مواد لازم
- آرد۱ و ۳/۴ پیمانه سرخالی
- شکر۱ پیمانه
- تخم مرغ ۴ عدد
- هویج رنده شده ۲ پیمانه
- روغن مایع ۳/۴ پیمانه
- ۱/۸ قاشق چایخوری وانیل
- ۲ قاشق چایخوری دارچین
- ۱/۸ قاشق چایخوری نمک
- ۱ و ۱/۲ قاشق چایخوری بکینگ پودر
- ۱/۲ پیمانه مغز گردو
تخم مرغ و شکر و وانیل رو با همزن خوب میزنیم تا رنگش تغییر کنه، روغن رو اضافه میکنیم، بعد مخلوط آرد، دارچین، بکینگ پودر و نمک رو کم کم اضافه میکنیم.
در مرحله آخر هویج رنده شده و گردوی خرد شده رو اضافه میکنیم. (گردو رو باید با آرد مخلوط کنید و بعد از الک رد کنید)* با لیسک مواد رو به صورت دورانی با هم مخلوط میکنیم تا یکدست بشه
کف قالب رو از قبل چرب و آرد پاشی می کنیم و مایه کیک رو در قالب میریزیم. بعد در فر که از یک ربع قبل با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم شده به مدت ۴۵ دقیقه قرار میدیم (البته در فرهای مختلف این مدت زمان متفاوته). اواخر پخت یک چنگال یا خلال رو در کیک فرو کنید اگه مواد به اون نچسبید کیک آماده ست
بعد از پخت کیک رو از فر در میاریم و بعد از اینکه کیک مقداری خنک شد از قالب جدا میکنیم و بعد در ظرف مورد نظر برمیگردونیم
بیشتر بخوانید :طرز تهیه کیک خیس
ارسال دیدگاه