دستور پخت کیک هویج خوشمزه

شنبه 27 اردیبهشت 1399 آشپزی
دستور پخت کیک هویج
كيك هويج جزء كيك هايي هست كه اگه طبق دستور عمل نشه، نتيجه كار خیلی جالب نمیشه. به دليل وجود هويج امكان اينكه كيك تون حالت خميري و چسبناك داشته باشه خيلي زياده. معمولا در کیک هویج مركزش خميري از آب در مياد و كيك پف لازم رو انجام نميده در نتيجه خوردنش اصلا خوشايند نيست. بنابراین پیشنهاد میکنم حتما طبق دستور پیش برین و مواد رو کم و زیاد نکنید مخصوصا مقدار هویج رو.

مواد لازم

 

  •  آرد۱ و ۳/۴ پیمانه سرخالی 
  • شکر۱ پیمانه 
  • تخم مرغ ۴ عدد 
  •  هویج رنده شده ۲ پیمانه
  •  روغن مایع ۳/۴ پیمانه
  • ۱/۸ قاشق چایخوری وانیل
  • ۲ قاشق چایخوری دارچین  
  • ۱/۸ قاشق چایخوری نمک  
  • ۱ و ۱/۲ قاشق چایخوری بکینگ پودر
  • ۱/۲ پیمانه مغز گردو

 

بیشتر بخوانید : طرز تهیه کیک موزی

 

  1.  

  2. تخم مرغ و شکر و وانیل رو با همزن خوب میزنیم تا رنگش تغییر کنه، روغن رو اضافه میکنیم، بعد مخلوط آرد، دارچین، بکینگ پودر و نمک رو کم کم اضافه میکنیم.

  3. در مرحله آخر هویج رنده شده و گردوی خرد شده رو اضافه میکنیم. (گردو رو باید با آرد مخلوط کنید و بعد از الک رد کنید)* با لیسک مواد رو به صورت دورانی با هم مخلوط میکنیم تا یکدست بشه

  4. کف قالب رو از قبل چرب و آرد پاشی می کنیم و مایه کیک رو در قالب میریزیم. بعد در فر که از یک ربع قبل با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم شده به مدت ۴۵ دقیقه قرار میدیم (البته در فرهای مختلف این مدت زمان متفاوته). اواخر پخت یک چنگال یا خلال رو در کیک فرو کنید اگه مواد به اون نچسبید کیک آماده ست

  5. بعد از پخت کیک رو از فر در میاریم و بعد از اینکه کیک مقداری خنک شد از قالب جدا میکنیم و بعد در ظرف مورد نظر برمیگردونیم

  6. بیشتر بخوانید :طرز تهیه کیک خیس

تهیه همبرگر خوشمزه در خانه

تهیه حلوای رولی مجلسی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا