تا حالتی خامه ای پیدا کنند. بعد  تخم مرغ، شیر و وانیل را اضافه کنید و چند دقیقه بهم بزنید تا تمام مواد به خوبی مخلوط شوند
  4. در ظرف جداگانه بیکینگ پودر و آرد را با هم دو بار  الک کنید.
  5. آرد و بیکینگ پودر  الک شده را به مخلوط بالا اضافه کنید و  دوباره با دور کند همزن هم بزنید و هم زدن را چند دقیقه ادامه دهید تا مواد کاملا به هم مخلوط شوند.ولی زیاد هم نزنید.چرا که هم زدن زیاد خمیر کوکی را سفت می کند.
  6. خمیر را از ظرف خارج کنید. روی سطح کار آرد بپاشید و خمیر را ورز دهید.
  7. خمیر را به شکل یک دایره ی نازک پهن کنید. کیسه ی پلاستیکی پهن کنید. خمیر  باز شده را در آن قرار داده و 30 دقیقه یا تمام شب  خمیر را در فریزر قرار دهید.
  8.  بعد خمیر را از فریزر خارج کرده و کیسه ی پلاستیکی را از آن جدا کنید.
  9. روی سطح کار را آرد بپاشید وو با وردنه اغشته به آرد خمیر را باز کنید تا ضخامت آن کم و سطح خمیر یکسان شود.
  10. وقتی خمیر به ضخامت مناسب رسید، به کمک  چاقو یا قالب خمیر را برش دهید.
  11. کوکی ها را روی کاغذ روغنی درون سینی فر قرار با فاصله 5 سانتی قرار دهید. تا موقع پخت به هم نجسبد.
  12. به کمک یک برس روی کوکی ها شیر بمالید و کمی شکر روی آن ها بپاشید.
  13. کوکی را به مدت 8 تا 10 دقیقه در فر بگذارید تا طلایی رنگ شود. نوش جان.
  14. پس از پخت کوکی ها  بسیار  شکننده هستند.  اجازه دهید کوکی ها به مدت 3 – 5 ساعت در سینی بمانند تا خنک شوند. سپس در ظرف بچینید.
  15. به دلیل تفاوت دمای هر فر پیشنهاد می شود  در مدت پخت کوکی ها مدام آنها را چک کنید تا  زیر کوکی ها  قهوه ای نشود
kaek salab

کیک ثعلب/ طرز تهیه کیک ثعلب خوشمزه و متفاوت با سس بینظیر

طرز تهیه همبرگر عدس و گردو

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا