نحوه پخت مرغ شکم پر شمالی

یکشنبه 2 دی 1397 آشپزی
دستور پخت غذای سریع با مرغ به ۳ روش

طرز تهیه مرغ شکم پر شمالی

مواد لازم
مرغ پاک کرده ی بزرگ 1 عدد
سیر له شده3-4 حبه
سبزی ساطوری (تره، جعفری، کمی شنبلیله)400 گرم
اوجی ساطوری300 گرم
آلو150 گرم
گردوی آسیاب شده100 گرم
رب انار1 پیمانه
شکر2-3 قاشق غذاخوری
پیاز بزرگ ساطوری شده2-3 عدد
روغن و کرهبه میزان لازم
دستور تهیه:
  1. آلو را در آب خیس کنید. پس از نیم ساعت خوب بشویید و بگذارید آب آن گرفته شود.
  2. حدود ۳-۲ قاشق روغن را در تابه‌ای بر روی حرارت ملایم داغ کنید. پیاز را در آن تفت دهید تا طلایی شود.
  3. سیر له شده را اضافه کنید و پیاز را کمی تفت دهید.
  4. سبزی و اوجی ساطوری را به پیاز و سیر اضافه کنید و تفت دهید تا آب سبزی کشیده شود.
  5. آلو، پودر گردو و رب انار را در تابه بریزید. این مواد را با پیاز، سیر، سبزی و اوجی مخلوط کرده و با هم تفت دهید. سپس شعله را خاموش کنید.
  6. شکم مرغ را با نیمی از مواد پر کرده و بدوزید.
  7. حدود ۴-۳ قاشق روغن یا مخلوطی از روغن و کره را در قابلمه بزرگی روی حرارت ملایم داغ کنید. مرغ را در آن تفت دهید و مرتب زیر و رو کنید تا روی مرغ طلایی شود.
  8. مرغ را از قابلمه خارج کنید. باقیمانده مواد را در قابلمه بریزید، شکر را به همراه ۱ لیوان آب جوش به آن اضافه کنید و هم بزنید.
  9. فرصت دهید تا سس درون قابلمه به جوش آید، سپس مرغ را در آن قرار دهید، حرارت را ملایم کنید و درب قابلمه را ببندید.
  10. حدود ۱ الی ۲ ساعت فرصت دهید تا مرغ بپزد، در این فاصله گاهی به غذا سر بزنید و از سس داخل قابلمه روی مرغ بریزید تا همه قسمت‌های مرغ مزه دار شود.
  11. پس از پخت کامل، مرغ را در دیس بکشید. از باقیمانده سس روی آن بدهید و با برنج یا نان سرو کنید.

مرغ شکم پر شمالی

منبع:ستاره

طرز تهیه لواشک کیوی

طرز تهیه لواشک کیوی خوشمزه

طرز تهیه گراتین دوفینوس

دستور پخت گراتین دوفینوس

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا