طرز تهیه پارمزان بادمجان

چهارشنبه 4 اسفند 1400 آشپزی

طرز تهیه پارمزان بادمجان

یک غذای لذیذ ایتالیایی که با استفاده از بادمجان تهیه شده است . این غذا از دستور های غذایی جیمی الیور است

 

مواد لازم طرز تهیه پارمزان بادمجان :

  •     بادمجان ۳ عدد بزرگ
  •     روغن زیتون به میزان لازم
  •     پیاز  ۱ عدد
  •     سیر  ۱ عدد
  •     آویشن  ۱ قاشق چای خوری
  •     پوره گوجه فرنگی  ۸۰۰ گرم
  •     نمک  به میزان لازم
  •     فلفل سیاه  به میزان لازم
  •     سرکه  قدری
  •     برگ ریحان  ۱ مشت
  •     پنیر پارمزان  ۳ مشت
  •     آرد سوخاری  ۲ مشت
  •     برگ آویشن  به میزان لازم
  •     پنیر موتزارلا ۱۵۰ گرم

طرز تهیه طرز تهیه پارمزان بادمجان: 

ماهیتابه ی گریل را روی حرارت بگذارید تا کاملا گرم شود و بادمجان ها را در آن کبابی کنید. شاید لازم باشد تا آن ها را در چند نوبت کبابی کنید.مقداری روغن در ماهیتابه ای بزرگ دیگری روی حرارت متوسط گرم کنید. پیاز، سیر و آویشن خشک را در آن برای حدود ۱۰ دقیقه تا زمانی که پیاز نرم شده و سیر تغییر رنگ دهد، تفت دهید.پوره ی گوجه فرنگی را به سایر مواد اضافه کنید، آن ها را هم بزنید، درب ظرف را بگذارید و اجازه دهید برای ۱۵ دقیقه قل بزند. وقتی حجم سس گوجه فرنگی کم شد، به آن کمی نمک و فلفل سیاه، سرکه و برگ های ریحان را اضافه کنید. در صورت تمایل می توانید سس را پوره کنید.

در ظرف مورد نظرتان (که مناسب گذاشتن در فر باشد)، لایه ی نازکی از سس، لایه ای پنیر پارمزان و بعد یک لایه بادمجان قرار دهید. این کار را تکرار کنید و در نهایت کار را با یک لایه سس و مقدار نسبتا زیادی پنیر پارمزان تمام کنید.می توانید مقداری آرد سوخاری، کمی روغن زیتون و تعدادی برگ آویشن را با هم ترکیب کنید و روی پارمزان بپاشید و تکه های پنیر موتزارلا را روی آن قرار دهید.

ظرف را در فر بگذارید و برای حدود ۳۰ دقیقه با حرارت ۱۹۰ درجه سانتی گراد بپزید، تا زمانی که روی آن طلایی و ترد شده و حباب بزند. آن را گرم میل کنید.

نکاتی در رابطه با تهیه ی پارمزان بادمجان:

بادمجان ها را بشویید، سر آن ها را جدا کنید و آن ها را به شکل ورقه هایی به پهنای ۱ سانتی متر برش دهید. پیاز و سیر را پوست گرفته و آن ها را ریز خرد کنید.می توانید به جای پوره گوجه فرنگی از ۱ کیلو گرم گوجه ی تازه استفاده کنید. آن ها را برای ۴۰ ثانیه در آب جوش بیاندازید و بعد برای ۳۰ ثانیه درآب یخ قرار دهید. پوست و دانه های آن ها را جدا کرده و آن ها را له کنید.پنیر پارمزان را رنده کنید.

رولت مرغ با اسفناج و پنیر

رولت مرغ چرخ کرده بدون فر

طرز تهیه ساندویچ همبرگر گوشت و قارچ

طرز تهیه ساندویچ همبرگر گوشت و قارچ

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا