طرز تهیه مرغ شکم پر شمالی
مواد لازم | |
مرغ پاک کرده ی بزرگ | 1 عدد |
سیر له شده | 3-4 حبه |
سبزی ساطوری (تره، جعفری، کمی شنبلیله) | 400 گرم |
اوجی ساطوری | 300 گرم |
آلو | 150 گرم |
گردوی آسیاب شده | 100 گرم |
رب انار | 1 پیمانه |
شکر | 2-3 قاشق غذاخوری |
پیاز بزرگ ساطوری شده | 2-3 عدد |
روغن و کره | به میزان لازم |
دستور تهیه:
- آلو را در آب خیس کنید. پس از نیم ساعت خوب بشویید و بگذارید آب آن گرفته شود.
- حدود ۳-۲ قاشق روغن را در تابهای بر روی حرارت ملایم داغ کنید. پیاز را در آن تفت دهید تا طلایی شود.
- سیر له شده را اضافه کنید و پیاز را کمی تفت دهید.
- سبزی و اوجی ساطوری را به پیاز و سیر اضافه کنید و تفت دهید تا آب سبزی کشیده شود.
- آلو، پودر گردو و رب انار را در تابه بریزید. این مواد را با پیاز، سیر، سبزی و اوجی مخلوط کرده و با هم تفت دهید. سپس شعله را خاموش کنید.
- شکم مرغ را با نیمی از مواد پر کرده و بدوزید.
- حدود ۴-۳ قاشق روغن یا مخلوطی از روغن و کره را در قابلمه بزرگی روی حرارت ملایم داغ کنید. مرغ را در آن تفت دهید و مرتب زیر و رو کنید تا روی مرغ طلایی شود.
- مرغ را از قابلمه خارج کنید. باقیمانده مواد را در قابلمه بریزید، شکر را به همراه ۱ لیوان آب جوش به آن اضافه کنید و هم بزنید.
- فرصت دهید تا سس درون قابلمه به جوش آید، سپس مرغ را در آن قرار دهید، حرارت را ملایم کنید و درب قابلمه را ببندید.
- حدود ۱ الی ۲ ساعت فرصت دهید تا مرغ بپزد، در این فاصله گاهی به غذا سر بزنید و از سس داخل قابلمه روی مرغ بریزید تا همه قسمتهای مرغ مزه دار شود.
- پس از پخت کامل، مرغ را در دیس بکشید. از باقیمانده سس روی آن بدهید و با برنج یا نان سرو کنید.
منبع:ستاره
ارسال دیدگاه