آیا مصرف سرکه بالزامیک مفید است؟
در اینجا نظریه برخی از کارشناسان باتجربه تغذیه را برای شما جمع آوری کرده ایم و فواید سرکه بالزامیک را مورد بررسی قرار داده ایم. این مطلب از سایت ام سی ان (MSN) برای شما عزیزان ترجمه شده است.
نظر متخصص از جنیفر کاتز
لیسانس تغذیه و خدمات تغذیه بالینی · 31 سال سابقه کاری · ایالات متحده آمریکا
سرکه بالزامیک سنتی از مواد کربوهیدراتی به دلیل شکر تشکیل شده است. این منبعی از آنتیاکسیدانها است زیرا از انگور ساخته شده است. این آنتیاکسیدانهایی به نام فلاونوئیدها به سلامتی قلب کمک میکنند. انگورهای قرمزی که برای ساخت سرکه بالزامیک استفاده میشوند، ممکن است باعث کاهش خطر بروز سرطان شوند.
نظر متخصص از کاسیا دی مولر
لیسانس تغذیه · 2 سال سابقه کاری · برزیل
بله. این نوع سرکه دارای پلی فنول ها است که آنتیاکسیدان هستند و با مبارزه با رادیکالهای آزاد، پیری زودرس را پیشگیری میکنند. این پلیفنولهای موجود در سرکه همچنین به کنترل سطح کلسترول خون کمک میکنند و اکسیداسیون کلسترول LDL و تجمع چربی در شرایین را مهار میکنند. اسیدیته سرکه بالزامیک فرآیند هضم را آسان میکند و به همین دلیل به فلور روده و معده کمک میکند.
نظر متخصص از کارل بندر
کارشناسی ارشد: تغذیه بیوشیمیایی و مولکولی · 6 سال سابقه کاری · ایالات متحده آمریک
بله، سرکه بالزامیک یک تنقلات یا سس بسیار خوب است. همچنین سرکه بالزامیک فواید بسیاری از نظر سلامتی دارد. آن به افزایش وزن سالم، کاهش کلسترول و کاهش قند خون کمک می کند و همچنین بسیاری از فواید دیگری دارد.
نظر متخصص از علاء عیده
دکترای علوم تغذیه انسانی · 7 سال سابقه کاری · کانادا
سرکه بالزامیک دارای طعم بسیار خوشمزه است و در کالری کمی است. به طور کلی، این به کشتن برخی از باکتریهای بد (باعث بیماری) که ممکن است در مواد غذایی وجود داشته باشند، کمک میکند.
نظر متخصص از برندا آ گیل
لیسانس تغذیه · 1 سال سابقه کاری · آرژانتین
یک مطالعه نشان داد که پلیفنلهای اسید بالزامیک، فعالیت کلسترول LDL را محدود میکنند؛ این باعث کاهش آسیب در شرایین و پیشگیری از بیماریهای قلبی میشود. چون از انگور تهیه میشود، دارای آنتیاکسیدانهایی است که به مبارزه با رادیکالهای آزاد کمک میکنند، علاوه بر این، دارای پتاسیم بالایی است که عمل دیورتیک دارد. اسید بالزامیک گزینه بسیار خوبی برای اسپایسی کردن غذاهای شماست.
ارسال دیدگاه