دستور پخت مربای به

سه‌شنبه 17 اسفند 1400 آشپزی
دستور پخت مربای به

دستور پخت مربای به

یکی از خوشمزه ترین و خوش بو و رنگ ترین مرباها ، مربای به است که بسیار پرخاصیت می باشد.با ما همراه باشید تا طرز تهیه این مربای خوشمزه را به شما آموزش دهیم.

 

مواد لازم دستور پخت مربای به:

  • به 3 کیلو
  • شکر 2 تا 5/2 کیلو
  • آبلیمو نصف استکان
  • دانه هل یک قاشق سوپخوری(دانه های هل را نکوبیده استفاده می کنیم)

طرز تهیه دستور پخت مربای به:

به را چهار قاچ می کنیم و تخم وقسمت سفتی وسط به را در می آوریم و پوست می کنیم(به را با پوست نیز مربا می کنند)،بعد به را بشکل قاچ پرتقال خرد می کنیم و آنرا می شوئیم و در ظرف مس سفید کرده تمیزی می ریزیم(ظرف طبخ مربای به اگر مس سفید کرده باشد خوشرنگتر می شود)،بعد مقداری آب در حدود 6 لیوان بطوریکه کمی روی به را بگیرد در ظرف می ریزیم و در آنرا می بندیم و ظرف را روی حرارت ملایم می گذاریم تا به کمی پخته ولی زیاد له نشود بعد شکر را داخل به می ریزیم و هل را نیز اضافه می کنیم و می گذاریم مربا با حرارت ملایم 3 تا 4 ساعت بجوشد تا رنگ مربا قرمز خوش رنگ و شربت آن غلیظ شود. بعد آبلیمو را می ریزیم.مربا چند جوش که زد از روی آتش برمی داریم.باید توجه داشت که در ظرف مربا در مدت طبخ مربا باید بسته و حرارت ملایم باشد تا مربا خوشرنگ شود در صورتیکه مربا رنگش کاملا قرمز شد ولی شربت آن رقیق بود در آنر بر می داریم و حرارت را کمی تند می کنیم برای خوشرنگ در آمدن مربای آن را در ظرف مسی بپزید

امیدواریم با تهیه این مربای خوشمزه، لذت کافی را برده و لحظات خوشی را در کنار خانواده سپری کنید.

مربای به

 

مربای توت فرنگی

چیز کیک

دستور پخت 5 مدل چیز کیک

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا