دستور پخت آش برنج و گشنیز
از جمله غذاهای خوشمزه مربوط به شهر همدان می توان آش برنج و گشنیز را نام برد.طرز تهیه را در آشپزخانه نمناک مشاهده نمایید.
مواد لازم برای آش برنج و گشنیز
- برنج 1 پیمانه
- گشنیز خرد شده 200 گرم
- عدس یک چهارم پیمانه
- آب قلم 2 لیوان
- نمک به میزان لازم
- ماست برای سرو با غذا مقداری
طرز تهیه آش برنج و گشنیز
ابتدا برنج را حدود یک تا دو ساعت زودتر خیس می کنیم(بدون نمک). قلم را هم با کمی نمک جداگانه می پزیم تا خوب پخته شود.
بعد از اینکه قلم خوب پخته شد، آب آن را روی برنج ریخته و می گذاریم چند جوش بزند.
پس از آن عدس، گشنیز خرد شده و مقداری نمک اضافه می کنیم و می گذاریم بپزد.
وقتی خوب لعاب دار شد، برای سرو آماده است. سپس آن را در ظرف مورد نظر کشیده.
همچنین بخوانید : تمام غذاهای محلی همدان
هرکس بسته به ذائقه ی خود می تواند به آن، ماست یا آبغوره اضافه کند تا این آش، بیش از پیش باب طبع شود.
نکات تکمیلی در مورد آش برنج و گشنیز
آش برنج و گشنیز جزو غذای محلی – همدان میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30 دقیقه میباشد .
آش برنج و گشنیز را می توانید در وعده نهار – شام – پیش غذا – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
ارسال دیدگاه