تهیه تیرامیسو با بیسکویت پتی بور

سه‌شنبه 22 مرداد 1398 آشپزی
تیرامیسو با بیسکویت پتی بور

تیرامیسو با بیسکویت پتی بور

روش اول: تیرامیسو با بیسکویت پتی بور و شکلات تلخش

مواد لازم (برای ۶ نفر و بیشتر)
بیسکویت پتی بور۳ بسته
شیر۲ لیوان
شکر۱ لیوان
پودر کاکائو۲ قاشق
 کره۵۰ گرم
خامه۴ قاشق غذاخوری
موز( دلخواه)۱ عدد
شکلات تلخ۵۰ گرم
آرد ۲ قاشق غذاخوری

دستور تهیه

  • آرد را الک کنید.
  • پودر کاکائو را الک کنید.
  • شیر و شکر را با هم در یک ظرف بریزید و آن را روی حرارت بگذارید تا شکر‌ها حل شوند.
  • سپس آرام آرام آرد و پودر کاکائو را به آن اضافه کرده و خوب هم بزنید تا مواد حل شوند.
  • شکلات تلخ را همراه با کره و خامه به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات‌ها آب شوند، سپس حرارت را خاموش کنید.
  • کف یک ظرف (ترجیحا پیرکس) یک پلاستیک فریزر پهن کنید.
  • یک ردیف بیسکویت پتی بور بچینید و روی آن یک لایه از سس شکلاتی که تهیه کردید، بریزید. سپس دوباره یک ردیف بیسکویت و سپس یک لایه موز حلقه شده بچینید.
  • این کار ادامه دهید تا بیسکویت‌ها تمام شوند و لایه‌ی آخر سس شکلاتی باشد.
  • در پایان روی آن را با شکلات رنده شده تزئین کنید.
  • ظرف را به مدت حداقل ۵ ساعت در یخچال بگذارید تا مواد به خورد بیسکویت‌ها بروند.
  • سپس آن را از یخچال خارج کرده و به کمک پلاستیک آن را به ظرف مورد نظر برای پذیرایی منتقل کنید.

 

تیرامیسو با بیسکویت پتی بور و موز

تیرامیسو با بیسکویت پتی بور

روش دوم: طرز تهیه تیرامیسو با بیسکویت پتی بور 

مواد لازم
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
بیسکویت پتی بور دو بسته
پنیر ماسکارپونه یک بسته
پودر شکر ۶ قاشق غذاخوری
پودر کاکائویک قاشق سوپ خوری
شکلات تخته‌ای در صورت دلخواه برای تزیینبه مقدار لازم

دستور تهیه

  • خامه را به مدت دو ساعت در فریزر بگذارید. سپس آن را از فریزر خارج کنید و با نصف مقدار شکر (سه قاشق) آن را مخلوط کنید و با دور تند همزن به مدت ۵ دقیقه خوب بزنید تا خامه فرم بگیرد.
  • پنیر ماسکارپونه را با باقیمانده شکر خوب مخلوط کنید و بزنید تا یکدست شوند. سپس خامه فرم گرفته را به آن اضافه کنید و مواد را خوب با هم مخلوط کنید تا کاملا یکدست شده و سس اصلی تیرامیسو آماده شود.
  • یک ظرف مستطیلی شکل را انتخاب کنید و کف آن یک پلاستیک فریزر پهن کنید.
  • کمی از سس تهیه شده در کف ظرف بریزید و سپس یک ردیف بیسکویت پتی بور روی آن بچینید و دوباره روی آن سس شکلاتی بریزید و خوب پخش کنید.
  • این کار ادامه دهید تا بیسکویت‌ها تمام شوند و لایه‌ی آخر سس شکلاتی باشد.
  • سپس باقی مانده پلاستیک را روی آن بکشید و ظرف را به مدت حداقل ۵ ساعت در یخچال بگذارید تا مواد به خورد بیسکویت‌ها برود.
  • سپس آن را از یخچال خارج کنید و دسر را با کمک پلاستیک به ظرف مورد نظر برای سرو منتقل کنید.
  • روی دسر را با شکلات تخته‌ای رنده شده تزئین کنید و در اندازه‌های دلخواه برش بزنید.

بیشتر بخوانید:دو دستور پخت کیک یخچالی

طرز تهیه تیرامیسو با بیسکویت پتی بور

 

تیرامیسو با بیسکویت پتی بور
منبع:ستاره
طرز تهیه چیز کیک لذیذ

نحوه پخت چیز کیک خوشمزه

دستور پخت انواع کوکو حبوبات وسبزیجات

پخت انواع کوکو حبوبات رژیمی و سبزیجات

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا