کیک گلابی برگردان از آن دسته کیکهای خوشمزه و با ظاهری فوق العاده است که میتوانید به راحتی تهیه کرده و در میهمانیها سرو کنید.
مواد لازم:
- شکر قهوه ای: 110 گرم
کره: 28 گرم
گلابی خرد شده: 338 گرم
شکر: 133 گرم
تخم مرغ: 100 گرم
وانیل: 4 گرم
آرد: 156 گرم
طرز تهیه:
- فر را بر روی 180 درجه سانتی گراد یا 360 درجه فارنهایت روشن می کنیم.
- داخل قالب کاغذ روغنی می اندازیم و کمی آرد روی کاغذ ریخته می شود.
- شکر قهوه ای و کره خرد شده را داخل ماهیتابه روی حرارت حدود 5 دقیقه بگذارید تا کره آب شود، بعد آن را از روی حرارت بردارید.
- گلابی ها را نازک برش داده کنار هم و تقریبا هم داخل قالب بچینید.
- درون کاسه همزن کره و شکر را 3 تا 4 دقیقه به سرعت متوسط بزنید تا کرمی شود.
- بعد دانه دانه تخم مرغ ها و بعد وانیل را اضافه کنید.
- درون یک کاسه دیگر آرد و بیکینگ پودر را مخلوط کنید و با سرعت کم بزنید.
- بعد آرد را به مواد کره ای اضافه کنید.
- داخل قالب، اول گلابی، سپس شکر قهوه ای و کره ذوب شده، سپس مواد آماده شده را ریخته می شود.
- همه مواد را به مدت 30 دقیقه داخل فر می گذاریم.
منبع:آکا ایران
ارسال دیدگاه