مواد لازم برای سجوق
- نشاسته : نصف پیمانه
- شیره انگور :دو پیمانه
- گلاب :نصف پیمانه
- گردو یا بادام زمینی یا بادام زردآلو : به تعداد لازم
طرز تهیه سجوق
نشاسته و شیره انگور و گلاب را با هم مخلوط و خمیری یکدست درست کنید.
خمیر را مفصل ورز دهید. سپس وسط آن بادام یا گردو قرار دهید و آن را به صورت رول در آورید.
آن را قطعه و با پودر نارگیل تزیین کنید
نکته
در گذشته، به جای پور نارگیل، سجوق ها را در ظرف های سفالی مخصوص قرار می دادند تا بعد از شکرک زدن، آماده خوردن شود.
منبع:نمناک
ارسال دیدگاه