سوفله در واقع نوعی دسر یا پیش غذای فرانسوی می باشد که در اویل قرن هجدهم به وجود آمده است. در نوع دسر شیرین سوفله، به سفیده تخم مرغ، شکر، آرد و مواد معطر افزوده شده سپس در فر پخته میشود ولی به عنوان غذا می توان در آن از گوشت، ماهی، صدف، سبزیجات، سیب زمینی، انواع حبوبات مانند لوبیا و سایر مواد غذایی نیز استفاده کرد. در این مطلب طرز تهیه سوفله مرغ و لوبیا را به شما آموزش میدهیم.
مواد لازم:
- نان (تورتیلا،لواش یا تافتون) به میزان لازم
- فلفل سیاه 1/8 قاشق چای خوری
- نمک 1/8 قاشق چای خوری
- آبلیمو 4.5 قاشق چای خوری
- مرغ (مرغ کنتاکی خرد شده) مرغ 2 و 1/4 لیوان
- زیره 1/4 قاشق چای خوری
- پونه (خشک شده) 1 قاشق چای خوری
- سیر (رنده شده) سیر 1 قاشق چای خوری
- کنسرو لوبیا (بدون آب) 1 عدد(یا 1ونیم لیوان لوبیا پخته شده)
- روغن به میزان لازم
- فلفل دلمه ای (متوسط – خرد شده) 1 عدد
- فلفل قرمز (فلفل شیرین متوسط – خرد شده) 2 عدد
- پنیر پیتزا (رنده شده) به میزان لازم
- پیازچه (خرد شده) 1/4 لیوان
- گشنیز (خرد شده) 1/2 لیوان
- خامه ترش (یا پنیر پیتزا) 200 گرم
طرز تهیه:
ابتدا مرغ را با مواد دلخواه پخته و ریش ریش کنید و کنار بگذارید.داخل تابه مقداری رووغن گرم کرده و فلفل دلمه ای را ریز کنید و در روغن تفت دهید.فلفل قرمز را نیز اضافه کرده آن را کمی تفت دهید.سیر رنده شده،لوبیا پخته شده و همه مواد به جز پیازچه و گشنیز را به فلفل ها اضافه کرده و به خوبی تفت دهید و در انتها مرغ ریش شده را به آن اضافه کنید.
نان را به شکل دلخواه برش داده و هر قطعه را داخل روغن سرخ کنید.ظرفی مناسب انتخاب کرده و آن را چرب کنید یا از کاغذ روغنی استفاده کنید.
نکات:
میتوانید لوبیا پخته را حذف کرده و به جای آن از ذرت پخته شده استفاده کنید. در صورت تمایل مرغ را سرخ کرده یا کبابی کنید.مواد غذا را میتوانید با هر نوع ماده دلخواه(مثل زیتون،ژامبون،گوشت و …)جا به جا کنید.
ارسال دیدگاه