دستور پخت کتلت مرغ ایتالیایی همراه با سس مخصوص

دوشنبه 26 شهریور 1397 آشپزی
دستور پخت کتلت مرغ ایتالیایی
کتلت یکی از غذا‌های خوشمزه‌ای است که هیچگاه از میل کردن آن سیر نمی‌شویم. از اینرو کتلت با طعم‌های متفاوت نیز بسیار جذاب خواهد بود، یکی از انواع آنها، کتلت مرغ ایتالیایی همراه با سس مخصوص است.

 

مواد لازم برای تهیه کتلت مرغ ایتالیایی

به منظور تهیه این خورش برای چهار نفر، به یک ساعت زمان و مواد اولیه‌ای که در ادامه مشاهده می‌کنید، نیاز دارید.

مواد لازم
فیله مرغ4 عدد
آردیک چهارم لیوان
خرده ناننصف لیوان
سس گوجه فرنگی250 گرم
تخم مرغیک عدد
ریحان خشکیک چهارم قاشق چایخوری
پونه خشکیک چهارم قاشق چایخوری
پودر سیریک چهارم قاشق چایخوری
پنیر موزارلا4 ورق
پنیر پارمزانیک چهارم لیوان
نمک و روغنبه اندازه لازم

 

طرز تهیه کتلت مرغ ایتالیایی

  1. ابتدا هر یک از فیله‌های مرغ را جداگانه داخل یک کیسه فریزر قرار دهید و با استیک کوب یا گوشت کوب کاملا بکوبید تا قطر آن‌ها به نیم سانتی متر برسد.
  2. سطح فیله‌های مرغ کوبیده شده را با آرد بپوشانید.
  3. تخم مرغ را در ظرفی بشکنید و بهم بزنید تا یک دست شود.
  4. اکنون خرده نان، پونه و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید.
  5. فیله‌هایی که با آرد پوشیده شده‌اند را ابتدا به تخم مرغ آغشته کنید و سپس آن را در مخلوط خرده نان و پونه بزنید.
  6. اکنون در یک ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم شعله اجاق گاز قرار دهید.
  7. زمانی که روغن داغ شد، کتلت‌ها را در روغن سرخ کنید. ابتدا یک طرف و سپس طرف دیگر را کاملا سرخ کنید.
  8. ۳۰ ثانیه الی یک دقیقه مانده به آماده شدن کتلت، یک ورق پنیر روی آن قرار دهید و صبر کنید تا پنیر ذوب شود.

دستور آماده سازی سس کتلت مرغ

  1. سس گوجه فرنگی، ریحان خشک و پودر سیر را با یکدیگر مخلوط کنید.
  2. سس را روی حرارت بسیار ملایم اجاق گاز قرار دهید.
  3. پس از ۲ الی ۳ دقیقه سس آماده است.
اکنون کتلت مرغ ایتالیایی را در ظرف قرار دهید و مقداری سس روی آن بریزید، سپس کمی پنیر پارمزان نیز به آن اضافه کنید. به همین راحتی یک غذایی لذیذ را آماده کرده‌اید و در برنامه غذایی خود نیز تنوع به وجود آورده‌اید.
کتلت مرغ ایتالیایی

چند نکته:

  • فیله‌ها را کاملا بکوبید، زیرا اگر ضخامت فیله‌ها زیاد باشد، مغز کتلت خام باقی می‌ماند.
  • کتلت‌ها را حتما با حرارت ملایم سرخ کنید تا آرد که سطح آن‌ها را پوشانده نسوزد.
  • این کتلت حتما باید با سس آن سرو شود تا طعم اصلی آن حفظ گردد.
  • کف یک ظرف را دستمال تمیز پهن کنید و کتلت‌ها را برای مدت زمان کوتاهی در آن قرار دهید تا روغن اضافی آن‌ها گرفته شود و سپس سس و پنیر پارمزان را به آن اضافه کنید. کتلت غذایی است که روغن زیادی را به خود جذب می‌کند، با این روش شما می‌توانید مقداری از روغن اضافه آن را بگیرید.
  • اگر چه این نوع کتلت باید همراه با پنیر باشد، اما در صورتی که نمی‌خواهید یا منع پزشکی برای مصرف چربی دارید، می‌توانید پنیر موزارلا را در صورت تمایل حذف کنید تا این غذا چربی کمتری داشته باشد.
این کتلت بسیار لذیذ است، ترکیب عطر سیر، ریحان و پونه‌ای که در آن استفاده می‌شود، باعث بوی مطبوع این غذا است. کتلت مرغ ایتالیایی را می‌توانید به صورت ساندویچ نیز سرو کنید. این غذایی لذیذ و آسان است که در پیکنیک‌ها نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد. این کتلت را به تنهایی می‌توان سرو کرد و نیاز به طعم دهنده دیگری ندارد، اما در صورت تمایل می‌توانید در کنار آن از گوجه، خیارشور و سیب‌ زمینی سرخ‌ شده نیز استفاده کنید.
منبع:ستاره
دستور پخت خورش قورمه سبزی نذری

دستور پخت خورش قورمه سبزی نذری

دستور پخت سبزی کوفته تبریزی 

دستور پخت سبزی کوفته تبریزی 

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا