کباب تسبیحی

دوشنبه 9 اسفند 1400 سلامت
کباب تسبیحی

کباب تسبیحی

کباب تسبیحی شکل تازه ای از سرو کباب گوشت قرمز و کباب گوشت مرغ هستش که بسیار خوشمزه، شیک و مجلسیه و مناسب برای تاریخ های خاص. با پخت این غذای شیک و مجلسی و بسیار خوش طعم ، رنگ تازه ای به سفره هایتان ببخشید.

کباب تسبیحی

 

مواد لازم:

  • گوشت چرخ کرده 300 گرم
  • سینه مرغ چرخ کرده 300 گرم
  • پیاز رنده شده آب گرفته 2 عدد
  • خامه 2 قاشق سوپخوری
  • زعفران دم کرده 2 قاشق سوپخوری
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • روغن برای سرخ کردن 1/3 پیمانه

 

طرز تهیه کباب تسبیحی :

1-گوشت چرخ کرده را به همراه نیمی از پیاز رنده شده و نمک و فلفل و زعفران و 1 قاشق سوپخوری خامه مخلوط کرده و کاملا ورز می دهیم و گلوله هایی به اندازه یک گردوی کوچک از مخلوط برداشته و در دست گرد می کنیم تا مایه گوشتی تمام شود

2-با گوشت مرغ هم به همین صورت این کار را تکرار می کنیم فقط باید سایز قلقلی های گوشت از قلقلی های مرغ بزرگتر باشد تا بعد از پخت یک اندازه باشند.

3-به مدت 1 ساعت قلقلی های آماده را در یخچال قرار بدهید تا استراحت کنند

4-بعد از طی این مدت قلقلی ها را بصورت یک در میان به سیخ می کشیم و سیخ های آماده را در روغن ذکر شده سرخ می کنیم در حدی که رنگ بگیرند

5-سپس در فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه سانتیگراد 10 دقیقه قرار می دهیم تا مغز پخت شوند

6-اگر فر نداشتید ادامه پخت را روی شعله گاز و با حرارت ملایم ادامه دهید پخت زیاده از حد باعث خشکی کباب می شود. کباب ها را بعد از پخت در دیس کشیده و همراه پلوی زعفرانی سرو کنید.

 

 

عوارض چای کیسه ای

عوارض چای کیسه ای

خواص پیاز

خواص پیاز

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا