طرز تهیه دسر کدو حلوایی و به + خواص آب کدو حلوایی

یکشنبه 20 مهر 1399 آشپزی

دسر کدو حلوایی و به

موقعی که هوا کمی سرد میشه و سر و کله به و کدو حلوایی پیدا میشه. می توانید با این دو خوراکی ارزشمند انواع و اقسام دسرها و شیرینی ها را

کدو تنبل یا کدو حلوایی؛ نام یکی از میوه‌ها و یا سبزیجات خوشمزه است که بلعکس نامش یعنی همان تنبل خواص فراوانی را بدنبال خود به یدک می‌کشد.

طرز تهیه دسر با کدو حلوایی 

فصل پاییز با کدو حلوایی همراه است. این محصول که ظاهر و رنگ و لعاب خوبی دارد، برای پخت بسیاری از دسرها و همچنین غذاها مورد استفاده قرار می گیرد

 

مواد لازم :

  • به 1 عدد درشت
  • کدو حلوایی قسمت سر آن 5 تا 6 تکه کوچک
  • آب 1 فنجان کوچک
  • بستنی یا خامه در صورت تمایل(فوق العاده خوشمزه میکنه
  • شکر قهوه ای 2 قاشق سوپخوری
  • پودر دارچین نصف قاشق چایخوری
  • میخک 1 تا 2 عدد
  • پودر جوز هندی یک سوم قاشق چایخوری

طرز تهیه دسر کدو حلوایی و به با بستنی

  1. کافیست به و کدو را به تکه های دلخواه برش زده .تخمه های به را جدا کرده و کف ظرف مورد نظرتون چیده.
  2. سپس شکر قهوه ای را با ادویه ها و آب مخلوط و روی آن بریزید و بگذارید تا کاملا پخته شود
  3. سپس بعد از سرد شدن با بستنی یا خامه میل کنید.یا به صورت لایه لایه یک لایه بستنی یک لایه به و کدو حلوای درون ظرف سرو بریزید و با با گردو تزیین کنید.
  4. می توان  موقع سرو مجددا روی آن مقداری دارچین پاشیدم. امیدوارم تهیه کرده و لذت ببرید

تیرامیسو با بیسکویت پتی بور

طرز تهیه تیرامیسو با بیسکویت پتی بور/ ساده و خوشمزه

ترشی عناب پر خاصیت +طرز تهیه

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا