دستور پخت کیک گلابی برگردان

سه‌شنبه 15 خرداد 1397 دسته‌بندی نشده
دستور پخت کیک گلابی برگردان

کیک گلابی برگردان از آن دسته کیک‌های خوشمزه و با ظاهری فوق العاده است که میتوانید به راحتی تهیه کرده و در میهمانی‌ها سرو کنید.

مواد لازم:

  • شکر قهوه ای: 110 گرم
    کره: 28 گرم
    گلابی خرد شده: 338 گرم
    شکر: 133 گرم
    تخم مرغ: 100 گرم
    وانیل: 4 گرم
    آرد: 156 گرم

طرز تهیه:

  1. فر را بر روی 180 درجه سانتی گراد یا 360 درجه فارنهایت روشن می کنیم.
  2. داخل قالب کاغذ روغنی می اندازیم و کمی آرد روی کاغذ ریخته می شود.
  3. شکر قهوه ای و کره خرد شده را داخل ماهیتابه روی حرارت حدود 5 دقیقه بگذارید تا کره آب شود، بعد آن را از روی حرارت بردارید.
  4. گلابی ها را نازک برش داده کنار هم و تقریبا هم داخل قالب بچینید.
  5. درون کاسه همزن کره و شکر را 3 تا 4 دقیقه به سرعت متوسط بزنید تا کرمی شود.
  6. بعد دانه دانه تخم مرغ ها و بعد وانیل را اضافه کنید.
  7. درون یک کاسه دیگر آرد و بیکینگ پودر را مخلوط کنید و با سرعت کم بزنید.
  8. بعد آرد را به مواد کره ای اضافه کنید.
  9. داخل قالب، اول گلابی، سپس شکر قهوه ای و کره ذوب شده، سپس مواد آماده شده را ریخته می شود.
  10. همه مواد را به مدت 30 دقیقه داخل فر می گذاریم.

منبع:آکا ایران

نگهداری و قلمه زدن گیاه فیکوس

نگهداری و قلمه زدن گیاه فیکوس

با اسموتی، شکم آب کنید

دستور تهیه اسموتی هلو به ۵ روش

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا